- 14 Nisan 2013
- 2.182
- 2.122
- 333
merhaba benim başım büyük dertte ablalarım kardeşlerim bana bir fikir verin
ben ve sevgilim arasında mezhep ayrılığı var ve onun ailesi bizim evlenmemizi istemiyor,oda aileme karşı çıkamam diye ayrılalım dedi korktu açıkçası,ama oda üzgün ağlıyoruz ediyoruz ama çare yokne yapıyım bende ailesine gitsem konuşsam nasıl olur sizce,nasıl ikna edebiliriz onları.. şimdiden teşekkürler
olurmu ki bilemedim değiştirildiğini bile bilmiyordum sağolun :44:
Canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki 20 ay önce evlendim 2. evliliğim olduğu için ailesi karşı neler yaşatmadılarki bana, ana avrat yedi sülale dümdüz gittiler sırf boşanmış olduğum için, atmadıkları iftira,etmedikleri hakaret kalmadı. eşim onları dinlemedi ve 20/01/2013 te evlendik şükür... ailesi falan hiç kimse bilmeden hemde evlendiğimizi faceden öğrendiler. sevdiğin senin arkanda durmuyorsa sen ne yapsan faydasız gibi görünüyor.Allah yar ve yardımcın olsun.merhaba benim başım büyük dertte ablalarım kardeşlerim bana bir fikir verin
ben ve sevgilim arasında mezhep ayrılığı var ve onun ailesi bizim evlenmemizi istemiyor,oda aileme karşı çıkamam diye ayrılalım dedi korktu açıkçası,ama oda üzgün ağlıyoruz ediyoruz ama çare yokne yapıyım bende ailesine gitsem konuşsam nasıl olur sizce,nasıl ikna edebiliriz onları.. şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?