Aile yüzünden boşanan var mı?

Bosanma sayilari bosuna artmadi iste..herkes yerini haddini bilse sorun yok ama evlenince ailemizi silmemizi kendilerine baglanmamizi istiyorlar..en son kaynanaya dedim valla sen benim öz annem degilsin hicbir zaman da olamazsin anama yaptigim seyleri kendine de bekleme diye apisip kaldi oyle iyi de oldu
İyi demişsin oh :KK70: tövbe ya ne hale getiriyolar insanları.

Bosanma sayilari bosuna artmadi iste..herkes yerini haddini bilse sorun yok ama evlenince ailemizi silmemizi kendilerine baglanmamizi istiyorlar..en son kaynanaya dedim valla sen benim öz annem degilsin hicbir zaman da olamazsin anama yaptigim seyleri kendine de bekleme diye apisip kaldi oyle iyi de oldu
İyi yapmışsın canım

Eşimin ailesinin beni bir türlü kabullenememesi. Eşimin ailesine aşırı düşkünlüğü yüzünden evliliğimiz bitiyor.Çok üzülüyorum. davacı olan benim . Çocuğum da iyiki olmamış . Zaten önümü göremiyordum bu yüzden bebek düşünmedik. Kukla gibi bir eşim var. Annesi Babası Kardeşi herkes bir tarafından tutmuştu. Sevgiliyken çok iyiydik dünyanın en mutlu kadınıydım diyebilirim. Ama evlenince aile içine girince ve hergünde ailenin içinde olunca böyle olduk. Kendi kararını kendi veremeyen, herşeyi ailesine anlatan bir eşim vardı. Evime bardak alsam bilirdi kaynanam o derece.Sürekli iletişim içindeyiz. Eşimi ararlardı eşimde lavaboda olurdu direk beni ararlardı. Özel zamanlarımızda bile ararlrdı eşimde açardı ara verip düşünün. Çok yoruldum hayal ettiğim evlilik bu değildi. Eşimin alkol,karı kız, şiddet,geçimsizlik gibi hiç kötü huyları yok. Ailemden vazgeçmem senden vazgeçerim diyor ve hep kapıyı gösteriyor bana . Evliliğime şans versem de ailesi varken bizim için pek şans yok. Neler önerirsiniz inceldiği yerden kopsun mu?
Inan seninle ayni durumdayim.gercekten psikolojim bozuldu

Aynen anlattığınız gibi benim eşimde. 10 aylık kzımız var .. ben bu yüzden ayrılamıyorum eğer kızım olmasaydı sanırım ayrılırdım çünkü çok zor bu aileyle Biz altlı üstlüyüz bide.. Fenalar fenası bi kv ve ondan ayrı hiçbişey yapamayan bi koca

Bence hemen hemen erkeklerin yarısında var bu durum onu şu an o hali ile kabul edin bence düzelir kendim den ve çevrem den biliyorum zamana bırakın kendi evi olduğunun farkına varsın önce düzelmeyecek bir sorun değil..
Size de tavsiyem üsteleme yin sıkmayın bu defa is inatlaşma ya gidiyor çünkü.
Siz sıktıkça o daha çok bağlanır sonuçta ailesi ona göre siz şu an onun ailesini istemiyorsunuz o sebep le kapıyı gösteriyor dur..

Bence hemen hemen erkeklerin yarısında var bu durum onu şu an o hali ile kabul edin bence düzelir kendim den ve çevrem den biliyorum zamana bırakın kendi evi olduğunun farkına varsın önce düzelmeyecek bir sorun değil..
Size de tavsiyem üsteleme yin sıkmayın bu defa is inatlaşma ya gidiyor çünkü.
Siz sıktıkça o daha çok bağlanır sonuçta ailesi ona göre siz şu an onun ailesini istemiyorsunuz o sebep le kapıyı gösteriyor dur..
Valla açıkçası aileleri istenecek gibi değil. Gelin adımız var bizi evlatları olarak görseler hiçbir sıkıntı olmayacak.

Bir de bunun sonrası var.. acaba düzelir miydi, şöyle konuşsam böyle yapsam beni anlar bu durumu düzeltir miydi, alışır mıydım gibi acabalariniz olmayacaksa yani netseniz tamam ama pişman olma ihtimaliniz varsa çok daha fazla yipranirsiniz diye düşünüyorum. Yani ben sana aileni sil tek ben olayım demiyorum tercih yapmanı istemiyorum sadece ayrı bir aile olduğumuzu ikimizin bir takım olduğunu senin ve herkesin kabullenip buna göre davranması lazım gibi konuşmalar yapsaniz.. gerçi bu aşamaya gelene kadar mutlaka böyle yaklaşmışsınızdır ama ne bileyim.. zor.. Allah yardimciniz olsun..
Bu konusmalari muhtemel ki defalarca yapmistir.kesinlikle erkekler bizim konuşurken narin,süslü ve incitmeden kurdugumux cümleler i anlamiyor lar.net sorun ailen mı ben mi? Cvp veriyorsa ona göre davranin,sessi kaliyorsa da çekin gidin

Lütfen hepsini okuyup yardımcı olurmusunuz. Uzun zamandir yazilmamis ama yazayım dedim.27 yasindayim 16 yasinda gorucu usulu olarak evlendim gecimsizlik yuzunden 4 yil sonra bosandim ve cocugum yok.aradan 5 yil sonra ikinci evliligimi yaptim suan1.5 yillik evliyim cocugum yok.fakat esimin ailesi beni hic istemedi kiz kardeslerini arkamdan oyunlar duzenleyip iftira attilar adimi o... yaptilar.esim bu surecte hep yanimda beni hakli görüyordu.dugunumuzu herseyi esim yapti ailesi hicbir sekilde yanimizda bulunmadılar.tabi dugun borclari bize kaldi.hala odemeye calisiyoruz.ayrica benim ailem hicbir sekilde evlenmemi istemedi cunku evlenmeden once gorumce kendini belli etmisti ama ben sevdigim icin vazgecmedim.surekli iftira surekli arayip kufur ve hakaretlerinden dolayi yasadim sehri terk ettik.belli rahat oluruz diye.tam tersi oldu bu sefer aileme oyunlar duzenleyip iftira attilar.ailem suan esimin ailesi yuzunden mahkemelik.bende esimde bi cok kez sikayt ettik ama nafile.mahkeme polis ugrasiyoruz.ve bizde bu arada surekli esimle tartisma halindeyiz oda artik cik git bi yerin yiyosa gidersin gibi seyler soyluyor.dun sebepsiz yere tartisma oldu ve evden cikti gitti gece gelmedi bugun ertesi gun elinde iki kagit ile geldi hic konusmadan bosanma icin protokol kagidini onume atti bunu doldur dedi. Ailemde bosanirsam bayram etcek durumda.bende rahatliycam ama esimi cok seviyorum cok mucadele ettim cok uğraşıp sabrettim. Ama olmuyor

Adam daha evlendiginin farkında değil aile kurdugunun farkına varamamıs
Sizden vazgeçerim demek ne demek valla Allah kolaylık versin

Bence ailenin ne olduğunu insanların iyi anlaması gerekiyor. Akşam kapıyı kapattığında kimle kalıyorsan aile o. Evlenmeden önce anne baba çocuklar, evlendikten sonra da eşin ve çocukların. Tabiki hala değerli ve özeller ama eşinin yanında olmadığın sürece mutluluk zor olur.

Benim de eşimin ailesiyle büyük problemlerim oldu. Durduk yere olmayacak şeyler yaptılar. Ve şimdi eşim de görüşmek istemiyor defalarca git görüş dememe rağmen. Her şeyi unutmaya çalıştığımız bir dönem vardı ama bu sefer biz tartışıyorduk. Bence dayanamıyorsanız ayrılın. Çünkü eşim sürekli yanımda olmasına rağmen ben bile zaman zaman ayrılmayı düşündüm.

Evlendigim gunden bu yana ailesiyle gorusmuyor. Her zmanda benim yanimda oldu. Ama ben surekli bu sebeplerden dolayi ona catiyormusum ona kiziyormusum. Artik dayanamiyormus bi taraftan borclar bi taraftan ailesinin yaptiklari olmuyormus.dun agzimi acip bisey dmedim sebepsiz onemsiz bisey icin evden cikti gecede gelmedi eve

Eşimin ailesinin beni bir türlü kabullenememesi. Eşimin ailesine aşırı düşkünlüğü yüzünden evliliğimiz bitiyor.Çok üzülüyorum. davacı olan benim . Çocuğum da iyiki olmamış . Zaten önümü göremiyordum bu yüzden bebek düşünmedik. Kukla gibi bir eşim var. Annesi Babası Kardeşi herkes bir tarafından tutmuştu. Sevgiliyken çok iyiydik dünyanın en mutlu kadınıydım diyebilirim. Ama evlenince aile içine girince ve hergünde ailenin içinde olunca böyle olduk. Kendi kararını kendi veremeyen, herşeyi ailesine anlatan bir eşim vardı. Evime bardak alsam bilirdi kaynanam o derece.Sürekli iletişim içindeyiz. Eşimi ararlardı eşimde lavaboda olurdu direk beni ararlardı. Özel zamanlarımızda bile ararlrdı eşimde açardı ara verip düşünün. Çok yoruldum hayal ettiğim evlilik bu değildi. Eşimin alkol,karı kız, şiddet,geçimsizlik gibi hiç kötü huyları yok. Ailemden vazgeçmem senden vazgeçerim diyor ve hep kapıyı gösteriyor bana . Evliliğime şans versem de ailesi varken bizim için pek şans yok. Neler önerirsiniz inceldiği yerden kopsun mu?
Konu acilali epey olmus ama konuyu okuyunca soylemek istedim; sizin sorununuz aile degil eş.. Adam adam olsa, karısının yaninda dursa aile bi yere kadar zarar verebilir.. İş burda kocada bitiyor.. Aileyi değil eşini suçla yani..

Kimsenin hakkini yiyemem asla yalan soyleyip iftira atamam. Esim hep yanimda oldu bana bisey dediler gidip sikayetci olalim dedi.fakat arkadaslar oyle bir ailesi varki biz onu istemiyoruz o bizim gelinimiz olamaz ayrilana kadar elimizden geleni yapacagiz diyen kisiler. Ve asla kimseyi dinlemiyorlar.agizlarinda kufur yalan iftira baska hicbir sey yok.ben onunla bununla yatiyormusum bide gelip kardesi oglu yatiyormus benim baskasindan cocugum varmis.sonra surekli beni esimi ailemi polise sikayet ediyorlar. Hep iftira hep iftira herkes bu evlilik surmez desede ben sevgimden hep sustum.hicbirine bana bunu bunu yaptiniz demedim arayip hakaret etmedim allah icin sevgim yuvam icin hep sustum. Allaha havale ettim.

Bizde yeni evliyiz birlikte olalı 4. Senemiz o kadar güzeldiki hep el üstündeydim gözümün içine bakardı asla ailesinin yanında kızmazdı bile . Ama anladım ki uzaktayken kıymetliymis insan . Ne zaman ki aynı evin içinde yaşamaya başladık . Sürekli yapılan kavgalar aileye bağlı oldu . Hiç yoktan yere görümcem gelsin çocukları var biraz fazla yaramazlar akşam davet eselim kırmak istemem dedim . Başladı kavga sen benim ablame nasıl kircan nasıl olcak ben hiç kirmadim ailem daha önemli karı bulunur aile bulunmaz suan evde tek başıma oturuyorum o ise annesinin evine gitti oturuyor

Ben boyle birseyden dolayi bosanmazdim. Ama kimin neyi psikolojik olarak ne kadar kaldirabilecegi degisir tabi.

Eşim bana da hakkimi veriyorsa yani ortayi bulabiliyorsa varsin aileci anneci olsun, ama yeter ki bir yanlis oldugunda herkese gereken cevabi verebilsin.. ama senden vazgecerim ailemden vazgecmem lafi dusunduruyor.. o zaman niye evlendin diye sorarlar adama.. hem eş hem aile vazgecilmez olabilmeli..
Kesinlikle katiliyorum

Şuan hiç mutlu değilim suan bu durumun içindeyim böyle adamlar ağzından ne cümle çıkarsa çıksın aileye yoruyor şaşırıyorum konu oraya nasıl geldi kavga konusu ne ? Ne oluyor bilmiyorsun . Kadınlar ise evde tek başına oturup küfür yer dayak yer erkek ailesi için hiç yoktan ahkam keser . Bu Erkeklere ne oluyor şaşırıyorum . En çok korktuğum şeydi anneci biriyle evlenmek . Böyle değildi ve böyle oldu

Evlendigim gunden bu yana ailesiyle gorusmuyor. Her zmanda benim yanimda oldu. Ama ben surekli bu sebeplerden dolayi ona catiyormusum ona kiziyormusum. Artik dayanamiyormus bi taraftan borclar bi taraftan ailesinin yaptiklari olmuyormus.dun agzimi acip bisey dmedim sebepsiz onemsiz bisey icin evden cikti gecede gelmedi eve
resmen bizde onu yaşadık ne ailesi küfür ettim ne bişey dedim kırmak istemem dedim iyi niyetli suan evde değil annesinin evinde oturuyor ağladım sızladim adam yok sanki düşmaniyim

Back
X