- 10 Ekim 2014
- 32.982
- 148.656
- 798
- Konu Sahibi leonunannesi
-
Merhabalar geçen sene bu paylaşımı yapmıştım ve düşüncelerinizi almıştım, bugün baktım ve yazmak istedim.
Çoğunuz erken Bi yaş demişsiniz, evet ben de öyle düşünüyordum, ve tanımadığımı acele etmemem gerektiğini, haklıydınız, yani ben de öyle düşünüyordum.
Ama evlendim:)
Nasıl desem nasip mi, Allah mı verdi o güveni bilmiyorum ama şu an böyle bir eş nasip etti diye şükrediyorum. Bazen 10 yıl çıkarsın tam tanımazsın sonra evlenip ayrılırsın, bazen de az görüşme ile tanıyıp seversin.
Ama ben hep diyorum bu benim şansıma yani başka biri olsaydı ben de derdim kafayı mı yedin internetten evlenilir mi diye ama bilmiyorum içimde hep Bi güven vardı ve Allahım yüzümü kara çıkarmadı. Ailesi de kendisi de çok çok iyi, çokta seviyorum. Şu an 8 aylık evliyiz, ve İnşaAllah hep böyle devam eder.
Rabbim herkese hayırlı eş nasip etsin
Adınıza sevindim mutluluğunuz daim olsun
Vay be mutlu son allah bozmasın
5 ay çok kısa bir süre değil mi birde internetten tanismissiniz. İnsan bazen ibini dibini bildiği kisilere güvenip karar veremiyor. Acele karar vermeyin
Canım bu geçen sene ki paylaşımım, çoktan evlendim
O zaman kusura bakmayın diyor ve bir ömür mutluluklar diliyorum
Erkek arkadaşımla 5 aydır çıkıyoruz, internetten tanıştık görüştük falan gayet iyi ilişkimiz ve o ciddi düşünüyor tabi ben de öyle.
Arkadaşlarım, annem, kuzenlerim falan biliyor ilişkimizi ve o uzakta Tokatta görevi yüzünden, ama normalde Ankara'da oturuyor, ben de Bursa'da oturuyorum. Kasım sonu aralık gibi izine çıkacak o zaman aileler tanışsın istiyor, muhtemelen olacak.
Ama kuzenim ve yengem iyi tanı acele etme diyor, kafam karıştı biraz sizce erken mi?
Bir de evlenince uzağa gitmek, ailemden uzaklaşmak korkutuyor ve kendimi pek evliliğe hazır hissetmiyorum ama uzun süre de sevgili kalmak istemiyorum, çok arada kaldım
Sizce acele mi ediyoruz, yaşım küçük mü evlilik için? (Şu an 20 yaşındayım)
Lütfen akıl verin ve evliliğin nasıl bir sorumluluk olduğunu açıklayın
Tatlım sen evli değilmiydin çocuk düşünüyordun vs.
Allah utandırmasın hep mutlu olun inşallahEvet canım bu benim geçen yıl açtığım Bi konuydu evlenmeden önce yani
Oooo bir kere gorusmekle kesinlikle olabileceğini hayal etmek zor.. insanlar yıllarca dip dibe olduğu kişiyi zor taniyabiliyor.. ki ailesi baskı yaptığı için istiyor olabilir mi?Şu ana kadar bir kez görüşebildik kendisi jandarma izinleri biraz sıkıntılı ama bu ay bana yakın olan bir yere eğitime gelecek hafta sonları görüşeceğiz insaAllah
20 yasında mısınErkek arkadaşımla 5 aydır çıkıyoruz, internetten tanıştık görüştük falan gayet iyi ilişkimiz ve o ciddi düşünüyor tabi ben de öyle.
Arkadaşlarım, annem, kuzenlerim falan biliyor ilişkimizi ve o uzakta Tokatta görevi yüzünden, ama normalde Ankara'da oturuyor, ben de Bursa'da oturuyorum. Kasım sonu aralık gibi izine çıkacak o zaman aileler tanışsın istiyor, muhtemelen olacak.
Ama kuzenim ve yengem iyi tanı acele etme diyor, kafam karıştı biraz sizce erken mi?
Bir de evlenince uzağa gitmek, ailemden uzaklaşmak korkutuyor ve kendimi pek evliliğe hazır hissetmiyorum ama uzun süre de sevgili kalmak istemiyorum, çok arada kaldım
Sizce acele mi ediyoruz, yaşım küçük mü evlilik için? (Şu an 20 yaşındayım)
Lütfen akıl verin ve evliliğin nasıl bir sorumluluk olduğunu açıklayın
5 ayda bir kere görüştüğün adamla ciddi mi düşünüyorsunŞu ana kadar bir kez görüşebildik kendisi jandarma izinleri biraz sıkıntılı ama bu ay bana yakın olan bir yere eğitime gelecek hafta sonları görüşeceğiz insaAllah
Okumadın son olanlari galiba,kiz evlenmiş ve konu eski...5 ayda bir kere görüştüğün adamla ciddi mi düşünüyorsun
Adam askermiş bir de
Kimbilir daha kaç kişi ile konuşuyordur :)
Evet yazdıktan snr farkettimOkumadın son olanlari galiba,kiz evlenmiş ve konu eski...
Oooo bir kere gorusmekle kesinlikle olabileceğini hayal etmek zor.. insanlar yıllarca dip dibe olduğu kişiyi zor taniyabiliyor.. ki ailesi baskı yaptığı için istiyor olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?