Geçerli sebebi olsa da bilsem.bilemiyorum
neden bu kadar tepkililer size
illaki kendilerince bir sebepleride vardır ama bir anne bunu yapmamalı
yapıyor olsa bile çok geçerlibir sebep lazım
Eşit sevmek ve adil olmak zorunda.Bir anne her çocuğunu eşit sevmek ya da sevmek zorunda değil.
Size zararı yoksa umursamayın derim.
sen bilmesende bana kalırsa onlara göre vardır bir sebepGeçerli sebebi olsa da bilsem.
En azından haklıymış derim.
Hayır eşit sevmek zorunda değil.Eşit sevmek ve adil olmak zorunda.
Eğer olamıyorsa çocuklarına hissettirmemeli.
Annem kendisine benzediğim için rahatsız.sen bilmesende bana kalırsa onlara göre vardır bir sebep
sizin görüntünüzden rahatsız değiller ya
hem birde annenize benziyormuşsunuz:)))
iyi hissetmek istiyormusun grill? o zaman afet
unutma affet kendin için
şaka olmalı şaka yapıyordurAnnem kendisine benzediğim için rahatsız.
Çirkin o, neresi bana benziyor derdi millete.
Öyle. Benim tek taraflı düzeltebileceğim bir şey değil.Sizi ayırmak isteyen, sizi sevmeyen, size değer vermeyen bir kişiyle olmuyorsa olmuyordur. Annen de olsa mutluluğunu istemiyorsa arana mecburi mesafe koyacaksın. Ki o fazlasıyla koymus, senin ekstra bu konu hakkında bir şey yapmana gerek yok.
Ergenken çok sık kullanırdı.şaka olmalı şaka yapıyordur
bir anne bunu demez sanki
gerçek düşüncesi olsa bile
boşver demiş/desin demekki bu kadar düşünüp farkındalık geliştirebiliyor
senı en ıyı ben anlarım. annemden yıllarca neler cektım. vıcdansız insafsız vs.. suan ölse üzülmem. kardeslerımde dahil buna. bızde olay babamın vefatından sonra oldu. annem erkek kardesımden yana oldu herseyını ona verdı. kız kardesımse gucluden yana oldu. allah hepsını beter etsın dıyorum daıma. suan annem felc gecırdı hıccc acımıyorum. onun bana yıllar once acımadıgı gıbı.. he ölsede uzulmem.. o yuzden takmayın beklentı ıcınde olmayın.. kabullenın.Günaydın hanımlar,
Eski konumda dedemin yoğun bakımda olduğundan, annemin taleplerinden bahsetmiştim. Dedem vefat ettiğinde, cenazesi kalktığında haber vermediler, tesadüfen facebooktan bir tanıdık yazınca öğrendim.
Annem iki gün hastanede yatmış nabız düzensizliğinden dolayı, yine haber veren olmadı kardeşlerimden.
Annemin yıllardır buzdolabında, telefonunda, cüzdanında tüm kardeşlerimin, torunlarının fotosu vardır ama benim ve çocuklarımın yoktur.
Kardeşimin tüm doğumlarına gidip 10-15 gün kalırken, benim doğumlarımda 1 gece kaldı, o da teyzemin iteklemesiyle.
Daha bir sürü şey. Uzatmamak adına yazmıyorum. Eski konularda mevcut.
Kardeşim dün eşime demiş ki; grill annemi arasın.
Kardeşim niye beni aramak yerine eşimi arıyor ki? Annemi de birkaç kez aradım açmadı. Kardeşlerim de annemle beraber selamı kesmişti zaten.
Kardeşlerime ve eşlerine sonsuz hoşgörülüyken; bana, eşime, çocuklarıma karşı ayrımcı, katı, kinci tutumlarını unutmayacağım.
Bu bir iç dökme ve kendime hatırlatma olarak burada dursun.
Hayır eşit sevmek zorunda değil.
Hissettirmemesi konusunda haklısınız fakat eşit sevmek zorunda değil.
Allah yardımcınız olsun.senı en ıyı ben anlarım. annemden yıllarca neler cektım. vıcdansız insafsız vs.. suan ölse üzülmem. kardeslerımde dahil buna. bızde olay babamın vefatından sonra oldu. annem erkek kardesımden yana oldu herseyını ona verdı. kız kardesımse gucluden yana oldu. allah hepsını beter etsın dıyorum daıma. suan annem felc gecırdı hıccc acımıyorum. onun bana yıllar once acımadıgı gıbı.. he ölsede uzulmem.. o yuzden takmayın beklentı ıcınde olmayın.. kabullenın.
Ben de evlendikten sonra farkına vardım.Bir anne/baba çocuklarını birbirinden nasıl ayırır ki? Nasıl ayrım yapabilir sevgisinde... Aklım almıyor.
Sebeplerini bilmiyorum ama hiçbir sebebi yoktur ki bu denli büyük bir dışlamanın...
Haksızlık olsa sadece, vazifemmiş gibi davranıyor her şey için.Sadece sevmemek değil. Kanunlara ve etik kurallara da aykırı davranıyor. Damadından borç alıp, geri istendiğinde çirkeflik yapıp, kızının evliliğini sarsıyor. Sonra hiçbir şey olmamış gibi kendi babasına bakması için hiçbir çocuğundan yardım istemeyip, 3 çocuklu bu kızına başka şehirden gelip bakması için psikolojik baskı yapıyor.
Bu eşit sevmemenin çok ötesinde. Bu daha çok birine devamlı haksızlık yapmak.
Dediklerinizde haklısınız,buna sözüm yok.Sadece sevmemek değil. Kanunlara ve etik kurallara da aykırı davranıyor. Damadından borç alıp, geri istendiğinde çirkeflik yapıp, kızının evliliğini sarsıyor. Sonra hiçbir şey olmamış gibi kendi babasına bakması için hiçbir çocuğundan yardım istemeyip, 3 çocuklu bu kızına başka şehirden gelip bakması için psikolojik baskı yapıyor.
Bu eşit sevmemenin çok ötesinde. Bu daha çok birine devamlı haksızlık yapmak.
Allah yardımcımız olsunSizden çok farkım yok inanın ki ben ailemi senede yada 2 senede bir görüyordum son gidişimde yaşadıklarım artık onların arasında yerim yok anladım ve ben onlarla bağımı kopardım arayan da yok soran yok onlarsız kendi çekirdek ailemle stressiz hayatımı yaşıyorum bu kararı vermekte çok geçkalmışım keşke daha önce verseymişim diyorum kendime mutlu ve huzurluyum artık tavsiye ederim. Yıllarca sevsinler diye boşuna kendimi parçalamışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?