- Konu Sahibi leonunannesi
-
Evet yazdıktan snr farkettim
Ne diyelim mutluymuş en azından Allah daim etsin :)
Kaç aydan sonra evlendin?Canım bu eski konum ben evlendim şu an
Kaç aydan sonra evlendin?konu eskiymiş
Mutluluklar dilerimBu konuyu açtıktan 11 ay sonra evlendim şu an 8 aylık evliyim canım
1 defa yüzyüze görüşmeyle emin olun taniyamazsinizBir kere görüşebildik işi yüzünden izin alamıyor kafasına göre, yakında eğitime bana yakın olan bir yere geleeck bafta sonları görüşeceğiz insaAllah ve bayağı tanıdım onu yani güveniyorum ona
1 kere mi görüştün nasıl ya ne evlenmesinden bahsediyor1 defa yüzyüze görüşmeyle emin olun taniyamazsiniz
Erken olmasa, erken mi diye sormazdın :)Erkek arkadaşımla 5 aydır çıkıyoruz, internetten tanıştık görüştük falan gayet iyi ilişkimiz ve o ciddi düşünüyor tabi ben de öyle.
Arkadaşlarım, annem, kuzenlerim falan biliyor ilişkimizi ve o uzakta Tokatta görevi yüzünden, ama normalde Ankara'da oturuyor, ben de Bursa'da oturuyorum. Kasım sonu aralık gibi izine çıkacak o zaman aileler tanışsın istiyor, muhtemelen olacak.
Ama kuzenim ve yengem iyi tanı acele etme diyor, kafam karıştı biraz sizce erken mi?
Bir de evlenince uzağa gitmek, ailemden uzaklaşmak korkutuyor ve kendimi pek evliliğe hazır hissetmiyorum ama uzun süre de sevgili kalmak istemiyorum, çok arada kaldım
Sizce acele mi ediyoruz, yaşım küçük mü evlilik için? (Şu an 20 yaşındayım)
Lütfen akıl verin ve evliliğin nasıl bir sorumluluk olduğunu açıklayın
Yaşı çok mu büyük, neden baskı yapılıyor ona?Evet bana da erken geliyor ki ben hiç evliliği düşünen bir insan değildim yani 4 -5 yıl sonra anca evlenirim derdim hep ama onun sayesinde fikrim değişti biraz tabi 5 ay kısa bir süre gerçekten ama onun ailesi de baskı yapıyor ne zaman evlencen diye o da bunaldı biraz bir de tokatta tek şu an ondan dolayı da istiyor evliliği erken
Geçen senenin konusuymuş yeni evlenmişya ben mi yanlış hatırlıyorum sen zaten evli değil misin ? çocuk planlıyormuşsun bırde.2019-2020 ayrıca bır konu daha açmıştın sanki.yanlış mı anladım ben başkası adına mı açtın konuyu??profılde gelınlıklı resım.
ama daha yeni açmıştı ev konusunu çok geçmedi üzerindenGeçen senenin konusuymuş yeni evlenmiş
Geçen sene açmış işte bu konuyu, 8aydır evliymişama daha yeni açmıştı ev konusunu çok geçmedi üzerinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?