Aile yüzünden boşanan var mı?

Kadınlar nayiftir çok para da gözü olmaz sevgi ister saygı ister . Aşık olduğun adamın evlendikten sonra degismesi insan resmen feleģin tokadını yiyor hayattan . Niye aileyle eş kıyaslaniyor niye iki taraf eşit olmasın biri seni dünyaya getiren ailen bir taraf da seni ölene kadar sevecek sana bi yuva verecek karın

Eşimin ailesinin beni bir türlü kabullenememesi. Eşimin ailesine aşırı düşkünlüğü yüzünden evliliğimiz bitiyor.Çok üzülüyorum. davacı olan benim . Çocuğum da iyiki olmamış . Zaten önümü göremiyordum bu yüzden bebek düşünmedik. Kukla gibi bir eşim var. Annesi Babası Kardeşi herkes bir tarafından tutmuştu. Sevgiliyken çok iyiydik dünyanın en mutlu kadınıydım diyebilirim. Ama evlenince aile içine girince ve hergünde ailenin içinde olunca böyle olduk. Kendi kararını kendi veremeyen, herşeyi ailesine anlatan bir eşim vardı. Evime bardak alsam bilirdi kaynanam o derece.Sürekli iletişim içindeyiz. Eşimi ararlardı eşimde lavaboda olurdu direk beni ararlardı. Özel zamanlarımızda bile ararlrdı eşimde açardı ara verip düşünün. Çok yoruldum hayal ettiğim evlilik bu değildi. Eşimin alkol,karı kız, şiddet,geçimsizlik gibi hiç kötü huyları yok. Ailemden vazgeçmem senden vazgeçerim diyor ve hep kapıyı gösteriyor bana . Evliliğime şans versem de ailesi varken bizim için pek şans yok. Neler önerirsiniz inceldiği yerden kopsun mu?
Aynen benim yaşadıklarımı yaşamışsınız, özellikle ailemden vazgeçmem senden vazgeçerim kısmı birebir aynı... Ve en ufak tartışmada beni boşanmakla tehdit etmesi. Çok sabrettim ve en sonunda davayı açıp onu boşayan ben oldum, pişman oldu yıllarca peşimden koştu ama nafile... iyi ki boşamışım diyorum her zaman. Böyle erkek müsveddelerinden koca olmuyor ne kadar erken ayrılırsanız o kadar kar, geçen yıllara yazık çünkü

Bizim soylede bi durumumuz var ben evlendim evleneli ne evlerine gittim ne konuştum nede onlar benim evime geldi.zoruma gidende bu beni daha tanimiyorlar bile.esimin babasi beni yolda gorse tanimaz bir kere gordu cunku.ama surekli iftira yalan küfür hani deselerki sen bunu bunu yaptin oyuzden yapiyoruz deseler anliycam ama beni tanimiyorlar bile

Gorumce olcak kisi istemiyorum da istemiyorum sen ayrilana kadar belan benim dedi durdu.bunun hesabini ahirette veremesinler insallah yuva yikanin yuvasi olmaz.rabbim beni biliyor icim cok rahat. Her aile kavga olur ama bunlarin agzinda bi yalan bi iftira kosa kosa karakola gidiyorlar.1.5 yildir butun polisler tanir oldu bize. Zaten boşanma icin gerekli adimlar atilsin asla direnmiycem olsun olsun diye tutturmuycam.ne olacaksa olsun piskolajim yerle bir oldu.

Eşimin ailesinin beni bir türlü kabullenememesi. Eşimin ailesine aşırı düşkünlüğü yüzünden evliliğimiz bitiyor.Çok üzülüyorum. davacı olan benim . Çocuğum da iyiki olmamış . Zaten önümü göremiyordum bu yüzden bebek düşünmedik. Kukla gibi bir eşim var. Annesi Babası Kardeşi herkes bir tarafından tutmuştu. Sevgiliyken çok iyiydik dünyanın en mutlu kadınıydım diyebilirim. Ama evlenince aile içine girince ve hergünde ailenin içinde olunca böyle olduk. Kendi kararını kendi veremeyen, herşeyi ailesine anlatan bir eşim vardı. Evime bardak alsam bilirdi kaynanam o derece.Sürekli iletişim içindeyiz. Eşimi ararlardı eşimde lavaboda olurdu direk beni ararlardı. Özel zamanlarımızda bile ararlrdı eşimde açardı ara verip düşünün. Çok yoruldum hayal ettiğim evlilik bu değildi. Eşimin alkol,karı kız, şiddet,geçimsizlik gibi hiç kötü huyları yok. Ailemden vazgeçmem senden vazgeçerim diyor ve hep kapıyı gösteriyor bana . Evliliğime şans versem de ailesi varken bizim için pek şans yok. Neler önerirsiniz inceldiği yerden kopsun mu?
Benim eşimde baya anneci. Hemen hemen aynı sorun bizdede var. Bi çözüm bulursan bende bilmek isterim. Allah yardımcımız olsun

Lütfen hepsini okuyup yardımcı olurmusunuz. Uzun zamandir yazilmamis ama yazayım dedim.27 yasindayim 16 yasinda gorucu usulu olarak evlendim gecimsizlik yuzunden 4 yil sonra bosandim ve cocugum yok.aradan 5 yil sonra ikinci evliligimi yaptim suan1.5 yillik evliyim cocugum yok.fakat esimin ailesi beni hic istemedi kiz kardeslerini arkamdan oyunlar duzenleyip iftira attilar adimi o... yaptilar.esim bu surecte hep yanimda beni hakli görüyordu.dugunumuzu herseyi esim yapti ailesi hicbir sekilde yanimizda bulunmadılar.tabi dugun borclari bize kaldi.hala odemeye calisiyoruz.ayrica benim ailem hicbir sekilde evlenmemi istemedi cunku evlenmeden once gorumce kendini belli etmisti ama ben sevdigim icin vazgecmedim.surekli iftira surekli arayip kufur ve hakaretlerinden dolayi yasadim sehri terk ettik.belli rahat oluruz diye.tam tersi oldu bu sefer aileme oyunlar duzenleyip iftira attilar.ailem suan esimin ailesi yuzunden mahkemelik.bende esimde bi cok kez sikayt ettik ama nafile.mahkeme polis ugrasiyoruz.ve bizde bu arada surekli esimle tartisma halindeyiz oda artik cik git bi yerin yiyosa gidersin gibi seyler soyluyor.dun sebepsiz yere tartisma oldu ve evden cikti gitti gece gelmedi bugun ertesi gun elinde iki kagit ile geldi hic konusmadan bosanma icin protokol kagidini onume atti bunu doldur dedi. Ailemde bosanirsam bayram etcek durumda.bende rahatliycam ama esimi cok seviyorum cok mucadele ettim cok uğraşıp sabrettim. Ama olmuyor

Cok mücadele etmişsiniz ama degmeyen biri için. Önünüze gelip protokol atacak kadar alcak biri. Ailenizin cektiklerinden baslamiyorum bile..ben o adamı bosardim

Back
X