- 20 Ocak 2016
- 2.338
- 4.738
- 133
Bizde de vardı böyle bi elti adayı. Kayınvaldeme annecim annecim şimdi ismiyle hitap ediyokızlar, oğlum bir kızla flört etmeye başladı, 3 ay kadar oluyor..kızın isteği üzerine, bütün aile tanıştık kızla, daha ortada hiç bir ciddi adım yokken, kız sanki bizim gelinimiz gibi davranmaya başladı...biz tanıma adına, yavaş ilerleme taraftarıyken, kız sürekli bizim eve gelmek istiyor, bizleri çok sevdiğini söylüyor, ailesiyle tanıştırma çabasında vs...bizde ailecek şaşırıyoruz bu duruma...aslına bakarsanız, bir gelin adayından istenecek herşeyi yapıyor, fakat bu hız bizi şaşırtıyor...
durumdan oğlan memnun, biz büyükler şaşkınız...belki eskiden biz böyle görmediğimiz içindir..mesela ben nişanlıyken , annem bana tembih etmişti, davet edilmeden gitme diye...arada yaş farkı olduğu için belkide onun endişesi ve psikolojisiyle bu şekilde de davranış sergiliyo olabilir. Önemli olan bence oğlunuzun ne hissetiği ve ne kadardır birlikte oldukları size ne kadar zamanda bunu yansıttığı yani daha yeni bir tanışma ve oğlunuzunda şüphede kalıyor olması kız açısından kötü tabikide ama uzun süredir görüşüpte size yeni bahsetmişlerse bence durum değişir
zaten acemilikten yaptığını biliyorum ve gülümsüyorum kendi kendime, ilerde kesinlikle yüzüne vurmam bu acemiliklerini, ama başka bir aileye çatsaydı yanmıştı ilerde...Hevestendir ya, ilginç geliyordur kıza da; çevresindeki nişanlı kızları filan görüyor özeniyordur gözünüze girmeye çalışıyordur kendince, kendini böyle davranarak size kabul ettirip sevdireceğini düşünüyordur, bu konulardaki toyluğu yüzünden nasıl davranacağını bilmiyor acaba hata yapar mıyım diye kasarken hızını ayarlayamıyordur falan filan. Safiyane duygularla heyecandan filandır.
Ya da tipik kapak atma taktikleridir, biraz da kurt düşüreyim içinize
Gencler hevesli oluyor.kizin yasi evlenmeye yakidna oglanim kucuk olmasi bilemedim.. Gerci oglunuz olgun mantikli biriyse akli laylylomda degilse yas farkinin cok onemi kalmyr ama erkekler gec olgunlasiyor. Eger iliskilerinde bi engel gormuyorsanz Yakinen takip etmek sartiyla birakin akisina durumu..kızlar, oğlum bir kızla flört etmeye başladı, 3 ay kadar oluyor..kızın isteği üzerine, bütün aile tanıştık kızla, daha ortada hiç bir ciddi adım yokken, kız sanki bizim gelinimiz gibi davranmaya başladı...biz tanıma adına, yavaş ilerleme taraftarıyken, kız sürekli bizim eve gelmek istiyor, bizleri çok sevdiğini söylüyor, ailesiyle tanıştırma çabasında vs...bizde ailecek şaşırıyoruz bu duruma...aslına bakarsanız, bir gelin adayından istenecek herşeyi yapıyor, fakat bu hız bizi şaşırtıyor...
25kız - oğlan 23Yani sevebilir bence 3 ay cok kisa bir sure degil gelinin yasi kac acaaba
Yani normal bence kotu niyet yoktur bunda gozunuze girme amacinda olabilir25kız - oğlan 23
Şahsen ben olsam iş ciddiye binmeden ailesine gelip gitmezdim. Önce bir birbirlerini tanısınlar sizi sonra tanışalar da olur diye düşünüyorum. Fazla hızlı geldiler bana bilemedim.oğlan ümit verse bile, kız daha ağırdan almalımı acaba...bilemedim, yeni nesil kızlar böylemi
kendı kendıne gelın guvey oldugu ıcın degıldırkızlar, oğlum bir kızla flört etmeye başladı, 3 ay kadar oluyor..kızın isteği üzerine, bütün aile tanıştık kızla, daha ortada hiç bir ciddi adım yokken, kız sanki bizim gelinimiz gibi davranmaya başladı...biz tanıma adına, yavaş ilerleme taraftarıyken, kız sürekli bizim eve gelmek istiyor, bizleri çok sevdiğini söylüyor, ailesiyle tanıştırma çabasında vs...bizde ailecek şaşırıyoruz bu duruma...aslına bakarsanız, bir gelin adayından istenecek herşeyi yapıyor, fakat bu hız bizi şaşırtıyor...
Sizi tavlamaya çalışıyo şuan şimdi yeni moda bu kızlar sevgililerin annelerinin yanından çıkmıyolar sevdirmeye çalışıyolar evlenincede bu yaptıklarının hiç birini yapmıyolar çevremde bi çok örnegi var biliyorum oğlan evde olmasa bile kız oğlanın annesiyle vakit geçirmeye çalışıyor çokta yüz vermeyin derim benkızlar, oğlum bir kızla flört etmeye başladı, 3 ay kadar oluyor..kızın isteği üzerine, bütün aile tanıştık kızla, daha ortada hiç bir ciddi adım yokken, kız sanki bizim gelinimiz gibi davranmaya başladı...biz tanıma adına, yavaş ilerleme taraftarıyken, kız sürekli bizim eve gelmek istiyor, bizleri çok sevdiğini söylüyor, ailesiyle tanıştırma çabasında vs...bizde ailecek şaşırıyoruz bu duruma...aslına bakarsanız, bir gelin adayından istenecek herşeyi yapıyor, fakat bu hız bizi şaşırtıyor...
zaten acemilikten yaptığını biliyorum ve gülümsüyorum kendi kendime, ilerde kesinlikle yüzüne vurmam bu acemiliklerini, ama başka bir aileye çatsaydı yanmıştı ilerde...
durumdan oğlan memnun, biz büyükler şaşkınız...belki eskiden biz böyle görmediğimiz içindir..mesela ben nişanlıyken , annem bana tembih etmişti, davet edilmeden gitme diye...
Sizi tavlamaya çalışıyo şuan şimdi yeni moda bu kızlar sevgililerin annelerinin yanından çıkmıyolar sevdirmeye çalışıyolar evlenincede bu yaptıklarının hiç birini yapmıyolar çevremde bi çok örnegi var biliyorum oğlan evde olmasa bile kız oğlanın annesiyle vakit geçirmeye çalışıyor çokta yüz vermeyin derim ben
Evlenince de size gelmemek için,mesafe koymak için elinden geleni yapacak. Siz aynen ağır gitmeye devam edin.kızlar, oğlum bir kızla flört etmeye başladı, 3 ay kadar oluyor..kızın isteği üzerine, bütün aile tanıştık kızla, daha ortada hiç bir ciddi adım yokken, kız sanki bizim gelinimiz gibi davranmaya başladı...biz tanıma adına, yavaş ilerleme taraftarıyken, kız sürekli bizim eve gelmek istiyor, bizleri çok sevdiğini söylüyor, ailesiyle tanıştırma çabasında vs...bizde ailecek şaşırıyoruz bu duruma...aslına bakarsanız, bir gelin adayından istenecek herşeyi yapıyor, fakat bu hız bizi şaşırtıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?