Oğlunuz evlenmek için çok küçük acele etmeyin lütfenoğlan 23, kız 25 yaşında(kız büyük)
Bazı kızlar 25 26 yaşlarında evde kalmış gibi hissediyor. Bi kaç kere kk da da rastlamıştım konulara. Çevresinde ki arkadaşlarının yarısından fazlası evlenince kaygılar başlıyor. Birde oğlunuzdan yaşı büyük olduğu için olurda yarın birgün sorun edersiniz diyede kendini sevdirmeye çalışıyorda olabiliroğlan ümit verse bile, kız daha ağırdan almalımı acaba...bilemedim, yeni nesil kızlar böylemi
Ayy bu kızın bir arkadaşı yok mu uyarsin bu ne böyleörneğin, sürekli arayıp, sorar, gelince bana yardım etmek için elinden geleni yapar, temizliğe yardım ederim çağır beni der vb. şeyler...
Evlencek adam bulmak zor devir böle ..kix olsun erkek olsun evlencek olgunluktaoldugunu dusunuyorsaniz kaçırmayın..ama cok samimi davranması iyi degil siz hep mesafeli olun bence..yani soguk davranmayin ama mesafe sartoğlan ümit verse bile, kız daha ağırdan almalımı acaba...bilemedim, yeni nesil kızlar böylemi
Aynen armutun sapı üzümün çöpü misalilerBende bunları yapmadığım, mesafeli durduğum, ağırdan aldığım için kötü oldum. Kusura bakmayın ama erkek ailesine hiçbirşey beğendirilmiyor.
Ben bunları kendi anneme teklif etmiyorum. (Temizlik vs) Değişikmiş.
evet kendisi arkadaşlaının çoğunun evlenmek isteyip, eş bulamadığını söylüyor:)Evlencek adam bulmak zor devir böle ..kix olsun erkek olsun evlencek olgunluktaoldugunu dusunuyorsaniz kaçırmayın..ama cok samimi davranması iyi degil siz hep mesafeli olun bence..yaninsoguk davranmayin ama mesafe sart
helalkendı kendıne gelın guvey oldugu ıcın degıldır
oglunuzla bırebır ne konustuklarından haberınız olmadıgı ıcın sasırıyorsunuzdur
oglunuz o umıdı verıyordur evın gelınısın kızısın annem boyle seylerden hoslanır dıyordur oda oyuzden oyle davranıyordur
yasları genc genclıklerıne vermenız lazım habıre sasırmak yerıne
bırde oglunuza tutamayacagın sozlerı verme, buyuk umıtler verme dıye konusmanız lazım
ıs cıddıye bınmeden aıleyle sızın tanısmamanız arkadaslıklar normaldır arkadas olun ama dünür gıbı gorusmenın anlamı yok demenız lazımdı
bu yasta oglu olan bırıne bunları soylemek zorunda kaldıgımız ıcın bende cok saskınım
bende herkesle vıcık vıcık ilişki içinde olmayan biriyim, yorucu geliyor sanki:)İşte ana babasının kıymetini bilmeyenler erkek ailesine yaranma derdinde düşüyor.
Sizin için demiyorum da genelinde var bu..
Konu sahibi ben genel olarak mesafeli biri olduğum için hiç sevmem böyle buldumcuk, pıtırcık halleri.
Erkek annesiyim bakalım ben neler göreceğim de böyle birine denk gelirsem işim zor
Aynen ablacım ben de 31 yaşındayım değil anasıyla tanıştırmak evlenmek nıyetınde olan yok.evet kendisi arkadaşlaının çoğunun evlenmek isteyip, eş bulamadığını söylüyor:)
İşte kadın düşünmediği için olayların hızlı gelişmesinden memnun değil23 yaşındaki oğlunuzu bu yaşta evlendirmeyi düşünmüyorsunuz umarım
Tabiki olabilir ama o zaman neden tanışma oluyor ki? Olmaması lazım.İşte kadın düşünmediği için olayların hızlı gelişmesinden memnun değil
Bunlar gelin adayından beklenecek şeyler değil de, neyse o kendini düşünmüyorsa bana ne:) çağırın yapsın temizliği.örneğin, sürekli arayıp, sorar, gelince bana yardım etmek için elinden geleni yapar, temizliğe yardım ederim çağır beni der vb. şeyler...
Nişanlıyken çok hevesli oluyoruz da sonra geçiyor :)örneğin, sürekli arayıp, sorar, gelince bana yardım etmek için elinden geleni yapar, temizliğe yardım ederim çağır beni der vb. şeyler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?