Aile tanışması için erken mi?

Telefondan kimse tanınmaz yaşında çok genç 1 2 yıl tanı in mi cin mi bilemezsin hem öyle sana baskı yapmamalı çok küçüksün daha

Oohh buldular kucucuk kizi ailecek acele kapatmanin derdindeler.Aklini kullan.Cok pisman olursun.

1 defa yüzyüze görüşmeyle emin olun taniyamazsiniz

evlilik kararı almak için ereken. fırsat bulduğunuzda daha sık görüşün . ( sanal alemde tanışılıp reel e dökülen ilişkileri çok sağlıklı bulmuyorum .kişisel fikrim )

20 yaşında çocuksun daha ne acele git gez toz kaynanayla mı uğraşıcan birde internet nedir !!? Hayatını mahfedersın yolla gitsin, bence küçük olduğun için evlenmek istiyor hiç birşeye ses etmez bu ailesindende uzak diye.

Erken olmasa, erken mi diye sormazdın :)
Ayrıca yaşın kaç olursa olsun ailenin evinden çıkınca onları özlüyorsun
Ben tek vesaitle 25dk mesafedeyim annemle. Ama çok özlüyorum her hafta gittiğim halde.
5ayda ciddi düşünmek bana biraz değişik geldi
Düşün, düşün, düşün derim..

Yaşı çok mu büyük, neden baskı yapılıyor ona?

Sizin yaşlarınızda bir evladım var.
Yaşınız evlilik düşünmek için çok küçük,
5 aylık uzaktan yürütülen bir ilişki,ailelerin tanışması için çok çok erken.
Beynin sağlıklı kararlar alabilme yaşının 22-23 yaşlar olduğunu da hatırlatmak isterim.
Aşkın rüzgarına kapılıp,acele etmeyin.
Evlendiğiniz kişiyle zaten uzun yıllar birlikte olacaksınız.

ya ben mi yanlış hatırlıyorum sen zaten evli değil misin ? çocuk planlıyormuşsun bırde.2019-2020 anne adaylarınada test resmi atmışsın. ayrıca bır konu daha açmıştın sanki.yanlış mı anladım ben başkası adına mı açtın konuyu??profılde gelınlıklı resım.bir tanede ev değiştirme ile ılgılı konu açmıştın.tokatta koyde olduğunu merkeze çıkayım mı vs vs dıye.

Geçen senenin konusuymuş yeni evlenmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…