Aile

Hafta içi kalsan ya haftasonu kocanla beraber geçirebilirsiniz koskoca iki gun
Çalıştığımız için hafta içi gitme imkanimiz yok malesef . Hafta sonu da kendisi gelsin diyorum bazen ama yok suratimi asiyormusum bahane ailesi nerde gelin diyecek ondan

Çalıştığımız için hafta içi gitme imkanimiz yok malesef . Hafta sonu da kendisi gelsin diyorum bazen ama yok suratimi asiyormusum bahane ailesi nerde gelin diyecek ondan
Canımm sana demedim
Diğer üyeyi alintiladim haftasonu ailemde kaliyorum ben demiş de .

Yaa benim ailem de eşinizin ailesi gibi gidilebilecek bi mesafede
Pandemiden önce 2 ay gitmesem 3. Ay bunalım geliyor bana
Şimdi pandemi yüzünden mecbur dayanıyorum da
Bana kalsa yine en geç 2 ayda bi gitmek haftasonu kalmak isterim
Gitmişken de en fazla süreyi kullanmak istiyorum
Cuma iş çıkışı gidip pazar en geç saatte dönmek gibi
Gittiğime değsin istiyorum
Eşim bundan rahatsız olsa onsuz giderim
Hiç de aklım kalmaz sanırım

Sizinki de tek gitsin çok özlediği zamanlar
Yani iki ay değil gitse cidden sesimi çıkarmam ama bak bu ay her hafta sonu gorustuk ona rağmen iki saatin hesabını yapıyor ona sinirlendim çünkü evde bişey yapamadık evin düzenlenmesi lazım suratını aşıp konuşmuyor . İnsan ailesini tabi çok görmek ister görsün ama benim ailemde üç gün kalıyormuşuz da onunkilere yapmamışiz bu söylemlerinden sonra çok vefasız olduğunu hissettim

Vallahi etmedim günlere yalan olmasın . Tekrar doktora gidip muayine olmaya da cesaret edemedim öğrendiğimde değişik bir psikolojiye girdim
Şimdi şöyle yapmalısın
Doktora filan gitmiyosun
Bu ay güzelce adet bittikten sonra 15 gün soğan suyu kaynatıp içiyorsun.
Sonra bırakıyorsun
Ertesi ayda ovulasyon testini internetten al ki ucuz olsun
Ovulasyon testiyle yumurtlama gününu yakaliyosun ve ilişkiye giriyorsun 🤷 bunu bu şekilde beş altı ay denemeden çocuğum olmuyor tedavi gerek dememen gerekiyor

Kuzenim bu sebeple boşandı. Sürekli adam ailem de ailem diyordu. Gitmemeye başladı , sonra adam daha büyük sorunlar çıkarttı. Valla şimdi yeniden evlendi . Mis gibi de kocası var.
Benim gibi ailesi ile görüşmeyen koca alacaktın :KK70:
Ay ailesiyle görüşmeyen de garanti değil ki. Evlenince bi haller oluyor heriflere.

Şimdi şöyle yapmalısın
Doktora filan gitmiyosun
Sonra bırakıyorsun
Ovulasyon testiyle yumurtlama gününu yakaliyosun ve ilişkiye giriyorsun 🤷 bunu bu şekilde beş altı ay denemeden çocuğum olmuyor tedavi gerek dememen gerekiyor
Tabi bunu anasına danasına gitme işini düzene koyunca yapıyorsun :KK48:

Şimdi şöyle yapmalısın
Doktora filan gitmiyosun
Sonra bırakıyorsun
Ekran görüntüsünü oldum eğer herşey düzene girerse uygularım
girdi zannetmiştim demek ki hemen zannetmemek lazım .
Bundan sonrası için de hayırlısı artık

Tabi bunu anasına danasına gitme işini düzene koyunca yapıyorsun:KK48:
Aslında bazen çocuk bağlayıcı oluyor su bakimdan tabi .
Bebek hasta mı olsun nasıl çıkalım ? Uyku rutini var
Uyku için kodladigi bı odası var gidemeyiz ki ...

Böylece elini ayağını bağlamış oluyorsun 😂

Bizim ki hiç yeltenmedi. Bebeğimiz oldu onu bile görmediler.
Valla şanslı kısımdasınız demek :)
Aslında bazen çocuk bağlayıcı oluyor su bakimdan tabi .
Bebek hasta mı olsun nasıl çıkalım ? Uyku rutini var
Uyku için kodladigi bı odası var gidemeyiz ki ...

Böylece elini ayağını bağlamış oluyorsun 😂
Bu sefer de aynı sebeplerle kendi ailene gitmene de laf ediyorlar :)

nıye herifcanım degılde evlı oldugum kısı :)
neredeyse x beyefendı kendısı resmıyetde onanmıs kısı dıyeceksınız :)
sızden yana bır mesafe oldugunu gordum

yol ustunde gecerken ugrayalım demesı cok normal aynı sey sızın ıcınde gecerlı aılenızı goresınız varsa ya hazır yoldayız bı ugrasak mı dıyebılırsınız ,sız boyle dedıgınızde ama cima dıyen bırı sızı uzebılırdı

yalnız gıtmek ıstemıyordur bır kere yalnız gıdersem benımle hıc gelmez buna alısır sen gıt gorus der aılemde sorun mu var nıye hıc gelmıyor der onlara laf anlatmak zorunda kalırım stresı olabılır ...ben senın aılene gelıyorum sen nıye gelmıyorsun uzuntusu olabılır ...

esınızın küsme huyu cocukca esler bırbırıne küser mı ya konusa konusa anlasın hadı buyutulecek bırsey degıl bunlar anlasmazlık bıle degıl yorgun oldugunuzu erkekler ıcerı gecıp oturup sohbet edıyor hangı tarafa gıtsen senın ıcın degısen bırsey yok ben ıster ıstemez hep ayakta kalıyorum ekstra yoruluyorum onlara hızmet ettırmek ıcıme de sınmıyor ondan gözüme geldı zor geldı annemlere nazım gecıyor falan dersınız

aramızda bır ıkı gunun lafımı olur sızınkıler daha yakın zaten askolsun dersınız opusur barısırsınız hadı opusun barısın :)

Sorun iş bölümünüzün olmamasında başlıyor. Ertesi güne yetişecek ütü neden sadece sizi bağlıyor? Herkes kendi ütüsünü yapsın, biraz da o düşünsün. Misafirlikte hizmet bekliyorlarsa bu onların sorunu. Kendi çayınızı alırsınız, tabağınızı mutfağa götürürsünüz bitti gitti. Eşinizi rahatsızsa alır oklavayı mantı açar. Sadece sefasını sürdüğü için gidelim diye tutturuyor.

Sorun iş bölümünüzün olmamasında başlıyor. Ertesi güne yetişecek ütü neden sadece sizi bağlıyor? Herkes kendi ütüsünü yapsın, biraz da o düşünsün. Misafirlikte hizmet bekliyorlarsa bu onların sorunu. Kendi çayınızı alırsınız, tabağınızı mutfağa götürürsünüz bitti gitti. Eşinizi rahatsızsa alır oklavayı mantı açar. Sadece sefasını sürdüğü için gidelim diye tutturuyor.
Bu dediğin öyle olmuyor istee.
Eski zihniyet insanların yanında otuurp kendi bardağımi alayım olmuyor.
Oraya gidince hizmet mecburi.
O yüzden gitmeyeceksin.

Evde iş olmasa umrunda değil bana yardımcı olur ama dursa bile dağınık olsa da boşver umursama diyor.
Oraya gidince herkes iş yaparken bende oturamiyorum biraz aileden dolayı alışkanlık kendim de rahat edemiyorum 😅

Kesinlikle olmuyor . Bende rahat edemiyorum zaten .
İnsan kendi de huzursuz oluyor bir de zaten aşırı iş çıkıyor.
Benim kaynananın evinde oranın daimi uyeleri gelinler beraber kalıyorlar beni görünce hepsi kaçıyor.
Sanki oranın gundelikcisi geldi.
Kaynanam da yeni kan bulundu diye herşeyi bana kitliyor.

Back
X