- 14 Mayıs 2009
- 22.263
- 12.552
- 298
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Bence bu kadar bağımlı birinden şimdiden ailesi için bağırandan bekle derim.yine de siz bilirsiniz...ailesi için dayak atmaz ama kavga eder o derecede aileci adam. asla laf söyletmez ailesine ki bende bu kdr aileci bir erkeğe tahammül edemem
bencede kaç
bak sana ufak bi ornek vereyim
çocuklarin okulu cooperatif parasi istemis ,15 gun içinde belki 50 kere soyledim hep savsakladi tamam verriz ,kaçmiyoruz ya falan filan, parasi olmadigi için deil onemsemiyor zaten cuzzi bi rakaam
neyse dun babasi koye gidip nene dede ve iki amcasina mezar yaptiracagini soylemis , adam para fln da istememis
benimki aksamdan beri beynimi yedi, bugun de yardim etmek için para gonderdi
bu sadece bi prnek her zaman herseyde ikinci planda olursin kiii benimki senin anlattigin kdr aileci de deildir orta kivamda
seninki gece eve bime gelmez valla bu sekilde biriyse :))
Bence bu kadar bağımlı birinden şimdiden ailesi için bağırandan bekle derim.yine de siz bilirsiniz...
evet gerçekten bu adamla evlenebilirim dediğim adamdı ama almayayım ben artıkÜBenimde 2 yıla ulaşan bir ilişkim var..
erkek arkadaşım doğu kültürşü ben ise göçmen bazı farklılıklarımız var gün gün aklım karışmıyor değil. Aynı senin gibi arkadaşım annesi babası kardeşi aradaki dengeyi kuramıyor ilk başlarda düşünmemeye ön yargılı olmadan izlemeye çalıştım artık gözüme batıyor ve ben bu adamla bir hayat paylaşmayı düşünüyorum. Açılan konu üstüne konu aynı olunca dayanamadım
evet gerçekten bu adamla evlenebilirim dediğim adamdı ama almayayım ben artık
Daha bugün bçyle bi adamla boşanma kararı aldık. İki aylık bebeğim var. Kaç kaç kaçBu Ailesine düşkün olan erkekler sonradan sorun yaratıyorlar mı kızlar? Sevgilim deli gibi ailesine düşkün aman annesi,babası, aman abisi kardeşleri yengesi yeğenleri. Adam yanlarında onlardan biri varken dünyayı unutuyor resmen ya buna bende dahil. Bayramda buluşalım dedim ailemin hepsi burada evde dedi. Tamam dedim neyse saatler sonra aile bireylerinden biriyle kavga etmiş. Ee dedim içimden ilahi adalet. Ama cidden adam bambaşka biri oluyor. Bu kadar tapmak normal mi diye düşünmüyor değilim.
Hani şuan ortada fol yok yumurta yok ama olur da aramızda ciddi bir şeyler olsa evliliği düşünsek her halde diyorum bu adam ailesi söz konusu olunca ben yatak döşek yatsam da bırakır gider.
Ailesinden vazgeçmesini söyleyemem asla ama aradaki dengeleri nasıl kurmasını sağlayabilirim. sırf o kavga arasında bizde kavga ettik diye katır inatlı öküz 2 gündür mesaj yazmıyor. Bende ölsem de yazmam doğum gnünü de kutlamam diyorum. Ben bu adama boyunun ölçüsünü nasıl gösterebilirim.
benim için ailesinden vazgeçsin demiyorum. kendisi de dedi ben senin için sana ailemden vazgeçerim demem dersem eğer bil ki gün gelir senden de vazgeçerim. ailesinden vazgeçen erkek kadından da vazgeçer dedi.
Malesef aileye çok düşkun erkek yanlarindayken seni görmiycek bileBu Ailesine düşkün olan erkekler sonradan sorun yaratıyorlar mı kızlar? Sevgilim deli gibi ailesine düşkün aman annesi,babası, aman abisi kardeşleri yengesi yeğenleri. Adam yanlarında onlardan biri varken dünyayı unutuyor resmen ya buna bende dahil. Bayramda buluşalım dedim ailemin hepsi burada evde dedi. Tamam dedim neyse saatler sonra aile bireylerinden biriyle kavga etmiş. Ee dedim içimden ilahi adalet. Ama cidden adam bambaşka biri oluyor. Bu kadar tapmak normal mi diye düşünmüyor değilim.
Hani şuan ortada fol yok yumurta yok ama olur da aramızda ciddi bir şeyler olsa evliliği düşünsek her halde diyorum bu adam ailesi söz konusu olunca ben yatak döşek yatsam da bırakır gider.
Ailesinden vazgeçmesini söyleyemem asla ama aradaki dengeleri nasıl kurmasını sağlayabilirim. sırf o kavga arasında bizde kavga ettik diye katır inatlı öküz 2 gündür mesaj yazmıyor. Bende ölsem de yazmam doğum gnünü de kutlamam diyorum. Ben bu adama boyunun ölçüsünü nasıl gösterebilirim.
benim için ailesinden vazgeçsin demiyorum. kendisi de dedi ben senin için sana ailemden vazgeçerim demem dersem eğer bil ki gün gelir senden de vazgeçerim. ailesinden vazgeçen erkek kadından da vazgeçer dedi.
Bu Ailesine düşkün olan erkekler sonradan sorun yaratıyorlar mı kızlar? Sevgilim deli gibi ailesine düşkün aman annesi,babası, aman abisi kardeşleri yengesi yeğenleri. Adam yanlarında onlardan biri varken dünyayı unutuyor resmen ya buna bende dahil. Bayramda buluşalım dedim ailemin hepsi burada evde dedi. Tamam dedim neyse saatler sonra aile bireylerinden biriyle kavga etmiş. Ee dedim içimden ilahi adalet. Ama cidden adam bambaşka biri oluyor. Bu kadar tapmak normal mi diye düşünmüyor değilim.
Durum bu derece vahimse bi erkekle birlıkte olun bi çocukla degılbelkide öyle olack cnm ama yol yakınken dönmeyi planlıyorum
ben yerimi biliyorum da o daha annesinin memesinden ayrılamamış
İkisini ayırt edemeyen erkekte pek matah birşey değil canım benim 6 aylık hamileyim 3 aydır anasının yanında yeri geldiğinde önceliğini n ne olduğunu bilecek mi sence biz çıkarken de onların yanında beni aramaya ödü kopardı ben bu filmi gördüm sen bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?