Eşimin ailesinin beni bir türlü kabullenememesi. Eşimin ailesine aşırı düşkünlüğü yüzünden evliliğimiz bitiyor.Çok üzülüyorum. davacı olan benim . Çocuğum da iyiki olmamış . Zaten önümü göremiyordum bu yüzden bebek düşünmedik. Kukla gibi bir eşim var. Annesi Babası Kardeşi herkes bir tarafından tutmuştu. Sevgiliyken çok iyiydik dünyanın en mutlu kadınıydım diyebilirim. Ama evlenince aile içine girince ve hergünde ailenin içinde olunca böyle olduk. Kendi kararını kendi veremeyen, herşeyi ailesine anlatan bir eşim vardı. Evime bardak alsam bilirdi kaynanam o derece.Sürekli iletişim içindeyiz. Eşimi ararlardı eşimde lavaboda olurdu direk beni ararlardı. Özel zamanlarımızda bile ararlrdı eşimde açardı ara verip düşünün. Çok yoruldum hayal ettiğim evlilik bu değildi. Eşimin alkol,karı kız, şiddet,geçimsizlik gibi hiç kötü huyları yok. Ailemden vazgeçmem senden vazgeçerim diyor ve hep kapıyı gösteriyor bana . Evliliğime şans versem de ailesi varken bizim için pek şans yok. Neler önerirsiniz inceldiği yerden kopsun mu?