- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
- Konu Sahibi leonunannesi
-
Erken mi ? En az bir 10 senen daha var :)Erkek arkadaşımla 5 aydır çıkıyoruz, internetten tanıştık görüştük falan gayet iyi ilişkimiz ve o ciddi düşünüyor tabi ben de öyle.
Arkadaşlarım, annem, kuzenlerim falan biliyor ilişkimizi ve o uzakta Tokatta görevi yüzünden, ama normalde Ankara'da oturuyor, ben de Bursa'da oturuyorum. Kasım sonu aralık gibi izine çıkacak o zaman aileler tanışsın istiyor, muhtemelen olacak.
Ama kuzenim ve yengem iyi tanı acele etme diyor, kafam karıştı biraz sizce erken mi?
Bir de evlenince uzağa gitmek, ailemden uzaklaşmak korkutuyor ve kendimi pek evliliğe hazır hissetmiyorum ama uzun süre de sevgili kalmak istemiyorum, çok arada kaldım
Sizce acele mi ediyoruz, yaşım küçük mü evlilik için? (Şu an 20 yaşındayım)
Lütfen akıl verin ve evliliğin nasıl bir sorumluluk olduğunu açıklayın
Yok öyle büyük bir kavgamız olmadı yani ben zaten kavgacı bir insan değilim o da bana kızsa bile çok üzerime gelmez. Küfür etmedi küfüre kızıyor kendisi.Bi insanı en iyi kavgada tanırsın.. kavga ettiniz mi küfretti mi mesela anneci mi nasıl karakterdeyse kendini belli eder. Bunları düşün ona göre karar ver.
Hayır çalışıyorumokul yok mu?
Ben de zaten daha çok yüzyüze görüşüp öyle istiyorum tanışma olayını ona da söyleyeceğim bunuDaha bir kere yüz yüze görüşmüşsünüz çok erken. Bizim de 6. ayımızda aileler tanıştı ama onun öncesi 6 aylık birlikte çalışmışlığımız da vardı. Ayrıca 6 ay boyunca haftada 5 kere görüşüyorduk. Bir insanı yüz yüze gelmeden tam olarak tanıyamazsın. Ne zaman haftada bir kaç gere görüşecek ortam olur o zaman düşünürsünüz tanışma işlerini.
Hayır çalışıyorum
Canim cok erken evlilik düşüncesi için. Ailesi evlilik için baski yaparsa yapsin onlarin arasindaki iliski muhabbet seni baglamaz.Evet bana da erken geliyor ki ben hiç evliliği düşünen bir insan değildim yani 4 -5 yıl sonra anca evlenirim derdim hep ama onun sayesinde fikrim değişti biraz tabi 5 ay kısa bir süre gerçekten ama onun ailesi de baskı yapıyor ne zaman evlencen diye o da bunaldı biraz bir de tokatta tek şu an ondan dolayı da istiyor evliliği erken
Haklısın bunu ona da söyleyeceğim daha erken,Canim cok erken evlilik düşüncesi için. Ailesi evlilik için baski yaparsa yapsin onlarin arasindaki iliski muhabbet seni baglamaz.
Sen gelecege guvenli adimlar atmaya bak.
Her adimda once kendini ve aileni düşün.
Ben evlilik düşünmüyordum aklıma o soktu bunu yoksa hazır değilim zaten evliliğe yabi kendimi o kadar olgun hissetmiyorumAile tanışması için erken çünkü daha siz tanışmamışsınız
1 kere gördüğün adamla tanıştığını düşünecek kadar toysun
Bir de daha evlilik düşünmüyordum işte vs diyorsun
Bana da niyeyse çok evlenmek istiyormuşsun gibi geldi
Herkes erken olduğunu söylediği çoğunluk öyle dediyse vardır bildikleri o yüzden ona da söyleyeceğim erken olduğunuNasıl güvendiniz anlamadım. 5 ayda sadece bir kere görüşmek ilişkiye başlamak için bile çok erkenken evlilik kararı almayın sakın. neler okuyoruz burda 6 yıl birlikte olup evlenince eşinin uyuşturucu bağımlısı olduğunu öğrenen birisi vardı mesela. sakın yapmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?