- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.700
- 548
- 42
- Konu Sahibi aboneannesorusuuu1
Onlar da alt katı kilitleyip gitsin o zaman siz de üst kata mutfak yaptırın. Sizin yaptınızın sonucu buna çıkar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatilden tatile değil o evde yaşıyorum ordan tatile gidiyorumHiç Uygun değil yaptığınız altlı üstlü ev.ve üstelik tatilden tatile geliyorsunuz. Girişi farklı bir yerde daire olsa belki abes kaçmaz ama şuan noluyor derler.yatak odanızı kilitleyin yeter bence
Ortak yaşamı kabul edip bu ayrımı yapmak da saçma yani.Tatilden tatile değil o evde yaşıyorum ordan tatile gidiyorum
Zaten ust katta mutfak olucak ondan sonra zaten herkes ayrı olucak sadece pişirdim yemeklerden kayınbabama yine götüreceğimOnlar da alt katı kilitleyip gitsin o zaman siz de üst kata mutfak yaptırın. Sizin yaptınızın sonucu buna çıkar.
Kırılsa yerine konulmaz biliyorum temizlikte yapmazlar
Ortak yaşamı sadece kayınbabamla kabul ettik gelen misafirlerle değil yada söyle düşünün her misafir geldiğinde kayınbabama benim katımda kalcak die bi durumda yok nasıl benim akrabam gelirse bana misafirliğe alt kata yatırmayacağım sonucta bana gelen misafirOrtak yaşamı kabul edip bu ayrımı yapmak da saçma yani.
Sonuçta şu anda yok ve sizin o mutfağı kullanmanıza izin veriyorlar. Dubleks evde yaşayıp kati kilitlemek çok görgüsüzce geldi bana.Zaten ust katta mutfak olucak ondan sonra zaten herkes ayrı olucak sadece pişirdim yemeklerden kayınbabama yine götüreceğim
Yatırabilirsiniz siz de ne sakıncası var ki? Bu kadar keskin cizgileriniz varsa ayrı ev alacaktiniz.Ortak yaşamı sadece kayınbabamla kabul ettik gelen misafirlerle değil yada söyle düşünün her misafir geldiğinde kayınbabama benim katımda kalcak die bi durumda yok nasıl benim akrabam gelirse bana misafirliğe alt kata yatırmayacağım sonucta bana gelen misafir
Ortak yaşamı sadece kayınbabamla kabul ettik gelen misafirlerle değil yada söyle düşünün her misafir geldiğinde kayınbabama benim katımda kalcak die bi durumda yok nasıl benim akrabam gelirse bana misafirliğe alt kata yatırmayacağım sonucta bana gelen misafir
Bizim kata sadece yatak odası oturma odası ama oturma odası kucuk ve bi boş odamız var daha düzene oturtamadık mutfak falan yapmadık.
Senin evin değil ki orası hepinizin evi. Böyle komün hayatını yaşamayı kabul ederken bu tip şeyleri de göze almanız gerekirdi.
Ev olarak ayrı bir şey kat olarak herkesin kendi katı var aynı düşünceye sap değilizSenin evin değil ki orası hepinizin evi. Böyle komün hayatını yaşamayı kabul ederken bu tip şeyleri de göze almanız gerekirdi.
Boş odayı da mutfak yaparsanız şu kullanım alanının tam olarak neresinde misafir ağırlayacaksınız?
Merdivenlere sabun koyun, çıkarken düşsünlerEv olarak ayrı bir şey kat olarak herkesin kendi katı var aynı düşünceye sap değiliz
Hayat size zor, bosverin ya bu kadar takmayın. Altı üstü eşya ya, en fazla biraz erken eskir.Zaten boş odayıda mutfak yaparsak bi oturma odası kalıyor misafir gelmesini istemem yerim olmadığı için lakin gelirse koltuk da yatabilir
Ama şöylede bi durum var çamaşırını yemeğini ben yapıyorum vermeyebilir problem değilSonuçta şu anda yok ve sizin o mutfağı kullanmanıza izin veriyorlar. Dubleks evde yaşayıp kati kilitlemek çok görgüsüzce geldi bana.
Baştan sona böyle bir yaşam kötü zaten. Ev ev üstüne olmaz ki.Merhaba eşimle babası ortak ev aldılar alt kat babasının üst kat bizim. Lakin daha yerleşemedik alt kata mutfak oturma odası yatak odası salon ve boş duvarsız bi oda daha var. Bizim kata sadece yatak odası oturma odası ama oturma odası kucuk ve bi boş odamız var daha düzene oturtamadık mutfak falan yapmadık. Biz eşimle aralıkta memlekette gidicez ve eşimin annesi ve annesinin eltisi ve cocukları gelicek biz yokken ama ben kendi katımı vermek istemiyorum kalmaları için eşimin yengesine ve cocuklarına ben yokken benim katımı kulanmalarını doğru bulmuyorum. Yengesinle anlaşıyorum ama yinede istemiyorum. Zaten bana gelmiyorlar eşimin babası davet etti bi yatak alıp boş odaya koyup orda yatabilirler? Sizce kotu bir Şey mi katımı paylaşmamak? Biz yurt dışında yaşıyoruz onlar memleketen gelicek tatil için onlar geldiğinde bizde memlekete olmuş olucaz
Orası öylede çoçuklar karıştırmayı seviyorlar her an gibi bi şey kırılsa yerine koyulcak şeyler değil geldiğimde onların arkasından temizlik yapıcamHayat size zor, bosverin ya bu kadar takmayın. Altı üstü eşya ya, en fazla biraz erken eskir.
evet o zamanlar farklı düşünüyordum ne olur iyi falan die 2yıl içinde sağolsunlar yanlış düşündüğümün farkındayımBaştan sona böyle bir yaşam kötü zaten. Ev ev üstüne olmaz ki.
Kırılacak çok kıymetli olanları yatak odasına kilitleyin, başka ne olabilir ki kırılacak ? Ayna, kitaplık falan mı? Evet kırılabilir ama yapacak birşey yok.Orası öylede çoçuklar karıştırmayı seviyorlar her an gibi bi şey kırılsa yerine koyulcak şeyler değil geldiğimde onların arkasından temizlik yapıcam
evet o zamanlar farklı düşünüyordum ne olur iyi falan die 2yıl içinde sağolsunlar yanlış düşündüğümün farkındayım