ailelerin evliliğe izin vermemesi

Neden hemen pes ettiki? Herkes sorunlar yaşıyor ama mutlaka birinin daha dik durması gerekiyor. Ağlayıp sızlanmakla olmaz al sevgilini karşına biz şuan kötü günler yaşıyoruz ama aşabiliriz birlikte de. Ki siz ikiniz mutlu olduktan sonra sorun ne olabilirki? Sadece evlenene kadar biraz sıkıntı çekersiniz aile konusunda.

Okuldan bir arkadaşımda evlilik arefesi bu nedenden dolayı ayrıldı. Kız ayrılmak istedi. Kızın annesi senin ondan çocuğun olur o çocuk o adamın çocuğudur diye evime almam ben onu bile demiş. Kendini toparla ve git konuş sevgilinle. Ailesiyle ne konuşacaksın sen. O savunacak seni

ailenin rızası yoksa mutlaka ilerde arıza çıkıyo..
bunu bilir bunu söylerim...
ısrar etmeyin derim..

Aileme karşı gelemem ayrılalım ne demek bilip musun?
Oldu ki evlendiniz canına okur o aile senin aşağılarlar yaptıklarını beğenmezler laf sokarlar belli ileri gidip tartaklarşar ve eşin olucak adam ya onlardan yana olur yada ağzını bile açmaz

daha yolun başında sorunla başa çıkmak için çaba sarfetmeden, ailem istemiyor diye kaçan adamdan sana fayda gelmez bu biiir.

ikincisi de aile karşıysa bil ki sevgilin uğraşsa ikna etmiş görünür ama asla ikna olmazlar ve en ufak sorunda sizi ayırmak için ellerinden geleni yaparlar.hiçbir zaman huzurunuz olmaz,istenilmeyen gelin olarak hiçbir yere -ağzınızla kuş tutsanız bile-sığdırmazlar/yaranamazsınız

ben mezhep ayırmaya karşıyım ama olmaz güzelim
ne yaparsan yap mutlu olamazsın
etrafımda çok fazla insan var böyle sorun yaşayan

kaldı ki benim kv de beni istemiyormuş(evlenince davranışlarından ve sözlerinden anladım) ama eşimi vazgeçirememiş ve ikna olmuş.inan kadın bizi birbirimize düşürmek için elinden geleni yapıyor.(1 tane kızım var buna rağmen düşün yani).ne kadar iyi davranırsam davranayım kıymetim olmuyor

kendine yeni bir sayfa aç ve önüne bak.

onun ailesi istememiş oda kabullenmiş durumu razı olmuş ,siz bu durumda ne yapabilirsiniz ki vazgeçmekten başka?

Bu adamdan hayır gelmez canım, şimdi ikna edersin yarın en ufak şeyde yine ailesine uyar. Tabiki ailesini sevmeli, saymalı falan ama seninle yeni bir aile kuramayacak, baştan belli etmiş, anne babasının sözünden hiç çıkamayacak. Bu kadar çabuk pes ettiyse zaten, boşver bence. Seni daha çooook üzer. Acı ama gerçek, sonra daha çok üzülme diye yazıyorum inan, zaten sıkkınken daha da sıkmaz istemezdim ama 2 yıl sonra burda "eşim ailesinin sözünden çıkmıyor tatillerimizi hep onun ailesinin yanında geçiriyoruz" gibi konular açarsan daha çok üzülürüz inan ki.

Korkmasin aile silmez yok öyle bisi siz kötü bişi yapmiyosunuz sizin mutlulugunuzu görünce utanicaklar erkek arkadaşın bitti demesin mertce seviyorum desin ucunda ölüm yokki

Erkek pes ettiyse bence uğrasma.benim eşim hiç pes etmedi sonradan babam destek oldu bize arkamızda durdu sonra eşimin aileside kabul etti.şimdi 7yilimizin içindeyiz.cok mutluyız ama aileler hala dargın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

olurmu ki bilemedim değiştirildiğini bile bilmiyordum sağolun :44:

yani mezhep derken. hanefi, safi, maliki ve hambeli den bahsediyorsak.. bu 4 u arasinda degistirebilirsiniz ama bu ciddi bir mesele..
sipsak kiyafet degistirilir gibi degistirilmez.. herseyini iyi ogrenmen lazim..
sonucta mezhepler degil karakterler anlasicak eger karakterde sorun yasiyorsaniz hic israr etmeyin derim yine de

Canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki 20 ay önce evlendim 2. evliliğim olduğu için ailesi karşı neler yaşatmadılarki bana, ana avrat yedi sülale dümdüz gittiler sırf boşanmış olduğum için, atmadıkları iftira,etmedikleri hakaret kalmadı. eşim onları dinlemedi ve 20/01/2013 te evlendik şükür... ailesi falan hiç kimse bilmeden hemde evlendiğimizi faceden öğrendiler. sevdiğin senin arkanda durmuyorsa sen ne yapsan faydasız gibi görünüyor.Allah yar ve yardımcın olsun.

3 aylık ilişkide ne ara evlilik kararı aldınız da ailelere açıldınız. ha bir de 3 ayda ne ara aşık oldunuz da bu benim eşim olmalı dediniz acaba?

Canim sevgilin kilini kipirdatmadan geri cekilmis sen neden biseyler yapmaya çalışıyosun ki çocuk istemiyo. Isteyince ikna edenden tut aileyi karşısına alanlar var. Yeterince istese bişeyler yapardi. Sen de kilini kipirdatma. Bu ne pisiriklik ya korkmus pasam.

evet 3 ay kendi kendine söylemiş ailesine ciddiyiz diye halbuki daha yeniyiz evlilik falan düşünmüyorum,evet korktu gitti ama ben hala onu sevıyorum,haftasonu buluşcz niyese bende bilmiyorum veda gibi,ne önerirsiniz dua edin lütfen yeniden birleşelim

3 ay cok az bir sure evlilik karari icin.
Tamam insan iliskiye baslarken ciddi olabilir ama kendimden ornek verim sevgilimi coookkk seviyorumm Allah basimdan eksik etmesin ama iliskimizin 3. ayinda ne ben evlenmek isterdim nede o.

Bana oyle geldi ki bu aileye acildim ciddiyiz dedim karsi ciktilar laflari tamamen ayrilik senaryosunun bahaneleri..
Seviyor gibi gelmedi hic.

canın onun aılesı ıstemıyo dıye sakın sakın konusma .. cocuk sevıyosa arkanda durur dmı tutar elınden bu benım sevdıgım kız der .. bız kızlar yerı gelıyo kadın yerı gelıyo erkek oluyoruz yapma sakın belkı cocugun bahanesı aılem ıstemıyo bı kacıs

Aileme karsi gelemem dediyse is bitmis canim. Bir sorun olsa ah anami dinleseydim keske der. sende dersin. Bence kendinize yeni bir yol acmaya calisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…