Aileden habersiz polip ameliyatı ve enabız sıkıntısı

Polipe neden kürtaj yazsınlar? Bebek mi aldıracaksınız?
Ben leep olmuştum enabızda “orta servikal displazi” diye geçiyor. Başka bir şey yazmıyor.
Bazı vajinal işlemlerde sisteme kürtaj hatta küretaj olarak giriliyor.

Ulen hanfendi, hastalığınızın seksle alakasi yokmus ki, anneniz neden boyle düşünsün, ha boyle düşünecekse; taniyorsaniz dediğiniz gibi, ancak üzülürüm böyle bir ebeveyne sahip olduğunuz için.

Sisteme de ne yazılırsa yazılsın yaniii amannnn ne kadar gereksiz tuhaf insanlar var ya

Gizlilik seçenekleri var aile doktorum görmesin seçin hatta hiç bir doktor görmesin seçin var bilgilerinizi kimse goremez

Şuan evde dedem bizimle kalıyor annemi tanıyorum drama çıkaracak ve dedem herkese çocuk aldırdı diyecek duyacak. Keşke her şeyi açık açık söyleyebildiğim annem olsa. Beni sıkmazlar baskılamazlar ama böyle durumda arkamda olmazlar

Dede nerden cikti simdi, bu tip bir ailede siz birkac gece eve gitmiyorsunuz ve bu problem değil ha? Eve geri geldiğinizde kimin koynundaydin der çünkü bu tipler anlattığınıza göre, kendinizle çelisiyorsunuz suan, ben yemedim:)

Evet bunu sorun etmiyorlar tek başıma tatile de gidiyorum bunu da sorun etmiyorlar. Ne yaptın ne ettin kiminlesin sormazlar. Sevgilimi de biliyorlar. Bunlar farklı o farklı

Evet çok farklı neyse yav, poliplerin kansere dönüşmesini bekleyin o halde.
Evet çok farklı neyse yav, poliplerin kansere dönüşmesini bekleyin o halde.
Ameliyat olacağım ondan kaçış yok benim için. Yani öğrenseler evden koymazlar ama hoş karşılamazlar cnm kızım sen özgürsün demezler üzülürler biliyorum ailemi

benım bıldıgım polıp cınsel hayatı olmayanlarda da goruluyor. Yanlış mı bu bilgi? Aılenıze kist ameliyatı olacağım vs diyebilirsiniz. Dert etmeyecek insanlarsa sorun ne tam olarak? Bu arada ozelde işlem detaylarında kullandığınız boneye kadar yazıyorlar

Ameliyat olacağım ondan kaçış yok benim için. Yani öğrenseler evden koymazlar ama hoş karşılamazlar cnm kızım sen özgürsün demezler üzülürler biliyorum ailemi

Babam da babam diyen kadın değil miydi sizin anneniz? Hani şu babası uğruna eşini ve çocuklarını gözü görmeyen? Sizi ve eşini umursamayan, gözü babasından başkasını görmeyen kadını mı üzmekten çekiniyorsunuz??

Evet malesef aynen öyle çünkü annem bi olayla bir kişi olmuyor ben annemi babamı seviyorum onlara düşkünüm ve olay sadece annem değil annem öğrenirse babam ve dedem de duyar az çok tahmin ediyorum aramızda geçecek konuşmayı

Aileme hiçbir şey söylemeyi düşünmüyorum görülüyor evet ama ben daha önce de benzer sorun yaşıyordum kanama vs doktor alttan muayne bile etmezdi bakire olduğum için

E tamam bunu böyle anlat işte?

Bakirelere delik aciyolar karindan, anneside saglikciysa bunu bilebilir. Ameliyat olacagini ondan soylemek istemiyor, e nabizda yazar mi diyor. Konu bu. Polipin cinseil hayatla ilgisi var dememis ki konu sahibi. E nabizda yazar mi diye sormus

Bakirelere delik aciyolar karindan, anneside saglikciysa bunu bilebilir. Ameliyat olacagini ondan soylemek istemiyor, e nabizda yazar mi diyor. Konu bu. Polipin cinseil hayatla ilgisi var dememis ki konu sahibi. E nabizda yazar mi diye sormus
Valla yoruldum ya bir de kürtaj değil diyenlere laf anlatmak var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…