Aileden dışlanmak

bilemiyorum
neden bu kadar tepkililer size
illaki kendilerince bir sebepleride vardır ama bir anne bunu yapmamalı
yapıyor olsa bile çok geçerlibir sebep lazım
Geçerli sebebi olsa da bilsem.
En azından haklıymış derim.

Bir anne her çocuğunu eşit sevmek ya da sevmek zorunda değil.
Size zararı yoksa umursamayın derim.
Eşit sevmek ve adil olmak zorunda.
Eğer olamıyorsa çocuklarına hissettirmemeli.

Geçerli sebebi olsa da bilsem.
En azından haklıymış derim.
sen bilmesende bana kalırsa onlara göre vardır bir sebep
sizin görüntünüzden rahatsız değiller ya
hem birde annenize benziyormuşsunuz:)))
iyi hissetmek istiyormusun grill? o zaman afet
unutma affet kendin için

Eşit sevmek ve adil olmak zorunda.
Eğer olamıyorsa çocuklarına hissettirmemeli.
Hayır eşit sevmek zorunda değil.
Hissettirmemesi konusunda haklısınız fakat eşit sevmek zorunda değil.

Okadar tuhaf aileler var ama gerçekten benim kvdede eşime tövbe tövbe tapiyo sanki kafayı bozmuş oğlumda oğlum 2 kizi daha var ama onun yeri ayrı onu daha çok seviyorum diyor diğeri inşaatçı olduğu için onu hep ayırır ama esimide 2 gün görmesin ağlar hemen

sen bilmesende bana kalırsa onlara göre vardır bir sebep
sizin görüntünüzden rahatsız değiller ya
hem birde annenize benziyormuşsunuz:)))
iyi hissetmek istiyormusun grill? o zaman afet
unutma affet kendin için
Annem kendisine benzediğim için rahatsız.
Çirkin o, neresi bana benziyor derdi millete.

Sizi ayırmak isteyen, sizi sevmeyen, size değer vermeyen bir kişiyle olmuyorsa olmuyordur. Annen de olsa mutluluğunu istemiyorsa arana mecburi mesafe koyacaksın. Ki o fazlasıyla koymus, senin ekstra bu konu hakkında bir şey yapmana gerek yok.

Annem kendisine benzediğim için rahatsız.
Çirkin o, neresi bana benziyor derdi millete.
şaka olmalı şaka yapıyordur
bir anne bunu demez sanki
gerçek düşüncesi olsa bile
boşver demiş/desin demekki bu kadar düşünüp farkındalık geliştirebiliyor

Öyle. Benim tek taraflı düzeltebileceğim bir şey değil.

şaka olmalı şaka yapıyordur
bir anne bunu demez sanki
gerçek düşüncesi olsa bile
boşver demiş/desin demekki bu kadar düşünüp farkındalık geliştirebiliyor
Ergenken çok sık kullanırdı.
Ay çirkin neresine nazar değecek.
Evlense kocası haftasına boşar vb.

senı en ıyı ben anlarım. annemden yıllarca neler cektım. vıcdansız insafsız vs.. suan ölse üzülmem. kardeslerımde dahil buna. bızde olay babamın vefatından sonra oldu. annem erkek kardesımden yana oldu herseyını ona verdı. kız kardesımse gucluden yana oldu. allah hepsını beter etsın dıyorum daıma. suan annem felc gecırdı hıccc acımıyorum. onun bana yıllar once acımadıgı gıbı.. he ölsede uzulmem.. o yuzden takmayın beklentı ıcınde olmayın.. kabullenın.

Hayır eşit sevmek zorunda değil.
Hissettirmemesi konusunda haklısınız fakat eşit sevmek zorunda değil.

Sadece sevmemek değil. Kanunlara ve etik kurallara da aykırı davranıyor. Damadından borç alıp, geri istendiğinde çirkeflik yapıp, kızının evliliğini sarsıyor. Sonra hiçbir şey olmamış gibi kendi babasına bakması için hiçbir çocuğundan yardım istemeyip, 3 çocuklu bu kızına başka şehirden gelip bakması için psikolojik baskı yapıyor.

Bu eşit sevmemenin çok ötesinde. Bu daha çok birine devamlı haksızlık yapmak.

Bir anne/baba çocuklarını birbirinden nasıl ayırır ki? Nasıl ayrım yapabilir sevgisinde... Aklım almıyor.

Sebeplerini bilmiyorum ama hiçbir sebebi yoktur ki bu denli büyük bir dışlamanın...

Allah yardımcınız olsun.

Bir anne/baba çocuklarını birbirinden nasıl ayırır ki? Nasıl ayrım yapabilir sevgisinde... Aklım almıyor.

Sebeplerini bilmiyorum ama hiçbir sebebi yoktur ki bu denli büyük bir dışlamanın...
Ben de evlendikten sonra farkına vardım.
Şimdi anneyim ve ben de akıl sır erdiremiyorum.

Haksızlık olsa sadece, vazifemmiş gibi davranıyor her şey için.

Dediklerinizde haklısınız,buna sözüm yok.
Fakat ben her evladın eşit sevilemeyeceğini söyledim.
Ki söyledikleriniz sevilmemenin çok ötesinde.
Ben olsam bana bu kadar eziyet edip dışlayanın kapısını çalmayı bir kenara bırakın,telefonumu değiştirip kesinlikle iletişim kuramamasını sağlarım.

Sizden çok farkım yok inanın ki ben ailemi senede yada 2 senede bir görüyordum son gidişimde yaşadıklarım artık onların arasında yerim yok anladım ve ben onlarla bağımı kopardım arayan da yok soran yok onlarsız kendi çekirdek ailemle stressiz hayatımı yaşıyorum bu kararı vermekte çok geçkalmışım keşke daha önce verseymişim diyorum kendime mutlu ve huzurluyum artık tavsiye ederim. Yıllarca sevsinler diye boşuna kendimi parçalamışım 

Allah yardımcımız olsun

yalnız değilsin. Başka düşkün anneleri görünce insan daha çok yaralanıyor değil mi? Tavsiyem sosyal medya hedaplarını kapat, çekirdek ailenle mutlu ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…