• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aileden ilk kez ayrılmak

Bende geçen sene ilk defa ayrı kaldım ki ben annemle misafirliğe gittiğimizde bile onunla aynı koltuğa aynı masada tam yanına otururdum buna bile dikkat ederdim. Ama geçen sene bende okul kazandım o zamanlar heyecanlıydım gittik kayıt olduk yurt seçtik bilmem ne filan ama akşam beni bırakıp arabaya doğru gittiklerinde hıçkıra hıçkıra ağlamıştım sanki kimsem yok gibi. Merak etmeyin oradaki herkes yalnız yurdun ilk 2 günü herkesin gözleri kızarıktı. Ayrıca o gece sabaha kadar uyuyamamıştık 10 kız saatlerce ağlayanlr bile vardı ama kimse yadırgamadı. Odama geldiğimdede oda arkadaşım tam uyuyayacakken içli içli ağlıyordu.
İçiniz buruk olsada sürekli ailenizi düşünsenizde ilk fırsatta ilk tatilde evinize gitmek istiyorsunuz ama oradaki düzeninize alışıyorsunuz ama ben çok bocaladım çünkü yurdum da her şey ile ben ilgileniyordum ama eve gidince öyle olmuyor.
Kendi ayaklarınızın üstünde durmanız için bu büyük bir fırsat gidin ve okuyun ilk zamanlar eve gidip gelirsiniz. Zamanla her şey yerine oturur.
Ve ve en önemlisi gerçekten ilk dönem beraber olduğunuz arkadaşlara güvenmeyin sonradan herkes değişiyor. Güvenmeyşn kimseye herkes menfaatçi herkes nankör
Çok teşekkür ederim yorumunuz için, benim gibi ailesine düşkün insanların alışabildiğini gördükçe mutlu oluyorum gerçekten.
Çok haklısınız dikkat etmeye çalışacağım sağolun

bak ben kpss kazandim 1000km uzakta bi sehire ogretmen olarak gidiyorum :)

ayrica 6 saat inan hicbisey.hafta sonu gidip gelirsin.
ondan ziyade hangi bölümü kazandin ve kpss ye hangi alanda gireceksin yani avantajli olan hangisi ise ona yonel.
yoksa illa bi gun ayrilcaksinZ

ayrica 6 saat inan hicbisey.hafta sonu gidip gelirsin.
ondan ziyade hangi bölümü kazandin ve kpss ye hangi alanda gireceksin yani avantajli olan hangisi ise ona yonel.
yoksa illa bi gun ayrilcaksinZ
Hemşirelik kazandım, valla 2 saat bile olsa aynı evde olmayacak olmamız bana yetiyor :/

Hemşirelik kazandım, valla 2 saat bile olsa aynı evde olmayacak olmamız bana yetiyor :/

insallah cok guzel arkadasliklar edinirsin o zaman kolay alisirsin
tebrik ederim bölümün için de inan gitmeye deger :)
Allah bizlerin yardimcisi olsun (tum gurbete gidenlerin)

Geçen sene üniversiteyi kazandım. Çok isteyerek yazmıştım ilk tercihimdi. İlk bir hafta gece gündüz ağladım. Sonra alıştım bulunduğum şehre geri dönmek istemedim. Yaz tatilindeyim şimdi. Okulun açılmasına 2 hafta kaldı. Şimdi de buraya alıştım gidesim gelmiyor. İnsanoğlu her şeye alışıyor.

Geçen sene üniversiteyi kazandım. Çok isteyerek yazmıştım ilk tercihimdi. İlk bir hafta gece gündüz ağladım. Sonra alıştım bulunduğum şehre geri dönmek istemedim. Yaz tatilindeyim şimdi. Okulun açılmasına 2 hafta kaldı. Şimdi de buraya alıştım gidesim gelmiyor. İnsanoğlu her şeye alışıyor.
Haklısınız inşallah ben de hemen uyum sağlayabilirim

Çok teşekkür ederim yorumunuz için, benim gibi ailesine düşkün insanların alışabildiğini gördükçe mutlu oluyorum gerçekten.
Çok haklısınız dikkat etmeye çalışacağım sağolun
İnşallah çok güzel arkadaşların olur o zaman alışman daha kolay olur. O ilk gece ağlayan oda arkadaşım şuan oradaki ailem :) hasta olduğumuzda beraber hasta oluruz biri ağladığında beraber ağlarız. Ki ben annemle bile aynı tabaktan yemediğim halde onunla yemeğimi paylaştım yeri geldi yastığımı paylaştım kaç kere sabahlara kadar oturduk ders çalışcaz diye birbirimizi kandırdık dertlerimizi anlattık inanın gerçek dost bulursanız her şey kolay olur

Farklı bir şehirde,6 saat uzaklıkta, okul kazandım. Gitme vakti yaklaştıkça içimi sıkıntılar basıyor, ben annem babamsız nasıl yaşam sürdürülür hiç bilmiyorum. Ben böyle üzüldükçe ailem de gitme diyor bu sefer. Araba alırız, arabanla kütüphaneye gidip gelirsin, kpssye çalış istersen diyorlar. Ben üzüldükçe farklı alternatif sağlamaya çalışıyorlar biyandan, bu duruma da ayrı üzülüyorum. Benim için uğraşıp duruyorlar. :/ Gitmekte kararlıyım ama annelerden çok uzakta kalacağım için çok üzülüyorum, nasıl alışacağım aşarım bu durumu? Siz nasıl alıştınız?
benim de ailemle ilişkim çok iyiydi ama ben koşa koşa gittim üniversiteye:)

Back
X