- 22 Temmuz 2019
- 760
- 499
- 53
- Konu Sahibi Sultan Gezer
-
Merhaba arkadaşlar sevgili dostlar,
ailede bazi kişiler tarafından dışlanılıyorum umursamıyorlar beni sevmiyorlar artık pek gibi öyle seziyorum. Doğum yapdim 1aradılar aradan kaç zaman geçdi ben onlara sürekli sorarken ararken onlar beni ne aradı ne yazdı özelikle kuzenlerim bi hayırlı olsun denildi bidaha da hiç sesleri çıkmadı ama ben kuzenlerimin diğer kuzenlerime olan liglerini görüyorum instagram dan olsun başka bi yerden. Biri hakkımızda iftira atdı bana sormadan etmeden inanıp uzaklaştılar benden hepsi. Onların çocuklarını paylaşmalarını birbirlerine edilen sözler. Uzakdan gözlemleyen biri kesin anlar dışlandığımı benim paylaştığım şeylere kimse yorum yapmaz ama birbirlerine hepsi yaparlar zoruma gidiyor üzülüyorum ben onlara neler neler yapmışdım oysaki ama hepsi boşmuş emekler iyilikler boşmuş. umursanmamak ne kötü bişi. Anneme anlatınca boşver hepsi boş insanlar diyor farkında oda ama bişi demiyor.
Çok geçmiş olsun umarım herşey düzelmişdir?Anneniz dogdu diyor. Bende aynı durumdayım.. bebeğim erken doğdu 20 gün küvezde kaldı da çıkmasına birkaçgün kala brebar büyüdüğümüz kuzenlerim aradı ki onlar yüzünden stres yapıp riske girdim.. Ben de herkesin numarasını sildim. Vefasız olan herkesle ilişkimi kestim. Kimseyle görüşmüyorum. Kimse benden önemli değil. Vız gelir tırrıs giderler (.)
Mesele arayip sormak mi ki sadece? Ya da sosyal medyada yorum yapmak mi? Ben de kimseyi aramam sormam,kimse de beni aramaz. Ama gorustugumuzde sanki dun ayrilmisiz bugun yeniden birlikteymisiz gibi devam ederiz iliskimize. Alingan olabilir misiniz? Surekli telefonunuz calsa mutlu mu olacaksiniz yani,bana anlamsiz geliyor bu aramalar sormalar. Gonuller bir olsun,gereken durumlarda gorusulsun
Ne güzel morel veriyorsunHerkes kendine yakisani yapar hic kendini kötü hissetme.
Sen doğru olanı yapmışsın.
İftira meselesine gelince evet kötü bir durum ama en azından fazlalıkları hayatından çıkarmana sebep olmuş.
Bazi insanlarin hayatımızda boş boş duruyor olması tamamen zaman israfı.
Zamanınızı bunları düşünerek zaman israfı yapmayın.
Kimsenin sizi benimsemesi ihtiyacınız olmasın.
Ailen ve kendin sana yetsin.
Seni en çok yine sen sev kimsenin sevgisine ilgisine muhtaç değilsin.
Çok şükür iyiyiz herşey geçti. Valla lohusalık bebeğimin yanımda olmaması hepsi bid araya gelince cesaretle sildimÇok geçmiş olsun umarım herşey düzelmişdir?
Çok acımasızlar ya çıkmanıza son gün kala hiç aramasınlar daha iyi resmen dalga geçer gibi. İnsanları anlamıyorum hiç artık. Sen ne güzel silmişsin numaraları ben cesaret edip yapamıyorum onu
Evet insan bekliyor hani sonuçta biz onlarla farklıydık biri düşse arar sorardık ama demek onlar bir olup benim hakkımda konuşup benden uzaklaşmaya karar almışlar canları yinede sağolsun ne diyim üzüntümü belirtdim sadeceMesele arayip sormak mi ki sadece? Ya da sosyal medyada yorum yapmak mi? Ben de kimseyi aramam sormam,kimse de beni aramaz. Ama gorustugumuzde sanki dun ayrilmisiz bugun yeniden birlikteymisiz gibi devam ederiz iliskimize. Alingan olabilir misiniz? Surekli telefonunuz calsa mutlu mu olacaksiniz yani,bana anlamsiz geliyor bu aramalar sormalar. Gonuller bir olsun,gereken durumlarda gorusulsun
Wp sona al kısmı var ya oraya al bakmak zorunda değilsin ben olsam hepsinin numarasını silerimNe güzel morel veriyorsunçok teşekkür ederim
Bazi zaman takmıyorun o vakit mutlu da oluyorum ama bişeylerini görünce nispet yapar gibi bana ozaman geliyorlar yine morelim alt üst oluyor yaş ilerledikçe ya düzelir yada alışırım belki
Of çok üzgünüm bunu ben yaşasam Ne halde olurdum kimbilir ama kesin yine aynı kafayla silemezdim çok salağım ben aman aileyiz aman laf gelmezsin diye yine susar görmemezden gelirdim ama onlar hiç öyle düşünmüyor çok rahatlar onlar ne yapsa haklılar ben bişey yapsam direk hatalıyım akıl hocaları kesiliyorlar başıma Birkere ağzımı açdım benden kötüsü olmadı. Gerçekden ne geliyorsa yakınından geliyor ne üzücü. Sen herşeyde rağmen git yap et babana rağmen ama onlar seninkine gelmezsin bahane hazır tabii millet ne akılı ya .. ama rahatsındır şuan ben nedense bi rahata kavuşamadım. Onlar hepsi bir olduğu için kendimi güçsüz hissediyorum keşke 1kuzenimde benim yanımda dursa destek olsak birbirimize ama nerdeee ..Amcamın kızı nişanlanırken tüm aile amcamları dışlamıştı. ben dayanamadım. Kuzenleri örgütledim hadi biz toplanıp gidelim o nişana aileler gelmesin dedim. Hiçbir kuzen gelmedi benimle. Yaşlı dedem bir tek gitmek istedi. Girdim koluna onu götürdüm babamla kavga ede ede. Hediyemi verdim. İhtiyacı var diye de büyük bir şey almıştım.
Sonra ben nişanlanırken de babam tabi ki amcamları davet etmedi. Ben kuzenime sen gel amcam davetli değil ama sen gel dedim. Ben babamı ezip gelmem dedi. Ben gelmiştim ama dedim. Ve o kadar.
Ben bunun düğününe gittim yine.
Benim onun evinin dibinde gündüz vakti nikahım oldu. Uğrayıp gidebilirdi yok. o ara da benim babam tüm kardeşleriyle kavgalıydı. Çoğu kuzenim de gelmedi. Salak gibi bütün kuzenlerin her bokuna gidip babama rağmen her türlü çeyiz taşıma şoförlük hamallık evlerinde temizlik yapıp, en son evlenen olarak gördüğüm muamele bu oldu.
sonra aradılar aileler yüzünden huzursuzluk olmasın diye gelmedik bilmem ne. Hepsini sildim sosyal medyada bile engelledim. Çok kırgınım.
ama böyle oluyor işte. Beraber büyüdüğün insanlar saçma şeylerden sırt çevirebiliyor.
Başdan beri öyle olsaydı keşke benimde ama bizim aile yapımız farklıydı sonradan bi laf yüzünden böyle değişmelerine anlam veremedim o dokunuyor insana . Annemde hep der biz başdan beri Hatayı onların herşeyine susarak yapdık diye o yüzden böyle baş kaldırabiliyolar bize ama nedense biz annemle yani kuzenlerimin anneleri de bacıları olur oda dışlandı hepsinin büyüğü bidee oda kendince sıkıntıda şuan anne kız dertlyiziz birbirimize bi biz destek çıkıyoruzBen cekirdek aile disinda diger aile bireylerini takmiyorum ve herhangi bir beklentimde yok.
Akraba pişmanliktir net!
Annemi surekli ararlar iki gunde bir aloooo nasilsin,bugun bizim damat sunu yapti,gelin bunu yapti vidividi. Ay sen soyle iyisin boyle sanslisin zart zurtkatıldım bir de ekleyeyim o yapmacık cümlelerle aynı içerikli konuşmalara ne gerek var
hep kalıplaşmış iyiyiz sağ ol siz nasılsınız muhabbeti
hiçbiri gerçek değil ki
Peki ille duseni mi arardiniz? O da mantiksiz degil mi,yani dusmeden kimseyi aramiyor muydunuz ben onu da anlamadim. Sizin hakkinizda neden konussunlar ki,vebali cuzzamli misiniz neden uzaklassinlar,butun bunlarin mantikli bir aciklamasi olmali. Ne yasadiniz da neden boyle oldu,eger ki herkes sizden uzaklastiysa belki de sizde bir problem vardi da fark edemedinizEvet insan bekliyor hani sonuçta biz onlarla farklıydık biri düşse arar sorardık ama demek onlar bir olup benim hakkımda konuşup benden uzaklaşmaya karar almışlar canları yinede sağolsun ne diyim üzüntümü belirtdim sadece
Of çok üzgünüm bunu ben yaşasam Ne halde olurdum kimbilir ama kesin yine aynı kafayla silemezdim çok salağım ben aman aileyiz aman laf gelmezsin diye yine susar görmemezden gelirdim ama onlar hiç öyle düşünmüyor çok rahatlar onlar ne yapsa haklılar ben bişey yapsam direk hatalıyım akıl hocaları kesiliyorlar başıma Birkere ağzımı açdım benden kötüsü olmadı. Gerçekden ne geliyorsa yakınından geliyor ne üzücü. Sen herşeyde rağmen git yap et babana rağmen ama onlar seninkine gelmezsin bahane hazır tabii millet ne akılı ya .. ama rahatsındır şuan ben nedense bi rahata kavuşamadım. Onlar hepsi bir olduğu için kendimi güçsüz hissediyorum keşke 1kuzenimde benim yanımda dursa destek olsak birbirimize ama nerdeee ..
Dediğim gibi biti ortaya bişey atdı bana sorulmadan edilmeden uzaklaştılar sanki zaten hiç beni istememişler de Bunuda bahane ermişler gibi. benim onlara yaptığım bişi yok aksine çok emeğim oldu ayrıca düşeni aramak lafın gelişi herzaman arayıp hal hatır çocukları sorardım. Ayrıca hakkımda konuldukları çok belli oluyor kulağıma da bi kaç şey geldi nekadar doğru bana söylenen onu bilmiyorum ama durum bu.Peki ille duseni mi arardiniz? O da mantiksiz degil mi,yani dusmeden kimseyi aramiyor muydunuz ben onu da anlamadim. Sizin hakkinizda neden konussunlar ki,vebali cuzzamli misiniz neden uzaklassinlar,butun bunlarin mantikli bir aciklamasi olmali. Ne yasadiniz da neden boyle oldu,eger ki herkes sizden uzaklastiysa belki de sizde bir problem vardi da fark edemediniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?