Evlendikten sonra kayınvalidemleri ilk yemeğe aldığımda, çok güzel bir sofra hazırlamıştım, çok özenmiştim. Yemek takımlarımı güzelce yerleştirdim, servis tabağı, yemek tabağı, çorba kasesi, çatal kaşık bıçak, herşey yerli yerindeydi. Sofraya geçtiklerinde eşimin babaannesi ben mutfakta uğraşırken eşime sormuş; yavrum niye 3 tane tabak var? Eşim de; babaanne sen takılma bunlara boşveer, yemeğini yemeye bak demiş. Onlar gittikten sonra eşim anlatmıştı da çok gülmüştüm. Bizim ailelerimiz de çok farklı aileler, biz Trakyalıyız, onlar Iğdır'lı, yani Türkiye'nin bir ucuyla öbür ucu, ama bunları hiçbir zaman problem etmedik biz, önemli olan senin ve eşinin birbirinizin ailesine karşı saygısıdır bence. Mesela ben onların tarafında bir düğün olunca daha kapalı giyinirim, kendi tarafımızın düğünü olunca, dekolte abiye kıyafetlerle bambaşka giyinirim. Kendi ailemle yemeklerde toplantılarda kutlamalarda masada içki ve mezeler olur, onların ailesiyle olanlarda içkisiz olur. Eşim de ben de içki içeriz, bara diskoya gideriz, gezer eğleniriz ama eşimin ailesi bizim içki içtiğimizi bilmezler, benim sigara içtiğimi bilmezler :) Yani bence bunlar idare edilemeyecek şeyler değil, inat edipte beni böyle kabullenmek zorundalar, ben böyleyim değişmem dersen, o zaman işte huzursuzluk olur. Kendi evinde kendi düzenini kurar, eşinle birlikte o düzene göre yaşarsın, ama onlarla birlikteyken biraz daha dikkatli olursun, bence bu kadar basit.