Ailem arkamdan konuşuyor

Annen , baban , kardeşin evdeyken. Gideceksin fişiyle birlikte ne yediysen parasını bırakıp gideceksin ben öyle yapardm

Ben de aynı şekilde düşündüm,duyduğum an burda konu açıp ne yapacwğım diye düşünmek yerine hemen parayı yollardım,üstelik memur maaşlı biri kocasının eline de bakmıyor.Benim annem de kışlık hazırlık yapar ve yarısını bana getirir,asla para muhabbeti olmaz ama emekli insanlar neden onlara yük olayım gittiğimde bi yere para bırakırım sonra arar söylerim al diye çünkü versem almaz ama ben rahat edemem.

Öncelikle çok üzücü bir durum ve tam olarak bir tavsiyem yok çünkü genelde bu tarz karakterde olan insanların özürlüleri kabahatlerinden beter oluyor. Siz ne kadar iyi niyetle yumuşak bir şekilde kendi kırgınlığınızdan bahsetseniz de suçlandıkları için üste çıkabilirler bunu göz önünde bulundurun.
Malesef yapacak bir şey yok.Burası böyle bir yer, dünya . Her insan farklı şeylerle sınanabiliyor. Yalnız değilsiniz, azımsanmayacak sayıda insanlarin ailesibböyle sanirim.
Ben kızımı doğurduğumdan belki 2-3 hafta sonra daha çocuğumu emziriyorum düşünün, babam bugünün parasıyla asagi yukari 100 TL'lik meyve alıp gelmiş ve annem bana baban ₺100 vermiş diye söylemişti yani o parayı benden istedi düşünebiliyor musunuz. Bazı aileler öyle. Siz Kafaya takmayın, sağlıkla çocuğunuza kavuşursunuz inşallah Eşiniz ile mutluluk içinde yaşayın, ailenizden de çok bir beklenti içinde olmayın.

Önceki konularınızda eşinizin para yönetimini bilmemesi sebebiyle kuaföre dahi gitmediğinizi yazmışsınız. Açıkçası bu kadar kıt kanaat yaşarken ailenizden beklentiniz olduğunu ve bu konuda rahat davrandığınızı düşündüm. Ailem yurt dışında demişsiniz ülkeye dönüş mü yaptılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…