Aileci Erkek

bencede kaç
bak sana ufak bi ornek vereyim
çocuklarin okulu cooperatif parasi istemis ,15 gun içinde belki 50 kere soyledim hep savsakladi tamam verriz ,kaçmiyoruz ya falan filan, parasi olmadigi için deil onemsemiyor zaten cuzzi bi rakaam
neyse dun babasi koye gidip nene dede ve iki amcasina mezar yaptiracagini soylemis , adam para fln da istememis
benimki aksamdan beri beynimi yedi, bugun de yardim etmek için para gonderdi

bu sadece bi prnek her zaman herseyde ikinci planda olursin kiii benimki senin anlattigin kdr aileci de deildir orta kivamda
seninki gece eve bime gelmez valla bu sekilde biriyse :))

ailesi için dayak atmaz ama kavga eder o derecede aileci adam. asla laf söyletmez ailesine ki bende bu kdr aileci bir erkeğe tahammül edemem
Bence bu kadar bağımlı birinden şimdiden ailesi için bağırandan bekle derim.yine de siz bilirsiniz...

ÜBenimde 2 yıla ulaşan bir ilişkim var..
erkek arkadaşım doğu kültürşü ben ise göçmen bazı farklılıklarımız var gün gün aklım karışmıyor değil. Aynı senin gibi arkadaşım annesi babası kardeşi aradaki dengeyi kuramıyor ilk başlarda düşünmemeye ön yargılı olmadan izlemeye çalıştım artık gözüme batıyor ve ben bu adamla bir hayat paylaşmayı düşünüyorum. Açılan konu üstüne konu aynı olunca dayanamadım

kardeşi ve yengesiyle tatilde beyfendi kuyruk misali aman ne güzel diyorum brde yenge hanım etiket yapıyor eşi ve benm öküz ile şurada diye

Bence bu kadar bağımlı birinden şimdiden ailesi için bağırandan bekle derim.yine de siz bilirsiniz...

uzak dursun bundan sonra benden

evet gerçekten bu adamla evlenebilirim dediğim adamdı ama almayayım ben artık

evet gerçekten bu adamla evlenebilirim dediğim adamdı ama almayayım ben artık

Nasıl bu düşünceye vardın ? Benim içinde evlenebilirim dediğim adam ama aile faktörü artık günden güne kafamı karıştırıyor yaş 31 oldu beyefendide hala evliliğe yönük bir çabada yok bekliyoruz keyfini !!

Sakın sakın.
Yol yakınken ayrıl.
Ben şanslı azinliktayim eşim hiç ailesi değildir. Ama ilk evlenen çocuğu o. Haliyle annesi yılda bir kere on gün bizde kalıyor ve surekli opuyor kokluyor mıncık mıncık bebek gibi seviyor. Benim eşim daralip yter demese sevgili gibi gezecekler. Buna rağmen ben yılda on gün çocuk gibi minciklanmasina deliriyorum. Eşimin anneci olup da sarmaş dolaş opus kokus oturacağını hayal bile edemiyorum. Taş olsa catlar.
Ki senin ki bir de cidden aşırı ailesi. Kac kurtar kendini.

Daha bugün bçyle bi adamla boşanma kararı aldık. İki aylık bebeğim var. Kaç kaç kaç

Ben de aileme fazlaca duskunum onlardan vazgecemem ama esimi cocuklarimi da ikinci plana atmam.bu evliliklerde cok itici oluyor hicbir es kabul edemez.ama babam her zaman once esin kizim sen artik bir aile oldun once onlari dusunerek hareket edeceksin der ilk evlendigimden beri.bu beni etkiliyor dikkatli davraniyorum.ben bir bayanim ama bu erkek icin de gecerli.eger onun ailesi bu bilince sahipse sikinti yaratmaz ama bu konuda sikinti yaratan gelini yok sayan ailelerdense baya zorluk yasarsin

Aynısını yaşıyorum evliyim ve eşim beni kırsalarda asla laf sölemez bende agzımı acamam onada kızar çünki.eve gelir ağlarım kendi kendime.daha 1 kere ailem su konuda haksızdı demedi. Cok zor cok zor.aile tabiki atılmaz ama aile ve eş farkkı kefelere konmalı.çok üzülürsün ilerde çokk

Cok zor bizdede o sorun var ne kadar umursamiyom desede belli. Ben kavga cikardim resmen kafam almiyodu artik gorumcemle gotusmuyorum sende konusmayacaksin dedim yoksa ayrilirim dedim sıkıyosa konussun yeter yaa kina geldi hayatimiza burunlarini sokmalarindan simdi kafam cok rahat ne rahatsiz eden var ne bu onlarla herzaman telefonda

Malesef aileye çok düşkun erkek yanlarindayken seni görmiycek bile

önemsiz hissediceksin kendini öncelikleri eşi degil hep onlar olucak ve cok sorun yaşıycaksın...ailesine

deger versin ama ana kuzusu derecesinde duşkün olmasin....ailesine ilgisiz olan erkektende kaç aşırı düşkun olandanda

Burada konuların yarısından çoğu aileci erkekler üzerine gerisini sen düşün :)

Konusmalarda bi anda kendimi gördüm sanki..
10 aylık bir kızım var hamile olduğumu ogrendigim zaman calısma hayatıma cabuk dönmek için aynı eve çıkmayı teklif ettim (evet evet bunu ben teklif ettim yanlış duymadınız) velhasıl gel gelelim benım kocam bunu ogrenır öğrenmez kendi ev buldu ve yerleştik. Kızım dogdu tam 9 ay sonra işe başlayabildim. Ve o 9 Ayda sadece evdeydim Eşimle yada baskabirileriyle gorustugum vakıtler 2 elin parmağını geçmez. Eşimin annesine düşkün olduğunu bilirdim fakat bu kadarını hiç tahmin etmezdim. Ve ben 2 Aydır işe başladım felaket durumdayız. Özellikle maddi acıdan. Sözde ben işe başlayınca düzelecekti herşey. Neymiş Benim param bizde kalacakmış eşim ailesine kartını verecekmiş onlar ordan halledermiş masrafları. İki gün sonra da hopp bilmem kaç derece dönüşler oldu tabiki. Şimdi benim elimde sadece yol param var :)
Sizce ağlasam mı gülsem mi ?
:)
Kesinlikle kesinliklee kaçmalıymışız hepimizzz bu tiplerden bende bunu anladım :)

Vardı böyle bir sevgilim. Annem de annem derdi. Biz buluşunca annesi arardı, annesini almaya giderdik eve, gideceği yere bırakır arabayla geri dönerdik.Öyle bir insandı. Aradan zaman geçti, neyse. Annesi zamanla beni istememeye başladı. Adam bana bir şey demiyordu ama ben anlıyordum. Annesi istemeyince bu da sebepsiz yere soğumaya başladı. En son ben ayrıldım. Yani sana lafım şu, bir gün bir şey olsa gidecek ailesinin tarafını tutacak sen haklı olsan bile. Böyle adamlar değişmez yol ver gitsin.

Seni bırakıp neden tek başına ailesinin yanında? Bekar mı bu adam? Neden izin verdin? Hem de hamilesin ya bi şey olsa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…