- 10 Şubat 2015
- 3.047
- 3.041
- 78
- Konu Sahibi acevintokkedisi
-
sen kınanı içkili yaparsın
onlarda düğünü nasıl isterse öyle
baban zatn içki içmeyen insanlara içki masası kurmaz k
en mantıklısı sade bir nikah arkasından arkadşlarla eğlence en iyi yol bunca düğün yapmak şart değil sonuçta.Kızlar sorun şu ki aynı şehirdeyiz yani tek düğün olacak mecburen. Ben iki tarafı da kırmak istemiyorum kesinlikle. Babam ben sevdiğim sürece sorun çıkaracak bir adam asla değildir ama içten içe bana kırılır gibi hissediyorum
Babanız nasıl rakısını yudumlamak isteyecekse karşı tarafın babası da uç bir örnek vereyim harem selam bir düğün töreni, bir Kur'an-ı Kerim okuması isteyebilir. Öncelikle işiniz zor. Ailelerdeki kültür farklılığı bir nebze ancak sizin aranızda da farklılık varsa ileride mutsuzluk kapınızı çalabilir. Eğer herkesin oluru varsa, farklılıklarınızı kabullendiyseniz aileler seviyesinde de, o zaman iki taraf da taleplerini en aza indirecek ve evlilik işi o şekilde yapılacak mesela sadece nikah yapılması gibi ve bu şeyler en baştan konuşulup anlaşılacak aksi takdirde tatsızlık çıkma ihtimali çok yüksek.Merhaba kızlar. Burayı uzun zamandır takip ediyordum, bu sefer sadece okumak yerine yazıp sizin de fikirlerinizi duymak istedim :))
Yaklaşık 2-3 aydır aklıma takılan bir konu var. Erkek arkadaşımla 2 yılı doldurduk ve aynı üniversitede okuyoruz. Gençlik heyecanı işi yavaş yavaş ciddiyete binmeye başladı anlayacağınız.
Sorunum şu ki ben İzmirliyim ve ailem Türk aile yapısına göre biraz rahattır. Alkol, din, siyaset konusundan falan bahsediyorum çok detaya girmeyeyim yasakmış sanırım bu konular. Erkek arkadaşımın ailesi ise bize göre çok muhafazakar her konuda.
Erkek arkadaşımla ben birbirimize çok benziyoruz her konuda aynıyız ama bu aile işi canımı sıkıyor. Onu çok seviyorum ve böyle bir şey için asla ayrılmam.
Aynı durumu yaşayanlar varsa fikir belirtebilirler mi? Benim ailem onlar için değişmez, mesela babam benim düğünümde kesinlikle rakısını içmek isterTabiki onların ailesinin de bizimkiler için değişmesini beklemem. İki aile birbirlerini oldukları gibi kabul edebilirler mi sizce?
izmirli olup da yazık etme kendine. şimdi çıkmasa bile evlenirseniz çıkacak o sorunlar. çünkü evlilikler 2 kişiyle yapılmıyo.Merhaba kızlar. Burayı uzun zamandır takip ediyordum, bu sefer sadece okumak yerine yazıp sizin de fikirlerinizi duymak istedim :))
Yaklaşık 2-3 aydır aklıma takılan bir konu var. Erkek arkadaşımla 2 yılı doldurduk ve aynı üniversitede okuyoruz. Gençlik heyecanı işi yavaş yavaş ciddiyete binmeye başladı anlayacağınız.
Sorunum şu ki ben İzmirliyim ve ailem Türk aile yapısına göre biraz rahattır. Alkol, din, siyaset konusundan falan bahsediyorum çok detaya girmeyeyim yasakmış sanırım bu konular. Erkek arkadaşımın ailesi ise bize göre çok muhafazakar her konuda.
Erkek arkadaşımla ben birbirimize çok benziyoruz her konuda aynıyız ama bu aile işi canımı sıkıyor. Onu çok seviyorum ve böyle bir şey için asla ayrılmam.
Aynı durumu yaşayanlar varsa fikir belirtebilirler mi? Benim ailem onlar için değişmez, mesela babam benim düğünümde kesinlikle rakısını içmek isterTabiki onların ailesinin de bizimkiler için değişmesini beklemem. İki aile birbirlerini oldukları gibi kabul edebilirler mi sizce?
Ailelerin farklı olması eninde sonunda problem yaratır, siz ne kadar birbirinizle iyi anlașsanız bile maalesef bizim kültürümüzde aile ile evleniliniyor.Merhaba kızlar. Burayı uzun zamandır takip ediyordum, bu sefer sadece okumak yerine yazıp sizin de fikirlerinizi duymak istedim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?