• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aile

Sever8888

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mart 2013
171
16
298
Kocaeli
arkadaşlar birşey soracağım ben kendi içimde doğru olmadığı kanaatindeyim ama kendimce fazlamı büyütüyorum bilmyorum geçenlerde kayınvalidemlern evine gittik duvarda yeni asılmış 3-4 tane çerçeve hani şu birbirine yapışık yeni çıkan çerçeveler var ya görümcemler onlara kendiilerinin ve eşimin fotosunu asmışlar ben yokum eşimin yanında bu benim çok tuhafıma gitti işlerine gelince aileyiz ama oraya benim fotomuda koymayı akıllarına getirememişler bende o aileden sayılıyorum sözde eşime söylediğimde ne var bunda ailemizin fotosunu asmışlar dedi ya işe güce gelince ben ailenin içindenim yapmam lazımda böyle şeylere gelnce neden ailede yokum görümcem facebookta eşimin soyadının yanında öncek soyadımıda kullandım diye iğneledi beni oysa kendileri bun düşünmüyorlar bile ben kendi tanıdıklarım kendi akrabalarım arasında kimsede görmedim böyle birşey her zaman sevmeseler bile kendi çocuklarrının yanında mutlaka damatlarınında gelinlerininde fotoları bulunur çünkü onlarda onların evlatları yerindedir niye o zaman anne baba de diye baskı kuruyolar nye o zaman birlikte oturmadım diye bana küsüyolar beni o ailenin bireyi gbi görmeyen kişilerlemi oturcam görümcelerim iftara gelecekmiş bende onlara söyliycem aileyiz diyorsunuzda duvara astığınız aile fotonuzda ben niye yokum eşimin yanında diycem haklımıyım haksızmıyım ya işlerine gelince ailedensin şlerine gelmeyince yabancısın benim annemle babamın biz kaçarak evlendiğimiz halde düğünümüzde olmadıkları halde başucunda özel çerçevede ben ve eşim var diğerindede kardeşim kayınvalidem ise bi fotoğramızı koymadı bile evine merak edip şimdide bunu yaptılar sinir oldum ha şunuda söyliyim eşime daha önce istedikleri kız uzaktan akraba oldukları için düğününe gitmiş onun düğün fotosunu koymuş evininin başköşesine siz olsaydınız napardınız ve her geldiğindede eşimn öncek kız arkadaşlarından bahseder geçen yengemlerin yanındada aynı şeyi yaptı yengem bile şaşırdı kayınvalideme.ben evleneli 4 sene oldu daha ağzımı açıp tek bi laf söylemedim her çağırdığında yardımına koştum ama şimdi akıllandım beni ailesinden görmeyenlere bende yabancıymış gibi davrancam fazlamı abartıyorum bu fotoğraf meselesini bilmiyorum ama bazen herşey b harekete yansıtılır ve bi hareketle yansır

fotoğrafı abartıyo olabilirsin ama eski kız arkadaş konusunda çok haklısın...

resmi kafana takma canım ya. benim kv ile görümce de buzdolaplarının üstüne eşimle benim resmimi koymuşlar. ama magnetle benim resmimi her gittiğimde kapalı görüyorum. :1::1::1:
umrumda mı? hayır. görmek istemezlerse görmesinler. ben de çok bayılmıyorum.

ama şu eski kız arkadaş mevzusunda haklısın. bence eşine can sıkıntını paylaş. ya da kv ye tavrını koy. ne bu ezmeye çalışmalar? iyi oldukça insanın tepesine biniyorlar resmen.

Back
X