aile

Konusan her turlu konusur ki. Yani yuzunuze gulup,arayip sorup yine arkadan konusuyor olabilirler. Takmayin. Gorusen gorusur,gorusmek istemeyene de gule gule deyin gecin. Hayat kisa.

Ne oldu ki sende ne yapdılar ?
Aslında sürekli yaptıkları şeyi alttan almayı bıraktım hayatımda yanımda yoremde benim derdime kör sağır olanlara ben de kör sağır oldum. Zor zamanlar geçirdim kimse o zamnlar benim yaralarımı görmedi ama kendi yaralarında hep ben sarayım istediler. Şimdi kimsenin benden bişey isteyecek yüzü yok. Onlarda anladılar yaptıklarını

Az insan çok huzur bencee bu kadar çok önemsemeyin belkide sizde bir kaç yıl sonra neden bu kadar üzdüm kendimi ah bu ben diyeceksiniz

Doğum yapmışsın bebeğin olmuş kendi ailen var, artık bu çocukça şeylere takılmanin zamanı geçmiş farkında mısın? Annen çok haklı böyle bir durum varsa onların aptallığı. Sen bu aptalliga ortak olma ben olsam amaan şeyimden aşağı Kasımpaşa derim eşimle bebeğimle gülüp eglenip onları catlatirim yani nesine bu kadar takıyorsun ki değmeyecek insanlar içi n

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…