- 9 Eylül 2014
- 15
- 0
- 1
- Konu Sahibi tontikicileklerim
-
Bu ailerin yardımı sadece erkek aileleri değil galiba,değil mi kız ailelerinide kapsıyor değil mi,bak ben kendi ailemizden örnek vereyim,bir kız ister çalışsın,ister çalışmasın aileler mutlaka yardım eder,evin bütün beyaz eşyalarını(erkek tarafı beyaz eşya almaz),oturma grubunu,evin perdelerini,Televizyonu'nu aklına gelecek bütün küçük ev aletleri,elektrikli aletler,halı vs ve diğer çeyiz türlerini kız tarafı alır bizde,ayrıca ilk toruna bebek odası takımı yine kız tarafı alır iğneden ipliğe,hatta bizde çeyiz giderken,çeyiz olarak,bebek beşiği arabası ve bebeğin bütün ihtiyaçları alınır çeyiz olarak ve çeyiz olarak hem kıza hem de erkeğe ev alınır maddi imkan ölçüsünde küçükte olsa,o yüzden evlenirken sadece erkek ailelerinden maddi anlamda destek beklemek yanlış kız ailelerinde elini taşın altına koyacak.hanımlar forumda açtığım bir konuyla ilgili netlik kazanması açısından bir anket yapmaya karar verdim hadi hayırlısı :)
Ya bırak Allah askına, insanlara zorla cocuk odası aldir sonra da anket ac.
tabiki durumu olan aileler içindir anket yanlış anlaşılmasın lütfen.
bizim elimizde olsa eşim kesin verirdi.destek çıkacak bir durumları yok.13 yıllık evliyiz para vermek zorunda değiller tabi ama ev alırken yardım anlamında yapabilirlerdi.benim çocuklarım ev alsa veya evlendiklerinde onlara sonuna kadar yardım ederim siz etmezmiydiniz?
Bu ailerin yardımı sadece erkek aileleri değil galiba,değil mi kız ailelerinide kapsıyor değil mi,bak ben kendi ailemizden örnek vereyim,bir kız ister çalışsın,ister çalışmasın aileler mutlaka yardım eder,evin bütün beyaz eşyalarını(erkek tarafı beyaz eşya almaz),oturma grubunu,evin perdelerini,Televizyonu'nu aklına gelecek bütün küçük ev aletleri,elektrikli aletler,halı vs ve diğer çeyiz türlerini kız tarafı alır bizde,ayrıca ilk toruna bebek odası takımı yine kız tarafı alır iğneden ipliğe,hatta bizde çeyiz giderken,çeyiz olarak,bebek beşiği arabası ve bebeğin bütün ihtiyaçları alınır çeyiz olarak ve çeyiz olarak hem kıza hem de erkeğe ev alınır maddi imkan ölçüsünde küçükte olsa,o yüzden evlenirken sadece erkek ailelerinden maddi anlamda destek beklemek yanlış kız ailelerinde elini taşın altına koyacak.
AkdeniZliyim canım Mersinliyim siz?Siz nerelisiniz. Adetlerimiz benziyor ama ev dişinda. :)
AkdeniZliyim canım Mersinliyim siz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?