- 27 Ekim 2013
- 850
- 1.058
- 358
- Konu Sahibi tontikicileklerim
-
Diğer konuda haksız çıkınca bu konuyu açıp hala üstelemen çok komik...
Gerçekten ne gerilimli bir konu olmuş bir baktım da.
Konu sahibi gereken cevabı almış fakat ısrarla devam ediyor
Kimse evlenecek olgunluğa ulaşmış insanlara yardım etmek zorunda değil, eşimin ailesi de etmedi, etmesinler biz istemedik ki zaten.
E, evlendik hemen ardından krediye girip evlerini yenilediler, ben gidip vurayım o zaman
Ya ben bir kadının para için bu kadar küçük düşmesini kendime yediremiyorum, o yüzden sürekli okuyorum bu konuyu ama konu sahibi hala anlamıyor ki...
Evlenmeyi çocuk yapmayı bilen kişi o çocuğa oda takımı almasını da çalışmasını da bilir arkadaş.. Bilsin ki tuzu kuru olsun
Al benden de o kadarBen de "çalışanların tuzu kuru" cümlesini anlamadım, sen de çalış madem
Bana göre de evde oturup eşten ve onun ailesinden medet umanın tuzu kuru, oh kebap
sonuç "etmeli" çıkarsa ne yapacaksınız? kadının bileziklerini mi isteyeceksiniz?
ama sen sadece eşinin tarafından istiyorsun bu nasıl bir çelişki.elbette arkadaşım bizimde de adetlermiz böyle.(nedir bu erkek ailelerine karşı kayırımlarınızı anlamadım) neyse.kız ve erkek aileleri için geçerli.
Eğer annelik babalık kimlikte yazandan ibaret değilse, durumu fazlasıyla olan aileler için konuşuyorum.
Yardım etmeli.. Mal, mülk kimler için yapılıyor. Bir baba neden 4 ev alır evlatlarından birine bile faydası olmayacaksa.
Öbür tarafa mı götürecek?
Kusura bakmayın benim aklım almıyor..
Para içinde yüzerken 4 evi olan bir babanın, evladının kredi borçları içinde gençliğini dertle tüketmesine seyirci kalmasını..
Aklım almıyor..
Çalışıyorum kimseden kuruş istemem bu arada. Allah sağlık versin her şeyimi kendim yaptım, yaparım da..
Ama evladıma varlık içinde yokluk yaşatamazdım ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?