Aileden dışlanmak

Ben eski konularınızı bilmiyorum. Bunuda okuyunca şaşırdım. Bir anne nasıl bu kadar ayrım yapabilir ki çocukları arasında yada bariz bi çocuğunu sevmez anlam veremedim hiç annenizle konuştunuzmu bu durumu merak ettim

Eşinizi mi istemiyorlardı ? Sanki öyle birşey hatırliyorum eski konularınızdan.
Her ne sebeple olursa olsun kendi çekirdek ailenizde mutluysanız artık boşverin zira degişebileceklerini sanmıyorum. Bir kac konu daha açmıştınız ailenizle ilgili ve hepsi bu minvaldeydi. Sebebini bilmek istiyorsunuz haklı olarak ,madem bu kadar istiyorsunuz hepsinin olduğu bir ortamda içinizi dökün derim,tüm hislerinizi anlatın ve ipler kopacaksa kopsun. Belki tam tersi olur onlarda eteklerindeki taşları dökerler(varsa bir problem) ve sorunu çözersiniz.
Çok iyimser oldu farkındayım ama belki farkında olmadan yapiyorlar yada bir sorunları var,sorun öğrenin,üzerine gidin derim ben
Size de yazık, kendi kendinizi yiyip bitiriyorsunuz böyle.

Çok konuştum.
Yaptıklarını reddediyor.

Eşimden önce de, çocukken, bekarken annem hep böyleydi bana karşı.

Konuşmayı denedim suçlamadan, kırmamaya çalışarak. Sonuca varamadık çünkü asla kabul etmiyor.
Her konuşma küslükle ya da tansiyonunun fırlamasıyla son buldu.

Kendimi artık üzmüyorum çünkü onlardan uzak yaşadığım 1 senede her şeyi tarttım ve farkettim ki öz ailem iyi niyetimi beni ezmek için kullanmış.
En azından evlat sevgisi var diye düşünüyorken onun da aslında olmadığını anladım.
O yüzden aramadım, sosyal medyadan sildim hepsini. Zaten neden yaptın diyen arayan soran da olmadı.
Haklılığım perçinlendi.

Kendileri bilir.

Hiç bir neden sizi böyle dislamalarini açıklamaz ama illaki bir şeyler vardır yoksa neden bu kadar dışlama olsun?

Bencilik dışında başka bir cevap bulamıyorum.
Bir anne nasıl bencil olabilir onu anlamıyorum işte? Baba olsa anlarım da.
Benim de kp eşimle aylardır konuşmuyor ortada elle tutulur hiç bir şeyde yok üstelik,KV de yok psikolojisi bozuk yok bilmem ne,ne olursa olsun bir baba veya anne evladına böyle davranmamali

Dünde babayla ilgili bir konu vardi çok üzülmüştüm. Benimkilerde şahane degillerdir. Ama sizinkiler kadarda değil. Yapacak bisey yok gibi. Bazılarını yenemezsiniz. Güzellik yenemez çirkinlik yenemez öyleler işte. Siz bence çocuklar koca minik ailenizle mutlu olacaksınız gibi..

Küsenlere sormak lazım dertleri neymiş.

İnşallah. Herkes mutlu olsun.

babanızın başka bir kadından çocuğu olabilir misiniz

annenizin size hamilelik resimleri var mı

babanızın başka bir kadından çocuğu olabilir misiniz

annenizin size hamilelik resimleri var mı
Tövbe tövbe.
Siz kaçıncı soransınız sayamadım.
Ailede en çok benzeyen benim. Öz annem babam yani.

Tövbe tövbe.
Benzediginizi anladim okudum bikac sayfa önce fotograf varmi diye sormuş arkadaş varmi hamilelik fotosu veyada bebekken çocukken birlikte fotoğrafınız

Benzediginizi anladim okudum bikac sayfa önce fotograf varmi diye sormuş arkadaş varmi hamilelik fotosu veyada bebekken çocukken birlikte fotoğrafınız
Elbette var.
Olmasa da özlüğümden şüphem yok.
Standart evlat ayıran anne sendromu.

Tövbe tövbe.

valla sizin konularınızın hepsini okumakla mükellef değiliz tersleyecek bir şey göremiyorum? herkesin işi gücü var sizin bilmem kaç sayfa olmuş konularınızın hepsini okumak zorunda değilim ben. daha önce yazdığıma da aynı cevabı verdiniz devamını okumadınız mı diye okumadım efendim. bu ne yahu?

bence siz özeleştiri yapamıyorsunuz kendi hatanızı anlattığınızı görmedim hiç. bir de annenize sorsak bakalım neler anlatırdı?

victim mağdurluğu kabullenmişsiniz burda hepimiz sizin için ah vah edelim istiyorsunuz sorunu çözmek gibi bi amacınız yok.

kk da genelde konular böyle oluyor zaten iç döküp kafa rahatlatmak için konu açılıyor ama sorunlarına çözüm bulmak isteyen sayısı oldukça az.

ne diyelim anneniz sizi sevmiyot yazık size tüh tüh.

Tüm konuları okumanıza gerek yok.
Profilime girip sadece yazdığım mesajları da okuyabilirsiniz.

Anneme de sorabilirsiniz.

bilemiyorum
neden bu kadar tepkililer size
illaki kendilerince bir sebepleride vardır ama bir anne bunu yapmamalı
yapıyor olsa bile çok geçerlibir sebep lazım

Bir anne her çocuğunu eşit sevmek ya da sevmek zorunda değil.
Size zararı yoksa umursamayın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…