Amin hepimiz için öyle olur inşallah.umarım hayatın boyunca çok güzel insanlarla karşılaşırsın.
Çok konuştum.Ben eski konularınızı bilmiyorum. Bunuda okuyunca şaşırdım. Bir anne nasıl bu kadar ayrım yapabilir ki çocukları arasında yada bariz bi çocuğunu sevmez anlam veremedimhiç annenizle konuştunuzmu bu durumu merak ettim
Eşimden önce de, çocukken, bekarken annem hep böyleydi bana karşı.Eşinizi mi istemiyorlardı ? Sanki öyle birşey hatırliyorum eski konularınızdan.
Her ne sebeple olursa olsun kendi çekirdek ailenizde mutluysanız artık boşverin zira degişebileceklerini sanmıyorum. Bir kac konu daha açmıştınız ailenizle ilgili ve hepsi bu minvaldeydi. Sebebini bilmek istiyorsunuz haklı olarak ,madem bu kadar istiyorsunuz hepsinin olduğu bir ortamda içinizi dökün derim,tüm hislerinizi anlatın ve ipler kopacaksa kopsun. Belki tam tersi olur onlarda eteklerindeki taşları dökerler(varsa bir problem) ve sorunu çözersiniz.
Çok iyimser oldu farkındayım ama belki farkında olmadan yapiyorlar yada bir sorunları var,sorun öğrenin,üzerine gidin derim ben
Size de yazık, kendi kendinizi yiyip bitiriyorsunuz böyle.
Hiç bir neden sizi böyle dislamalarini açıklamaz ama illaki bir şeyler vardır yoksa neden bu kadar dışlama olsun?Günaydın hanımlar,
Eski konumda dedemin yoğun bakımda olduğundan, annemin taleplerinden bahsetmiştim. Dedem vefat ettiğinde, cenazesi kalktığında haber vermediler, tesadüfen facebooktan bir tanıdık yazınca öğrendim.
Annem iki gün hastanede yatmış nabız düzensizliğinden dolayı, yine haber veren olmadı kardeşlerimden.
Annemin yıllardır buzdolabında, telefonunda, cüzdanında tüm kardeşlerimin, torunlarının fotosu vardır ama benim ve çocuklarımın yoktur.
Kardeşimin tüm doğumlarına gidip 10-15 gün kalırken, benim doğumlarımda 1 gece kaldı, o da teyzemin iteklemesiyle.
Daha bir sürü şey. Uzatmamak adına yazmıyorum. Eski konularda mevcut.
Kardeşim dün eşime demiş ki; grill annemi arasın.
Kardeşim niye beni aramak yerine eşimi arıyor ki? Annemi de birkaç kez aradım açmadı. Kardeşlerim de annemle beraber selamı kesmişti zaten.
Kardeşlerime ve eşlerine sonsuz hoşgörülüyken; bana, eşime, çocuklarıma karşı ayrımcı, katı, kinci tutumlarını unutmayacağım.
Bu bir iç dökme ve kendime hatırlatma olarak burada dursun.
Bencilik dışında başka bir cevap bulamıyorum.Hiç bir neden sizi böyle dislamalarini açıklamaz ama illaki bir şeyler vardır yoksa neden bu kadar dışlama olsun?
Bir anne nasıl bencil olabilir onu anlamıyorum işte? Baba olsa anlarım da.Bencilik dışında başka bir cevap bulamıyorum.
Dünde babayla ilgili bir konu vardi çok üzülmüştüm. Benimkilerde şahane degillerdir. Ama sizinkiler kadarda değil. Yapacak bisey yok gibi. Bazılarını yenemezsiniz. Güzellik yenemez çirkinlik yenemez öyleler işte. Siz bence çocuklar koca minik ailenizle mutlu olacaksınız gibi..Günaydın hanımlar,
Eski konumda dedemin yoğun bakımda olduğundan, annemin taleplerinden bahsetmiştim. Dedem vefat ettiğinde, cenazesi kalktığında haber vermediler, tesadüfen facebooktan bir tanıdık yazınca öğrendim.
Annem iki gün hastanede yatmış nabız düzensizliğinden dolayı, yine haber veren olmadı kardeşlerimden.
Annemin yıllardır buzdolabında, telefonunda, cüzdanında tüm kardeşlerimin, torunlarının fotosu vardır ama benim ve çocuklarımın yoktur.
Kardeşimin tüm doğumlarına gidip 10-15 gün kalırken, benim doğumlarımda 1 gece kaldı, o da teyzemin iteklemesiyle.
Daha bir sürü şey. Uzatmamak adına yazmıyorum. Eski konularda mevcut.
Kardeşim dün eşime demiş ki; grill annemi arasın.
Kardeşim niye beni aramak yerine eşimi arıyor ki? Annemi de birkaç kez aradım açmadı. Kardeşlerim de annemle beraber selamı kesmişti zaten.
Kardeşlerime ve eşlerine sonsuz hoşgörülüyken; bana, eşime, çocuklarıma karşı ayrımcı, katı, kinci tutumlarını unutmayacağım.
Bu bir iç dökme ve kendime hatırlatma olarak burada dursun.
Küsenlere sormak lazım dertleri neymiş.Bir anne nasıl bencil olabilir onu anlamıyorum işte? Baba olsa anlarım da.
Benim de kp eşimle aylardır konuşmuyor ortada elle tutulur hiç bir şeyde yok üstelik,KV de yok psikolojisi bozuk yok bilmem ne,ne olursa olsun bir baba veya anne evladına böyle davranmamali
İnşallah. Herkes mutlu olsun.Dünde babayla ilgili bir konu vardi çok üzülmüştüm. Benimkilerde şahane degillerdir. Ama sizinkiler kadarda değil. Yapacak bisey yok gibi. Bazılarını yenemezsiniz. Güzellik yenemez çirkinlik yenemez öyleler işte. Siz bence çocuklar koca minik ailenizle mutlu olacaksınız gibi..
Aynen öyle oldu.
Abimle yengem anneme terbiyesizlik yaptıklarında annemin arkasında duran bendim. Bu yüzden abimden başıma saksı da çekiç de yedim (ama isabet ettiremedi), sokakta kovalandım. Ama abimi yengemi her zaman affetti. Ben ara bozan oldum.
Diğerleri yüzünden annem sinir krizleri geçirirken ben işten ayrılıp doktor doktor gezdim.
Ve eşimin yaptıkları, hakkı ödenmez.
Ama ben sadece kullanılmışım meğer, değerim yokmuş. Bazı anılar geliyor aklıma bu konuya yazarken. 13-14 yaşlarındayken kadınlar kızın sana benziyor dediği zaman yüzü düşer ben çirkin miyim derdi.
Enteresan.
Geç de olsa hayatımdan çıkardım.
Hayırlısı buymuş.
Aynen bende bunu merak ettim soracaktımbabanızın başka bir kadından çocuğu olabilir misiniz
annenizin size hamilelik resimleri var mı
Tövbe tövbe.babanızın başka bir kadından çocuğu olabilir misiniz
annenizin size hamilelik resimleri var mı
Benzediginizi anladim okudum bikac sayfa önce fotograf varmi diye sormuş arkadaş varmi hamilelik fotosu veyada bebekken çocukken birlikte fotoğrafınızTövbe tövbe.
Siz kaçıncı soransınız sayamadım.
Ailede en çok benzeyen benim. Öz annem babam yani.
Elbette var.Benzediginizi anladim okudum bikac sayfa önce fotograf varmi diye sormuş arkadaş varmi hamilelik fotosu veyada bebekken çocukken birlikte fotoğrafınız
Tövbe tövbe.
Siz kaçıncı soransınız sayamadım.
Ailede en çok benzeyen benim. Öz annem babam yani.
Tüm konuları okumanıza gerek yok.valla sizin konularınızın hepsini okumakla mükellef değiliz tersleyecek bir şey göremiyorum? herkesin işi gücü var sizin bilmem kaç sayfa olmuş konularınızın hepsini okumak zorunda değilim ben. daha önce yazdığıma da aynı cevabı verdiniz devamını okumadınız mı diye okumadım efendim. bu ne yahu?
bence siz özeleştiri yapamıyorsunuz kendi hatanızı anlattığınızı görmedim hiç. bir de annenize sorsak bakalım neler anlatırdı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?