Ailem bana neden küstü

Aynen bende annem yanımda olsun dedim öyle olacaktı zaten eşyalarını alan sadece oydu hastane için ama olaylar öyle gelisti ucu kaldı
ve evet annem kendini geri çekti k.valide olunca çünkü bebek ağladi annem yanımda otururken k.valide ve eşim kalktı getirdi annemde bana burda ihtiyaç yok diye gitti diye düşünüyorum ama

bunda benim suçum neydi gelip bana kızım biz bir eve gidelim tekrar geliriz yada biz eve çıkardık orda soylerlerdi konuşmamak bu hale getirdi birikti ve patladı yolda doğur demesi de ben gitmek istemedim k.valide de ne zaman isterse o zaman gideriz biraz daha duralım dedi annem ona da bozuldu k.validenin dediğini yaptım gibi ama o benim kararımdi

Herkes annenizle babanıza hak vermiş ama bence sadece haklı olan sizsiniz. Yerinizde olsam ne bi daha ararım ne de telefonlarını açarım. Hatta hepsini engellerim. Sanarsınız lohusa olan siz değil anneniz.

Bence aileniz iletişim problemi olan,öfkesini çabuk yansıtan, sonunu düşünmeden duygulariyla hamlelere bulunan bir aile.
Ve kendileri gibi bir kız yetistirmisler

Evet birden parladim keşke basbasa konuşsaydık bırakıp gitmeleri beni çok üzdü konusmamamiz daha kotulestirdi
Kendini sakın haksız görme !! Bu kadın lohusa ya lohusa !! Benim annem de bana bunu yaptı! En ufak bi şeye tripler nazlar ağlamaklar! Sanki ben değil o lohusa oldu ! O günleri asla unutmucam ve affetmicem. Şimdi annemle iyiyiz. Baban çocuğu tutmamış bile. Bir daha gittiğinde hesap sor. Bitecekse bitsin ilişkiniz. Devam edecekse de adam gibi etsin. O kardeş meymenetsizi de bir gün düşer dara merak etme

Herkes annenizle babanıza hak vermiş ama bence sadece haklı olan sizsiniz. Yerinizde olsam ne bi daha ararım ne de telefonlarını açarım. Hatta hepsini engellerim. Sanarsınız lohusa olan siz değil anneniz.
Haksız olduğum yerlerde var herkesin içinde tartismamaliydik k.validelerin yanında olması onları da sinirlendirdi belki ama o an bebegimi 3.kontrolüne götürdük ve doktor hemen yoğun bkma koycaz dedi ve ellerimle hemşireye verdim gerçekten psikolojim bozuktu onlar beni engellemiş annem arıyor öyle gorusuyoruz lohusaligimindan birşey anlamadım zaten

Bence aileniz iletişim problemi olan,öfkesini çabuk yansıtan, sonunu düşünmeden duygulariyla hamlelere bulunan bir aile.
Ve kendileri gibi bir kız yetistirmisler
Çabuk sinirlenen bir aile yapım var ve ki o ailede büyüdüğüm için öyle olmam normal sonradan pişman oluyoruz ama düzeltmek için yine konuşmuyoruz hicbirsey olmamış gibi devam ediyoruz yada kestirip atıyoruz bu da bizim yapımız yanlış evet ama böyle

nekadar terbiyesizsiniz. anneni etrafında pervane hizmetçi mi görmek istedin. kayınvalide de sen uyudun demiş annene. ayıp ya. biraz uyuduysa ne var. güldü diye eşinin terslemesi. ortamı tahmin edebiliyorum. annenin her yaptığını inceleyen sürekli hizmet bekleyen fitne grubu. anneni inceleyeceğine biraz bebeğine odaklansaydın ilk gece. benim kimsem yoktu. ilk gece tektim. annem yaşasaydı da hiçbir şey yapmasaydı karşıdan baksaydı. kadına resmen psikolojik baskı yapmışsınız. o yüzden geri çekilmek zorunda kalmış kadın el atası gelmemiş bişeye

Annenizin hareketleri çok tuhaf geldi, babanız daha da ayrı bir tuhaf
Bir kadının annesine en çok ihtiyaç duyduğu an bence doğum ve lohusalıktır özellikle de ilk doğum
Annenin evladına böyle bir günde saçma sapan davranışları, yolda doğurursun inşallah demesi pek normal gelmedi.

Siz ve eşiniz de suçsuz sayılmazsınız.
Anneniz gülerken eşiniz ne var gülecek diyemez.
Bebeğin yoğun bakımda olduğunu söyleseniz iyi olurdu.
Bir de sizin ailenize siz lafla karşılık verin sadece eşiniz değil.

Bir de hiç bir zaman insanlara "Aramadın beni 1 haftadır ondan söylemedim, arayıp sormuyorsun, beni engellediniz mi?" gibi şeyler söylemeyin. Farkedince bir şey demeden uzak durun.
Arayıp sormuyorsa sessizce siz de uzaklaşın, arayıp sormak isteyen zaten arar.
Babanın engellediğinin farkındaysan evlerine gitme, hele benim çocuğumu kucağına almak istemeyecek 2. kere sorulmasına izin vermeden uzaklaşırım o evden. Başkasının göstermesine de izin vermem çocuğumu. Fotoğraf bile göndermem. Zorla sevdirmek nedir.

Eşimin ailesi de sizin aileniz gibi bizim hayatımızda önemli bir olay olduğunda saçma sapan davranıyorlar. Yardımcı olmayıp üstüne bir de aman siz iyisiniz, aman küsmeyin gibi tavır bekliyorlar nedenini çözemedim.

Beni en iyi yaşayan anlar lohusaligimdan da çocuğumun dogumundan da bir şey anlamadım bebeğim hastanede yattı hem onun için ağladım hem annemlere agladım annemde aynı sizinki gibi ve babama da bunu yansıttı
Babamın çocuğu almaması da beni çok üzdü kuzum karşıdan babama guldu ama almadı o çocuğun suçu ne
Kardeşim zaten Allahlik ne iyi günümde ne kötü günümde ama ben onun her işine koştum iki yabancı gibiyiz

Herkes niye size yüklenmiş anlamadım, o ruh haliyle tabiki sizi bırakıp gitmemeleri lazımdı. Böyle kendi kendine triplere giren insanları hiç anlamıyorum , sizin tek hatanız evdeki itiş kakışa izin vermeniz keşke bunu önleseydiniz ama ailenizin tavrı hiç hoş değil ne demek yani sizi öyle bırakmak!

Sizinde dediğiniz gibi sadece yanımda olmasını istedim hizmetlik bir durum zaten yoktu olsa da yapardı her anne yapar annenize Allah tan rahmet diliyorum

Bence ruh haliniz göz önünde bulundurarak haksızlık payınız sıfır.

Bırakıp gitmeseler bütün bunlar yasanmayacakti en mutlu günüm bebeğim kucağımda ve onlar birseylere alındı ve gitti kimse de isteyerek birşey yapmadı ne olduğunu anlamadı o an zaten o kırılcak bu uzulcek diye davranamazdim ağrım var yorgunum uykusuzum
Evet o olay bir anda büyüdü babam zahmet olmassa çocuk cikinca arayın dedi ben sizin aramanız lazım dedim naptiniz diye dedim kalktı bir anda kapinin önünde bulduk kendimizi çok kötüydü

Soylediklerinizde haklisiniz ama insan iyi yada kötü gününde ailesi yanında olsun istiyor olmayınca sitem ediyor
Başkası olsa banane aramasın sormasın der ama sevdiklerine sitem etmek sana ihtiyacım var demek bence
Babamın kucağına almaması gercekten beni çok şaşırttı onu almayarak sözde beni cezalandırdı
Evet bir olay olduğunda odak merkezi onlar olmalı biraz ilgilenmeyince kendilerini hemen geri çekiyorlar yabancilasiyorlar başka insanlara yakın olmamız yanlış anlaşılıyor
Eşinizin ailesi de yalnız onlarla iyi olun istiyor olabilir

Kv ye annen için "kapat aramasınlar, akılları nerdeymiş" demek nedir?
Eşin baba kız arasına girip "evimde misafirsin, eşime bağıramazsın" diyor, baban "dün bir bugün iki, sen kimsin" dese bile tuhaf olmazdı
ailen onları bu kadar mahcup ettiğin için üzgündür
keşke yolda doğurursun mevzusu ya da hastaneyi terk etme durumu olmasaydı ama eşin ve sen de çok çok hata yapmışsınız bence

Bence haklısın, ilk başta biz gidiyoruz deyip gitmeleri 1 hafta aramamaları ne demek ya? Orda sen istersen git de, yine de annenin seni bırakıp gitmemesi gerekirdi. Yoğun bakıma girdi demişsin, gülerek sarılık mı oldu demesi fln.. Sanki dünya umrunda değil annenin, öyle görünüyor. İstersen telefonu açma, kalkıp gelir insan ne olursa olsun, kızı yeni doğum yapmış, lohusa, torunu var küçücük bebek, orada babanın gelip üzerine yürümesi fln, ne olursa olsun yapılmaz böyle şeyler yeni doğum yapmış kıza, ben aileni çok haksız buldum ve üzüldüm senin adına.

hatanın buyugu onlarda annenız en bastan berı sıze zıt gıden bırı
bırde doguranların yanındakıler hep daha lohusa olur onları ıdare etmekte sıze duser
kımın dogum zamanı yanındakıler ıdarecı saygılı sabırlı olmustur kı nadırdır yanı

gecmıs olsun saglıkla ömurlu guzel yasasın bebısınız
aldırıs etmeyın uzak durun mesafe candır

kapat aramasınlar lafını birde kv ye söylüyorsunuz.
Yazık sizin gibi evlatlara verilen emeklere.

Öncelikle eşiniz çok hadsiz birisi.
Ne olursa olsun o sizin anneniz babanız size bağırabilir. Eşinize laf düşmez.. sizi annenize ve babanıza karşı değil baska kişilere karşı savunsun.
Ayrıca hastanede annenize "nevar gülecek" demesi ayrı bir terbiyesizlik.. sizde maşallah bu duruma hiç sesinizi çıkarmamışsınız.
Gerçi eşinin ve ailesinin yanında ailenize bu şekilde davranırsanız tabi ki eşinde aileside, ailene bu şekilde hatta daha fazlasını yapar.

Ben bazı insanları anlamıyorum. Ya annedir babadır.. ne deseler desinler! Annedir yani.. bi kızgınlık anında yolsa doğrurursun inşallah demiş ne var bunda.
Benim annem kızdığında seninde çocuğun sana aynısını yapsın derdi.. siniri geçinde Allah korusun derdi. Derdim anne iyi bişe mi dedin kötü bişe mi anlamadım gider sarılırdım.

Ailenizi, başkalarının yanında nasıl rencide etmişsiniz. Ben kayınvalidemin yanında anneme "of" desem suratıma bakmaz.
Milleti üzerinize güldürmüşsünüz.

Ayrıca bir sorun varsa seninle ailen arasında var. Eşine ne? O niye eve girmiyormuş. Resmen gün doğmuş ona da.

Kadının telefonlarını açma, sonra telefon bekle.
Bir de kendi evinde babana ayar çek.

Ben hep sizi haksız buldum..
Yapman gereken bebeğini ve eşini alıp babandan sonra annenden özür dilemek.
Ne olursa olsun onlar senin ailen.. sonra çok pişman olursun. Bak sende anne oldun.. hiç mi yavruna nazın geçmeyecek ileride!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…