Aile yüzünden boşanan var mı?

Eşimin ailesinin beni bir türlü kabullenememesi. Eşimin ailesine aşırı düşkünlüğü yüzünden evliliğimiz bitiyor.Çok üzülüyorum. davacı olan benim . Çocuğum da iyiki olmamış . Zaten önümü göremiyordum bu yüzden bebek düşünmedik. Kukla gibi bir eşim var. Annesi Babası Kardeşi herkes bir tarafından tutmuştu. Sevgiliyken çok iyiydik dünyanın en mutlu kadınıydım diyebilirim. Ama evlenince aile içine girince ve hergünde ailenin içinde olunca böyle olduk. Kendi kararını kendi veremeyen, herşeyi ailesine anlatan bir eşim vardı. Evime bardak alsam bilirdi kaynanam o derece.Sürekli iletişim içindeyiz. Eşimi ararlardı eşimde lavaboda olurdu direk beni ararlardı. Özel zamanlarımızda bile ararlrdı eşimde açardı ara verip düşünün. Çok yoruldum hayal ettiğim evlilik bu değildi. Eşimin alkol,karı kız, şiddet,geçimsizlik gibi hiç kötü huyları yok. Ailemden vazgeçmem senden vazgeçerim diyor ve hep kapıyı gösteriyor bana . Evliliğime şans versem de ailesi varken bizim için pek şans yok. Neler önerirsiniz inceldiği yerden kopsun mu?
bırak kopsun bu ne ya çocuk gibi gitsin annesinin eteğine

Sorunuza gelince eşim mesafe koyabiliyorsa, yada en absürd durumu tolere edebiliyorsa hiç sesimi çıkarmam..

Ama sizin durum çekilir gibi değilmiş Allah kolaylık versin inşallah

Bence kopmasın.. seni de seviyo ki evlenmiş demekki eşinle ortayı bulması için konuşsan anlaşsan ama koparmasan yada sen de ailesiyle birlikte vakit gecirsen belki sana da bağlanır .. :(

Bence de bitirin iliskinizi..bazen benim esim de ailesinin kuklasi oluyor baska sehirde oldugumuz halde benim de aklima gelmiyor degil hani ayrilmak..henuz cocugumuz da yok iyi ki korunmusum bu zamana dek..ailemden gecmem senden gecerim diyosa siz de onlari cekeceginize ana babanizi cekin bin kat iyi

Eşimin ailesinin beni bir türlü kabullenememesi. Eşimin ailesine aşırı düşkünlüğü yüzünden evliliğimiz bitiyor.Çok üzülüyorum. davacı olan benim . Çocuğum da iyiki olmamış . Zaten önümü göremiyordum bu yüzden bebek düşünmedik. Kukla gibi bir eşim var. Annesi Babası Kardeşi herkes bir tarafından tutmuştu. Sevgiliyken çok iyiydik dünyanın en mutlu kadınıydım diyebilirim. Ama evlenince aile içine girince ve hergünde ailenin içinde olunca böyle olduk. Kendi kararını kendi veremeyen, herşeyi ailesine anlatan bir eşim vardı. Evime bardak alsam bilirdi kaynanam o derece.Sürekli iletişim içindeyiz. Eşimi ararlardı eşimde lavaboda olurdu direk beni ararlardı. Özel zamanlarımızda bile ararlrdı eşimde açardı ara verip düşünün. Çok yoruldum hayal ettiğim evlilik bu değildi. Eşimin alkol,karı kız, şiddet,geçimsizlik gibi hiç kötü huyları yok. Ailemden vazgeçmem senden vazgeçerim diyor ve hep kapıyı gösteriyor bana . Evliliğime şans versem de ailesi varken bizim için pek şans yok. Neler önerirsiniz inceldiği yerden kopsun mu?[/QU
Ben varmı ailesi yüzünden boşanıyoruz
Birkaç aylık evliyim davan artık
Artık kaldıramıyordum
Inan psikolojim bozulmuştu
Düzelirmiydi düzelmezmiydi bilmiyorum orasını
Ama ben umudumu yitirmiştim
Ailemden arkamdaydı
Ve şuan boşanıyorum
Ben 6 senedir çekiyorum hiç bitmedi çocuk var onlar olsede bitmiycek eşim kus olduler diye yıllarca soylenecek neler çektim bir bilsen çocuğum olmasa 1 dakika çekmem eşim çok iyi biri ama bizi birbirimize düşürüyorlar

Hakkında hayırlısı olsun iftira mi atılmadı kaynanam dövdü gelin beni iktirdi diye hamileyken aileme arayıp kufurler bana değil git istemiyoruz demeleri sonra eşim dedi babamla değil benimle .evlisin geçen sene yine oraya gittiğimde sabun verdiler 1 lira buyubluub nde al bununla yıkan diye eşimle kaynanam ların evinde bir kavga eşim bir anda sana bakınca yılan gibi geliyor Sun gözüme istemiyorum seni demeye başladi sonrasında sokağa atıldım 5 kuruş parasız annemlerle kayınvalidemler in arası 14 saat polis aldı biletimi durumum olsa ailemin durumu olsa gelmezdim geri ama baristikta nereye kadar gider bilmiyorum

Hakkında hayırlısı olsun iftira mi atılmadı kaynanam dövdü gelin beni iktirdi diye hamileyken aileme arayıp kufurler bana değil git istemiyoruz demeleri sonra eşim dedi babamla değil benimle .evlisin geçen sene yine oraya gittiğimde sabun verdiler 1 lira buyubluub nde al bununla yıkan diye eşimle kaynanam ların evinde bir kavga eşim bir anda sana bakınca yılan gibi geliyor Sun gözüme istemiyorum seni demeye başladi sonrasında sokağa atıldım 5 kuruş parasız annemlerle kayınvalidemler in arası 14 saat polis aldı biletimi durumum olsa ailemin durumu olsa gelmezdim geri ama baristikta nereye kadar gider bilmiyorum
Eşinizin dengesizliğini sabuna büyüye bağlamayın ama
Ailecek anormaller belliki

Ailemden vazgeçmem senden vazgeçerim diyor
kimseden vazgeçmesine gerek yok aslında. dava açmadan bir terapiste gitseniz orta yolu gösterir diye düşünüyorum. çoğu erkek evlenince aileci oluyor bence. evlenince adeta ailelerini terk etmiş, onlara ihanet etmiş gibi hissediyorlar. sanki sizi tercih etmiş, ailesini tercih etmemiş moduna giriyorlar. anlamsız bir suçluluk hissediyorlar. tabi böyle hisseden kadınlar da var, evliliğe alışamadım babamın evini özledim diye konu açanlar oluyor...

bunları aşması lazım. bence bu suçluluk duygusunu aşarsa evliliğinde mutluluğu yakalar. sizin sorununuzun aşılabileceğini düşünüyorum. boşanmadan önce mutlaka bir terapiste gidin birlikte. karşınızda ikinizi de tanımayan tarafsız biri olacak. eminim doğru yolu gösterir. eşiniz yine de aşamazsa o zaman boşanmayı düşünürsünüz.

Resmen gözüm korkuyo ya burdaki konuları okuyunca. Sevgiliyken çok iyiydik sonra anneci oldular lafı sürekli kafamda dönüp duruyo. Evlilikten soğudum vallaha. Sürekli benim başıma da bunlar gelir mi diye düşünmekten

sizi ailesine tercih ediyor yarın bir gün çocuk olunca işer daha da kötü hale gelecek. çocugunuza karışmaya başlayacak. bunları kaldırabilirim diyorsanız devam edin

Kişiliği oturmamış biri size ne kadar koca olabilir ki? Evin sorumluluklarını nasıl alabilir ki? Böyle biri ailesiyle mesafeyi koysa da evin sorumlulukları hep sizin üstünüze kalır. Kusura bakmayın, evlenmiş ama koca olduğunun farkına varamamış ergen bir adamla bir yuvayı devam ettirmek çok zor.

Eşimin ailesinin beni bir türlü kabullenememesi. Eşimin ailesine aşırı düşkünlüğü yüzünden evliliğimiz bitiyor.Çok üzülüyorum. davacı olan benim . Çocuğum da iyiki olmamış . Zaten önümü göremiyordum bu yüzden bebek düşünmedik. Kukla gibi bir eşim var. Annesi Babası Kardeşi herkes bir tarafından tutmuştu. Sevgiliyken çok iyiydik dünyanın en mutlu kadınıydım diyebilirim. Ama evlenince aile içine girince ve hergünde ailenin içinde olunca böyle olduk. Kendi kararını kendi veremeyen, herşeyi ailesine anlatan bir eşim vardı. Evime bardak alsam bilirdi kaynanam o derece.Sürekli iletişim içindeyiz. Eşimi ararlardı eşimde lavaboda olurdu direk beni ararlardı. Özel zamanlarımızda bile ararlrdı eşimde açardı ara verip düşünün. Çok yoruldum hayal ettiğim evlilik bu değildi. Eşimin alkol,karı kız, şiddet,geçimsizlik gibi hiç kötü huyları yok. Ailemden vazgeçmem senden vazgeçerim diyor ve hep kapıyı gösteriyor bana . Evliliğime şans versem de ailesi varken bizim için pek şans yok. Neler önerirsiniz inceldiği yerden kopsun mu?
aynı sebeplerden dolayı 8 sene evvel bosandım
annesi babası ve ıkı gorumcem vardı
çok bencildi ailesi
hep biz dediler eski eşim de hep onalr dedi
senden dolu var ama aile bulunmaz derdı
ben 4 sene sabrettim sonra actım davayı bosandım
düzelmedi çünkü iyice b..ka sardı hersey

Hic düşünme bile. Boşan kurtul.

Kopsun.
Nereye kadar böyle devam edebilirsiniz ki?
Özel zamanlarınızda bile ara verip o telefonu açıyorsa gitsin ailesi ile yaşasın.
Kendi değişmek istese amenna ama hatasını da kabul etmeyen adamdan bir cacık olmaz.

Back
X