Aile tanışması için erken mi?

Erken mi ? En az bir 10 senen daha var :)
Gez dolaş keyfine bak ..

Bi insanı en iyi kavgada tanırsın.. kavga ettiniz mi küfretti mi mesela anneci mi nasıl karakterdeyse kendini belli eder. Bunları düşün ona göre karar ver.
Yok öyle büyük bir kavgamız olmadı yani ben zaten kavgacı bir insan değilim o da bana kızsa bile çok üzerime gelmez. Küfür etmedi küfüre kızıyor kendisi.
Anneci değil de ailesine değer verir yani biraz zor zamanlar geçirmişler eskiden o yüzden aile kavramına değer verir.

Daha bir kere yüz yüze görüşmüşsünüz çok erken. Bizim de 6. ayımızda aileler tanıştı ama onun öncesi 6 aylık birlikte çalışmışlığımız da vardı. Ayrıca 6 ay boyunca haftada 5 kere görüşüyorduk. Bir insanı yüz yüze gelmeden tam olarak tanıyamazsın. Ne zaman haftada bir kaç gere görüşecek ortam olur o zaman düşünürsünüz tanışma işlerini.

Ben de zaten daha çok yüzyüze görüşüp öyle istiyorum tanışma olayını ona da söyleyeceğim bunu

Aile tanışması için erken çünkü daha siz tanışmamışsınız
1 kere gördüğün adamla tanıştığını düşünecek kadar toysun
Bir de daha evlilik düşünmüyordum işte vs diyorsun
Bana da niyeyse çok evlenmek istiyormuşsun gibi geldi

Hayır çalışıyorum

ya bilemiyorum kariyer planınız vs yoksa olabilir ama 5 ay cidden çok erken. daha siz yanyana 1 kez gelmişsiniz. ben olsam güvenemezdim yani daha ailesi kültürü va bilmeden ailemi işin içine katmazdım.

Canim cok erken evlilik düşüncesi için. Ailesi evlilik için baski yaparsa yapsin onlarin arasindaki iliski muhabbet seni baglamaz.
Sen gelecege guvenli adimlar atmaya bak.
Her adimda once kendini ve aileni düşün.

Ben evlilik düşünmüyordum aklıma o soktu bunu yoksa hazır değilim zaten evliliğe yabi kendimi o kadar olgun hissetmiyorum

Nasıl güvendiniz anlamadım. 5 ayda sadece bir kere görüşmek ilişkiye başlamak için bile çok erkenken evlilik kararı almayın sakın. neler okuyoruz burda 6 yıl birlikte olup evlenince eşinin uyuşturucu bağımlısı olduğunu öğrenen birisi vardı mesela. sakın yapmayın.

Herkes erken olduğunu söylediği çoğunluk öyle dediyse vardır bildikleri o yüzden ona da söyleyeceğim erken olduğunu

Bir kere görüşmüşsünüz bir dur bakalım yıllar geçsin bir falsosu olucak mı diye iyice bakmak lazım.ben kaç yıllık ilşkimi hergün dibimde olan adamı evliliğe yakın bıraktım uyuşmuyoruz diye.ancak o zaman farkettim.zamanla oturur herşey.ciddi adımlara 20 yaşında gerek yok

hem ilişki yeni evlilik için erken
hem yaşın 20 evlilik için erken
nerden bakarsan bak çok erken :)

Evet çok ama çok erken. Sanki 50 küsür yaşına gelmişsiniz ve "adam kaçıyor". Hele ki aile baskısıyla evlilik olmaz. O evlilik başladığı gibi biter. Anlamıyorum bu acele nedir..

Evlilik için hem yasınız çok küçük hem de 5 aylık bir iliski için aileleri devreye sokmak çok erken. Bu süre zarfında daha siz 1 kere görüsmüssünüz, adamı siz tanıyamamısken aileler niye birbirini tanısın? "Uzun süre sevgili kalmak istemiyorum" diyorsunuz ama evliliğinizin fragmanını az çok görebilmek adına en az 3 yıl sevgili kalınması gerektigini düsünüyorum.

Merhabalar geçen sene bu paylaşımı yapmıştım ve düşüncelerinizi almıştım, bugün baktım ve yazmak istedim.
Çoğunuz erken Bi yaş demişsiniz, evet ben de öyle düşünüyordum, ve tanımadığımı acele etmemem gerektiğini, haklıydınız, yani ben de öyle düşünüyordum.
Ama evlendim:)
Nasıl desem nasip mi, Allah mı verdi o güveni bilmiyorum ama şu an böyle bir eş nasip etti diye şükrediyorum. Bazen 10 yıl çıkarsın tam tanımazsın sonra evlenip ayrılırsın, bazen de az görüşme ile tanıyıp seversin.
Ama ben hep diyorum bu benim şansıma yani başka biri olsaydı ben de derdim kafayı mı yedin internetten evlenilir mi diye ama bilmiyorum içimde hep Bi güven vardı ve Allahım yüzümü kara çıkarmadı. Ailesi de kendisi de çok çok iyi, çokta seviyorum. Şu an 8 aylık evliyiz, ve İnşaAllah hep böyle devam eder.
Rabbim herkese hayırlı eş nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…