Siz yokken evinizde mi kalmak istiyor ?Merhaba. Lütfen bana akıl verin. Acaba yalnış mı düşüyorum. Eşim ve bebeğimle yurtdışına gidiyoruz ailemin yanına. Eşimin ablası demiş ben gelip sizde kalıcam. Siz bu durumda nasıl tepki verirdiniz?ben çok sinirlendim olmaz dedim. Bana göre doğru değil ve rahatsız oldum. Yorumlarınıži bekliyorum önceden teşekkür ederim
EvetSiz yokken evinizde mi kalmak istiyor ?
Niye kalacakmışMerhaba. Lütfen bana akıl verin. Acaba yalnış mı düşüyorum. Eşim ve bebeğimle yurtdışına gidiyoruz ailemin yanına. Eşimin ablası demiş ben gelip sizde kalıcam. Siz bu durumda nasıl tepki verirdiniz?ben çok sinirlendim olmaz dedim. Bana göre doğru değil ve rahatsız oldum. Yorumlarınıži bekliyorum önceden teşekkür ederim
Eve zarar verecek diye mi ? bazı insanlar hor kullanır.
Guya ders calisacakmis falan. Biz kirada oturuyoruz. O da annesiyle kendi evlerinde oturuyorNiye kalacakmış
Kütüphaneye gitsin. Bir sürü yer var çaşılacak. Kafeler var. Kahveciler var.Guya ders calisacakmis falan. Biz kirada oturuyoruz. O da annesiyle kendi evlerinde oturuyor
Benim eşimin ablası ile öyle samimiyetim yok. KendisiKalsın yahu ne var bunda ne yapacak ki kafa dinlemek istiyordur ailesinden ayrı kendi kardeşlerim veya eşimin kardeşleri anahtarımı hiç düşünmeden veririm. Ama bu biraz da güven ile alakalı siz bilirsiniz görümcenizin karakterini biz bu kadar yazdığınızla ne yanlış diyebiliriz ne doğru
Kendisi soğuk davranan insanBenim eşimin ablası ile öyle samimiyetim yok. Kendisi
Guya ders calisacakmis falan. Biz kirada oturuyoruz. O da annesiyle kendi evlerinde oturuyor
Kendisi soğuk davrananBenim eşimin ablası ile öyle samimiyetim yok. Kendisi
Şimdiye kadar evinde çalıştı zaten. Benim evimde bana çok özel olan birisi ben olmadan kala bilir. Evime sadece ayda bir kere annesi ile gelir. Bundan başka ne konuşuruz ne görüşürüz. Ayda bir kere de biz gideriz. Bana değil zaten eşime söylemişKendi evlerinde ders calisamiyor mu?
Ayda bir kere gelmesi de bebeğimiz olduğu için. Öncesinde aylarla gelmezdiKendisi soğuk davranan
Şimdiye kadar evinde çalıştı zaten. Benim evimde bana çok özel olan birisi ben olmadan kala bilir. Evime sadece ayda bir kere annesi ile gelir. Bundan başka ne konuşuruz ne görüşürüz. Ayda bir kere de biz gideriz. Bana değil zaten eşime söylemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?