- 13 Eylül 2025
- 375
- 241
- 18
- 23
- Konu Sahibi rubycikokata
-
İmkansız değil demek ki sevgilim hissedip doktora gitmemi söyledi. Öncesinde ağrı vs yoktu kanama yoktu son 4 aydır çok kötü ağrı oluyor ilişkiye girmiyoruz. Doktor muayne ederken direkt görüyorTabii ki imkansız bir şey. Penis vajinaya giriyor. Vajina esnek bir yapıda ve doğal olarak seks esnasında da esniyor. Eğer vajinanda farklı bir durum varsa bunu hissetmiş olabilir. Şöyle düşün eğer penis rahime girebilseydi hamileyken seks yasaklanırdı. Rahime yapılan müdahaleler bebek için hayati risk oluşturur. Gebelikte alttan muayeneyi bile kolay kolay yapmazlar ki orada söz konusu vajina. Sense rahimden bahsediyorsun.
Çocuk aldıracak olsam çocuk derim"Ne diyorsun ya" kısmına cevaben "emin miyiz" diyorum.
Sağlık ocağında staj yapmıştım kullandığınız ilaçlar gözüküyorMerhaba arkadaşlar rahmimde polip çıktı. bayağı sıkıntı yaşıyorum. Doktor ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Annem cinsel hayatım olduğunu bilmiyor, söylemek de istemiyorum çünkü çok üzülür malesef durup dururken onu daha fazla üzmek istemiyorum, zaten mutsuz durumda. Bu yüzden ailemden habersiz olacağım.
Sürekli kanamam var bu da hayatımı zorlaştırıyor. Ayrıca cinsel ilişki de yaşayamıyorum büyümesinden korkuyorum zaten günübirlik bir işlemmiş. birkaç gün de evde kalmayacağım. anlamazlar.
Annem sağlık ocağında çalışıyor, aile hekimim de orada. Bu işlem onların ekranına düşer mi?
Doktor kürtaj gibi olacak, rahmi kazıyıp polipleri alacağız dedi. Polip biraz büyükmüş, sevgilim de ilişki sırasında hissettiğini söylüyor. Hastaneye konuşsam e nabıza işlenmese olur mu? Özelde olacağım böyle bir şey yapılabilir mi? Ya da özel kadın doğum klinikleri var onlardan birine mi gitsem acaba? E nabızda kürtaj yazarsa çok kötü olur.
korkum annemin bunu görüp yanlış anlaması. Bu işlemi olan veya bilen varsa fikirlerini bekliyorum. Ya da diğer şeyler için ne yapabilirim?
Zaten bu zamana kadar hiç bakmadı benimle doktora vs gelmediBenim muayenelerimden, işlemlerimden vs babamin haberi olmadi. Annenize de normalde bildirim gitmez. Resitsiniz.
Tek sorun saglik ocagindaki hekimin girip bakmasi ve annenize soylemesi olur. Ama onda da enabiza girisinizi şifreye yaparsaniz biri girmeye calistiginda size sifre gelir. Operasyonu da ana sayfadan gizlersiniz. Kuytu köşe her yeri arastiracaklarini sanmiyorum.
Ya gerçekten bu kadar mı kafanı karıştırıyorsun? Polip ameliyatı sağlık işi, bakirelik işi değil. Kimse senin ‘kağıt üzerinde bakire görünme’ çabanı kayıt altına almaz, doktorlar senin namus bekçin değil. Kayda sadece ‘histeroskopi ile polip çıkarıldı’ yazılır, bu kadar. Sürekli kanaman var, hayatın zor, sen hala ‘bakire gözüksün’ diye deli gibi uğraşıyorsun. Şaka gibi ama gerçek.. kızlık zarın değil, sağlığın önemlidir. Erteleme, ihmal etme, yoksa ileride başın daha çok ağrır.Ne demek geçti bitti bakirelere işlem farklı yapılıyor sonuçta
Tamam chatgbt teyzeYa gerçekten bu kadar mı kafanı karıştırıyorsun? Polip ameliyatı sağlık işi, bakirelik işi değil. Kimse senin ‘kağıt üzerinde bakire görünme’ çabanı kayıt altına almaz, doktorlar senin namus bekçin değil. Kayda sadece ‘histeroskopi ile polip çıkarıldı’ yazılır, bu kadar. Sürekli kanaman var, hayatın zor, sen hala ‘bakire gözüksün’ diye deli gibi uğraşıyorsun. Şaka gibi ama gerçek.. kızlık zarın değil, sağlığın önemlidir. Erteleme, ihmal etme, yoksa ileride başın daha çok ağrır.
Hastane kaydı namus karnesi değil, senin sağlığınla ilgilidir. Kızlık zarınla değil, hayatınla ilgilen. Ameliyatı ol, kaygıyı bırak, doktoruna güven. Gerisi boş.
İşine gelmedi tabi yemeseydin naneleri ozaman öyle diyelim:)Tamam chatgbt teyze
Ne alaka senin aklın fikrin yok mu yapay zekadan alıp buraya yazıyorsun sırf yazmak için yazıyorsun yani. Elli kere derdimi yazdım aileme anlatmak zorunda değilim. Yine olsa yine yaparım yapıcam da merak ettiysen eğer. Kağıt üstünde bakire olma gibi derdim yokİşine gelmedi tabi yemeseydin naneleri ozaman öyle diyelim:)
Şuan bu yasak ama kullanılan iğneyi eldiveni bile yazıyorlar klinik tarzı yerlerde belki bi ihtimalÖzelde iki kez zorunlu kürtaj olmam gerekti, hiç biri de e nabızıma yansımadı.
Bişeyini merak etmiyorum , benim aklıma fikrime yorum yapacak en son kişi sensin. Kendi akılsızlığının sonucunu yaşayanda sağlığını erteleyip ama bakire görüneyim derdinde olanda sensin. Senin problemin ve sen yaşicaksin bunları. Yaşıyorsunda umarım sağlığına kavuşursunNe alaka senin aklın fikrin yok mu yapay zekadan alıp buraya yazıyorsun sırf yazmak için yazıyorsun yani. Elli kere derdimi yazdım aileme anlatmak zorunda değilim. Yine olsa yine yaparım yapıcam da merak ettiysen eğer.
Demek istediginizi anlamak isteyen anliyor da arada boyle hatlar karisiyor iste.Ne alaka senin aklın fikrin yok mu yapay zekadan alıp buraya yazıyorsun sırf yazmak için yazıyorsun yani. Elli kere derdimi yazdım aileme anlatmak zorunda değilim. Yine olsa yine yaparım yapıcam da merak ettiysen eğer. Kağıt üstünde bakire olma gibi derdim yok
Ertelediğimi kim söyledi acaba önemsemedim sadece çalışıyordum işten ayrıldım tatile gittim dedem bizimle yaşamaya başladı sınava girdim vs önceliğim o değildi öyle derdim olsa kadın doğuma gitmem devlet hastanesinde de kayıtlarım var. Bakire görünme derdim yok anne babam bilsin istemiyorum sadece. Sen de çocuk sahibi olamıyorsun mesela kim önce kavuşacak sağlığına.Bişeyini merak etmiyorum , benim aklıma fikrime yorum yapacak en son kişi sensin. Kendi akılsızlığının sonucunu yaşayanda sağlığını erteleyip ama bakire görüneyim derdinde olanda sensin. Senin problemin ve sen yaşicaksin bunları. Yaşıyorsunda umarım sağlığına kavuşursun
En son polip değil çocuk aldıracaksın diyen bile olduDemek istediginizi anlamak isteyen anliyor da arada boyle hatlar karisiyor iste.
Halbuki derdiniz cok net. Aileniz cinsel hayatiniz oldugunu bilmiyor. Anneniz bagli oldugunuz saglik ocaginda ebe. Yapılması gereken islem bakirelerde ayri, bakire olmayanlarda ayri yontemle yapılıyor. Siz bakire olmadiginiz icin ikinci yontemle yapilacak. Anneniz kayıtlarınızı gorup bunu ogrenebilir mi.
Bu kadar basitken konu nerelere gidiyor cok acayip
Gittim eski konularına baktım 6 7 senedir çocuk olmuyor kilolusun bana gelip sağlığın için boşvermişsin demeden önce chat gptye kendi hikayeni yaz ve sert yorumla yaz. Bence benden daha vahim durumdasın benim olayım 3-4 aylık bir sıkıntı. Demek ki son kişi olmuyorum:) benim bekaretimin ailemin derdinden önce kendi sıkıntına odaklan. Seks yapmamla da alakalı bir sıkıntı değil. Sırf yazmak için yazmayın ya biz bilmiyoruz chatgpt kullanmayıBişeyini merak etmiyorum , benim aklıma fikrime yorum yapacak en son kişi sensin. Kendi akılsızlığının sonucunu yaşayanda sağlığını erteleyip ama bakire görüneyim derdinde olanda sensin. Senin problemin ve sen yaşicaksin bunları. Yaşıyorsunda umarım sağlığına kavuşursun
İmkansız değil demek ki sevgilim hissedip doktora gitmemi söyledi. Öncesinde ağrı vs yoktu kanama yoktu son 4 aydır çok kötü ağrı oluyor ilişkiye girmiyoruz. Doktor muayne ederken direkt görüyor
Demediğimi nereden biliyorsun sevgilime vahiy inmediğine gözünde ultrason olmadığına göre ilk o fark etti bi sorun var diye. Ayrıca polip rahim ağzında doktor ultrason olmadan gördü. Rahmimde kalınlaşma var. Bu ne saçma inat yahu. Dik ilişki yaşamıyorum farklı pozisyonda ağrı çekiyorum demek ki etkiliyor50 cm ç*kü mü var acaba? Anca öyle mümkün olabilir. Allah aşkına anatominiz hakkında biraz bilginiz olsun yahu. İmkansız diyorsak bir şey biliyoruz da söylüyoruz. Doktora söyleyin bakalım erkek arkadaşım rahmime giriyor diye bakalım ne diyecek
Demediğimi nereden biliyorsun sevgilime vahiy inmediğine gözünde ultrason olmadığına göre ilk o fark etti bi sorun var diye. Ayrıca polip rahim ağzında doktor ultrason olmadan gördü. Rahmimde kalınlaşma var. Bu ne saçma inat yahu. Dik ilişki yaşamıyorum farklı pozisyonda ağrı çekiyorum demek ki etkiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?