Aynısını düşündüm.doğum yaptığınız gece anneniz,eşiniz,bir de k.valideniz kalmış yanınızda ne büyük kalabalık ya
bilmiyorum ama yeni nesil bazı anneler çocuğu sanki kendine değil de çevresine doğurmuş gibi davranıp aşırı ilgi ve hassasiyet bekliyor hayretle izliyorum
bence annenize,babanıza başta siz saygısızlık yapıp eşinizin de yapmasına göz yummuşsunuz onlar da kendilerini geri çekmişler
Evet haklısınız paragraf yapmayı düşünemedimOkudum ama gözlerim kanadı keşke okuyacak olanları düşünerek yazsaydınız. Karşılıklı saygısızlık yapmışsınız birbirinize. Onlar aradığında açmamışsınız eve gelmişler tartışma çıkmış itiş kakış olmuş. Araya mesafe girmesi için daha ne olması gerekiyordu bilmiyorum. Yani ne oldu da küstüler diye düşünecek bir durum yok her şey gayet açık.
İşte bunu düzgün bir üslupla söyleseydiniz böyle bir karşılık almazdınız diye düşünüyorum.Evet haklısınız paragraf yapmayı düşünemedim
İstediğim sadece yanımda olmalariydi hastanede birakip gitmeleri bebeğimin birden hastaneye yatması hepsi ustuste geldi o dönem biraz ilgi bekliyor insan
3unun kalmasını ben istemedim sadece annem kalcakti akşam 10 da doğum yaptim esim bırakıp gidemedi anneside o saatte tek başına eve gidemeyecegi için kaldı hastane uzaktıdoğum yaptığınız gece anneniz,eşiniz,bir de k.valideniz kalmış yanınızda ne büyük kalabalık ya
bilmiyorum ama yeni nesil bazı anneler çocuğu sanki kendine değil de çevresine doğurmuş gibi davranıp aşırı ilgi ve hassasiyet bekliyor hayretle izliyorum
bence annenize,babanıza başta siz saygısızlık yapıp eşinizin de yapmasına göz yummuşsunuz onlar da kendilerini geri çekmişler
Evet birden parladim keşke basbasa konuşsaydık bırakıp gitmeleri beni çok üzdü konusmamamiz daha kotulestirdihatanın büyüğü onlarda ama sizde kışkırtacak şekilde konuşmuşsunuz. üzüldüğünüzü bu şekilde kavga ederek değil de sakince konuşarak belirtmeliydiniz. babanızın koskoca kızın üzerine yürümesi vs çok saçma. değişik bi ailesiniz belli ki. takmamaya çalışın madem huyları böyle uzak olmaları daha mantıklı.
Evet birden parladim keşke basbasa konuşsaydık bırakıp gitmeleri beni çok üzdü konusmamamiz daha kotulestirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?