Aileci Erkek

Kesinlikle ama kesinlikle baştan tavrını koy. Yoksa çoookk canın yanar. Hep üzülürsün. Kendimden biliyorum.

ben ölürüm o zamana kadar yıpranmayı bırak cnm

Kesinlikle ama kesinlikle baştan tavrını koy. Yoksa çoookk canın yanar. Hep üzülürsün. Kendimden biliyorum.

zaten muhatap olmuyorum şuan

Tek kelime kaççç!

öyle yapacağım

Evlenirsen bile bile ladese girmiş olursun şuan bu kadar takmissan bu konuya evlenince çok daha fazlasını yasayacaksin tecrübeyle sabit sen herzaman ikinci planda kalacaksin unutma

Aileyedüşkün olan erkk evlenınce kendı evıne de baglı oluyor.
Kardeşim bizleykn sevgılısu devamlı msj atar benle ılgılen derdi ve sonunda kavga ederlerdi . Bence sen yerini bil . O da senı layık oldugun yere koysun saygın ve sevgin olsun.

Evlenirsen bile bile ladese girmiş olursun şuan bu kadar takmissan bu konuya evlenince çok daha fazlasını yasayacaksin tecrübeyle sabit sen herzaman ikinci planda kalacaksin unutma

belkide öyle olack cnm ama yol yakınken dönmeyi planlıyorum

ben yerimi biliyorum da o daha annesinin memesinden ayrılamamış

Şimdiden bütün haftasonları, bayramlar, yıllık izinler, yılbaşı, kandil artık aklına ne gün gelirse program ve yer belli öyle düşün! Hep ailesiyle beraber olacaksın çok belli. Yorgun argınken ya da sadece huzurla evinde TV seyretmek istediğin bir akşam hooop ya çağrılıyorsunuz yüzü tutmuyor gidiliyor ya da çıkın gelin diyor. Çok zor valla.

Oyh okurken sistim.
Yorumlari okuyunca 2 kat sistim ama hepsi hakli dibine kadar.
Kaçın yoksa aile kurmicak adam, ailesine sizi sokmaya calisicak

ki bende bir süre sonra çalışan biri olacağım ee oda çalışan biri bir tek pazarları tatil aman allah korusun.

Oyh okurken sistim.
Yorumlari okuyunca 2 kat sistim ama hepsi hakli dibine kadar.
Kaçın yoksa aile kurmicak adam, ailesine sizi sokmaya calisicak

ailesinin başım üzerinde yeri var ama 404 le yapışmasın aile bana.

Go go go go demek istiyorum kısaca
Siz yıpranırsınız o değişmez, o değişmez siz yıpranırsınız

Yeni açtıgım konu bunun uzerıne canım. Eşim ailesine hiç duskun degıl, evlendıkten sonra düşkünleşti. Hamile olan beni burakıp bayram tatılını onların yanında gecırecrk kadar. Uzak dur derim

Yeni açtıgım konu bunun uzerıne canım. Eşim ailesine hiç duskun degıl, evlendıkten sonra düşkünleşti. Hamile olan beni burakıp bayram tatılını onların yanında gecırecrk kadar. Uzak dur derim
Aman cnm öyle birşey yapsa kafasını kırarım geldiğinde beklesn beni bulursa

O denge evlensen de kurulmaz canim benim esim ayniydi hala ayniydi suan ayri yasiyoruz ve yeni evli sayiliriz hele aile de bunu kullanmaya baslayinca vay haline kac kardes Allah tan hayirlisini iste

I aint your mama diyin şarkısı bilem var JL ablamız söylüyo

Plan kurmayı sevmiyorum ikili ilişkiler de ama alın karşınıza ailenin yeri ayrı senin yerin ayrı benim için,sen ne düşünüyosun bu konuda diye konuşmaya çalışın bence

O denge evlensen de kurulmaz canim benim esim ayniydi hala ayniydi suan ayri yasiyoruz ve yeni evli sayiliriz hele aile de bunu kullanmaya baslayinca vay haline kac kardes Allah tan hayirlisini iste

hayırlısı inşallah cnm

Ben de kırabilmeyi isterdim ama malesef beceremıyorym tepkı koymayı. Hakkında hayırlısı olsun

amin canım hepimizin

konuşabileceğimi sanmıyorum çnkü yanaşmaz ailenin a sını ağzıma alsam bağırır

hayırlısı inşallah cnm

amin canım hepimizin

konuşabileceğimi sanmıyorum çnkü yanaşmaz ailenin a sını ağzıma alsam bağırır[/QUOTE
hayırlısı inşallah cnm

amin canım hepimizin

konuşabileceğimi sanmıyorum çnkü yanaşmaz ailenin a sını ağzıma alsam bağırır

Şimdi a desen bağırıyorsa evlenince dayağa hazırlıklı ol derim...gitsin ailesiyle ömrünü geçirsin...

Şimdi a desen bağırıyorsa evlenince dayağa hazırlıklı ol derim...gitsin ailesiyle ömrünü geçirsin...
ailesi için dayak atmaz ama kavga eder o derecede aileci adam. asla laf söyletmez ailesine ki bende bu kdr aileci bir erkeğe tahammül edemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…