ailecek şaşkınızzz:)

oğlan ümit verse bile, kız daha ağırdan almalımı acaba...bilemedim, yeni nesil kızlar böylemi
Bazı kızlar 25 26 yaşlarında evde kalmış gibi hissediyor. Bi kaç kere kk da da rastlamıştım konulara. Çevresinde ki arkadaşlarının yarısından fazlası evlenince kaygılar başlıyor. Birde oğlunuzdan yaşı büyük olduğu için olurda yarın birgün sorun edersiniz diyede kendini sevdirmeye çalışıyorda olabilir

oğlan ümit verse bile, kız daha ağırdan almalımı acaba...bilemedim, yeni nesil kızlar böylemi
Evlencek adam bulmak zor devir böle ..kix olsun erkek olsun evlencek olgunluktaoldugunu dusunuyorsaniz kaçırmayın..ama cok samimi davranması iyi degil siz hep mesafeli olun bence..yani soguk davranmayin ama mesafe sart

Ben bunları kendi anneme teklif etmiyorum. (Temizlik vs) Değişikmiş.

İşte ana babasının kıymetini bilmeyenler erkek ailesine yaranma derdinde düşüyor.
Sizin için demiyorum da genelinde var bu..

Konu sahibi ben genel olarak mesafeli biri olduğum için hiç sevmem böyle buldumcuk, pıtırcık halleri.
Erkek annesiyim bakalım ben neler göreceğim de böyle birine denk gelirsem işim zor

Evlencek adam bulmak zor devir böle ..kix olsun erkek olsun evlencek olgunluktaoldugunu dusunuyorsaniz kaçırmayın..ama cok samimi davranması iyi degil siz hep mesafeli olun bence..yaninsoguk davranmayin ama mesafe sart
evet kendisi arkadaşlaının çoğunun evlenmek isteyip, eş bulamadığını söylüyor:)

helal

bende herkesle vıcık vıcık ilişki içinde olmayan biriyim, yorucu geliyor sanki:)

evet kendisi arkadaşlaının çoğunun evlenmek isteyip, eş bulamadığını söylüyor:)
Aynen ablacım ben de 31 yaşındayım değil anasıyla tanıştırmak evlenmek nıyetınde olan yok.
Kadınlar degıl erkekler cok degıstı, kızcagızla oglunuz da bırbırını sevıyor bellı kı.
İnşallah hepınız ıcın hayırlısı olur. Belkı uygun dılle soylersenız farkında varır durumun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…