- 15 Aralık 2009
- 9.200
- 22.396
- 873
- Konu Sahibi rubycikokata
-
Bazı vajinal işlemlerde sisteme kürtaj hatta küretaj olarak giriliyor.Polipe neden kürtaj yazsınlar? Bebek mi aldıracaksınız?
Ben leep olmuştum enabızda “orta servikal displazi” diye geçiyor. Başka bir şey yazmıyor.
Ulen hanfendi, hastalığınızın seksle alakasi yokmus ki, anneniz neden boyle düşünsün, ha boyle düşünecekse; taniyorsaniz dediğiniz gibi, ancak üzülürüm böyle bir ebeveyne sahip olduğunuz için.Annemi tanıyorum kafasına takacak açık açık kendini koru dikkat et evlenirsin olması gerektiği zaman olsun diyor hayal kırıklığı olacak ve evde huzurum kalmayacak sırf seks yaptığım için bunu benim gibi ailesi olan anlar
Benim arkadaşım kürtaj oldu kan testinden sonra aile hekimi aramış mesela hamilesin gel diye. Gebelik yok tabiiE nabızda uygulamasında ayarlar kısmından kapatabilirsiniz ,doktor ancak sizin SMS onayınızla bilgilerinizi görebilir.
Polip alınması için bakirelere farklı işlemler mi uygulanıyor. Eğer öyleyse anlarlar evet ama herkese yapılan işlemler klasikse anlamazlarhisteroskopi olacağım bakire birine yapılmaz ki aynı zamanda kürtaj anlayacaklar
Şuan evde dedem bizimle kalıyor annemi tanıyorum drama çıkaracak ve dedem herkese çocuk aldırdı diyecek duyacak. Keşke her şeyi açık açık söyleyebildiğim annem olsa. Beni sıkmazlar baskılamazlar ama böyle durumda arkamda olmazlarUlen hanfendi, hastalığınızın seksle alakasi yokmus ki, anneniz neden boyle düşünsün, ha boyle düşünecekse; taniyorsaniz dediğiniz gibi, ancak üzülürüm böyle bir ebeveyne sahip olduğunuz için.
Sisteme de ne yazılırsa yazılsın yaniii amannnn ne kadar gereksiz tuhaf insanlar var ya
Dede nerden cikti simdi, bu tip bir ailede siz birkac gece eve gitmiyorsunuz ve bu problem değil ha? Eve geri geldiğinizde kimin koynundaydin der çünkü bu tipler anlattığınıza göre, kendinizle çelisiyorsunuz suan, ben yemedim:)Şuan evde dedem bizimle kalıyor annemi tanıyorum drama çıkaracak ve dedem herkese çocuk aldırdı diyecek duyacak. Keşke her şeyi açık açık söyleyebildiğim annem olsa. Beni sıkmazlar baskılamazlar ama böyle durumda arkamda olmazlar
Bakirelere alttan muayne bile yapmıyorlar kiPolip alınması için bakirelere farklı işlemler mi uygulanıyor. Eğer öyleyse anlarlar evet ama herkese yapılan işlemler klasikse anlamazlar
Evet bunu sorun etmiyorlar tek başıma tatile de gidiyorum bunu da sorun etmiyorlar. Ne yaptın ne ettin kiminlesin sormazlar. Sevgilimi de biliyorlar. Bunlar farklı o farklıDede nerden cikti simdi, bu tip bir ailede siz birkac gece eve gitmiyorsunuz ve bu problem değil ha? Eve geri geldiğinizde kimin koynundaydin der çünkü bu tipler anlattığınıza göre, kendinizle çelisiyorsunuz suan, ben yemedim:)
Evet çok farklıEvet bunu sorun etmiyorlar tek başıma tatile de gidiyorum bunu da sorun etmiyorlar. Ne yaptın ne ettin kiminlesin sormazlar. Sevgilimi de biliyorlar. Bunlar farklı o farklı
Evet çok farklıneyse yav, poliplerin kansere dönüşmesini bekleyin o halde.
Ameliyat olacağım ondan kaçış yok benim için. Yani öğrenseler evden koymazlar ama hoş karşılamazlar cnm kızım sen özgürsün demezler üzülürler biliyorum ailemiEvet çok farklıneyse yav, poliplerin kansere dönüşmesini bekleyin o halde.
Ameliyat olacağım ondan kaçış yok benim için. Yani öğrenseler evden koymazlar ama hoş karşılamazlar cnm kızım sen özgürsün demezler üzülürler biliyorum ailemi
Evet malesef aynen öyle çünkü annem bi olayla bir kişi olmuyor ben annemi babamı seviyorum onlara düşkünüm ve olay sadece annem değil annem öğrenirse babam ve dedem de duyar az çok tahmin ediyorum aramızda geçecek konuşmayıBabam da babam diyen kadın değil miydi sizin anneniz? Hani şu babası uğruna eşini ve çocuklarını gözü görmeyen? Sizi ve eşini umursamayan, gözü babasından başkasını görmeyen kadını mı üzmekten çekiniyorsunuz??
Aileme hiçbir şey söylemeyi düşünmüyorum görülüyor evet ama ben daha önce de benzer sorun yaşıyordum kanama vs doktor alttan muayne bile etmezdi bakire olduğum içinbenım bıldıgım polıp cınsel hayatı olmayanlarda da goruluyor. Yanlış mı bu bilgi? Aılenıze kist ameliyatı olacağım vs diyebilirsiniz. Dert etmeyecek insanlarsa sorun ne tam olarak? Bu arada ozelde işlem detaylarında kullandığınız boneye kadar yazıyorlar
E tamam bunu böyle anlat işte?Doktor kürtaj yapacağını söyledi rahmimin kalınlaştığını söyledi regl düzensizliğim var malesef ya 15 10 günde bir oluyorum ya 7 8 ay olmuyorum pcos da var. Rahmini de kazıyacağım dedi bu da kürtaj dedi histeroskopi ve kürtaj aynı anda olacağım
Konuyla ilgili hiç bir fikrim yok ama rahme kadar ulaşıp polip hissedebilen delikanlıyı tebrik etmek istedimsevgilim de ilişki sırasında hissettiğini söylüyor.
Polipler rahim ağzında ben bile hissediyorum dik pozisyonda ilişkiye giremiyorum doktor alttan muayne yaparken görüyor. Buna ek rahmimde kalınlaşma varKonuyla ilgili hiç bir fikrim yok ama rahme kadar ulaşıp polip hissedebilen delikanlıyı tebrik etmek istedim
Valla yoruldum ya bir de kürtaj değil diyenlere laf anlatmak varBakirelere delik aciyolar karindan, anneside saglikciysa bunu bilebilir. Ameliyat olacagini ondan soylemek istemiyor, e nabizda yazar mi diyor. Konu bu. Polipin cinseil hayatla ilgisi var dememis ki konu sahibi. E nabizda yazar mi diye sormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?