benim beklentim sadece 2 si birbirini sevsin, anlaşsın...Bunlar gelin adayından beklenecek şeyler değil de, neyse o kendini düşünmüyorsa bana ne:) çağırın yapsın temizliği.
nedenkine:))))Nişanlıyken çok hevesli oluyoruz da sonra geçiyor :)
Bence ortası olmalı bu kızın yaptığıda bana çok fazla geldiBende bunları yapmadığım, mesafeli durduğum, ağırdan aldığım için kötü oldum. Kusura bakmayın ama erkek ailesine hiçbirşey beğendirilmiyor.
örneğin, sürekli arayıp, sorar, gelince bana yardım etmek için elinden geleni yapar, temizliğe yardım ederim çağır beni der vb. şeyler...
Hayır canım gelınlık,ev ucuyor suanda kız.acaba kız kendi ailesinde mutsuz olabilir mi
O zaman kayınvalideme gidiyim fln daha hoşuna gidiyor insanın akabalrıyla tanışıyosun o ilk şeyler güzel oluyor.Sonra evlenince kendi evin olunca ona göre işlerin çoğalıyor,zaten kocanıda görüyosun birde evcimen olunca hiç gitmek istemiyodum açıkçacı.Hiç dedim haftada bir yanı bana ayda bir gitsek yeterli.Kendi annemede çok sık gitmem.Kayınvalıdeye özgü değil yanı :)nedenkine:))))
Çok haklısın vallahi. Gitmezsin lâf söz ederler, gidersin amacı ne acaba derler.Bende bunları yapmadığım, mesafeli durduğum, ağırdan aldığım için kötü oldum. Kusura bakmayın ama erkek ailesine hiçbirşey beğendirilmiyor.
oğlan ümit verse bile, kız daha ağırdan almalımı acaba...bilemedim, yeni nesil kızlar böylemi
zamane kızları işte evliliği birşey sanıyorlarHayır canım gelınlık,ev ucuyor suanda kız.
Hayal dunyasında :)
Evlenınce temızlıge cagırsa konu sahıbı bır suru cemkırecek
bende herkesle vıcık vıcık ilişki içinde olmayan biriyim, yorucu geliyor sanki:)
Oğlunuzun kızın yaşları kaçkızlar, oğlum bir kızla flört etmeye başladı, 3 ay kadar oluyor..kızın isteği üzerine, bütün aile tanıştık kızla, daha ortada hiç bir ciddi adım yokken, kız sanki bizim gelinimiz gibi davranmaya başladı...biz tanıma adına, yavaş ilerleme taraftarıyken, kız sürekli bizim eve gelmek istiyor, bizleri çok sevdiğini söylüyor, ailesiyle tanıştırma çabasında vs...bizde ailecek şaşırıyoruz bu duruma...aslına bakarsanız, bir gelin adayından istenecek herşeyi yapıyor, fakat bu hız bizi şaşırtıyor...
durumdan oğlan memnun, biz büyükler şaşkınız...belki eskiden biz böyle görmediğimiz içindir..mesela ben nişanlıyken , annem bana tembih etmişti, davet edilmeden gitme diye...
[/QUOTE
karakter meselesi ben böyle yapamazdım.Bir de 3 ayda evini temizliyim fln demezdim ki tanışmaya bile gitmezdim çok erken.olgun bir kişilik gibi gelmedi
oğlan 23 kız 25Oğlunuzun kızın yaşları kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?