- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.554
- 598
- Konu Sahibi Anonim12345
-
Tek cazip gelen AlmanyaHayatımda 2 yıldır biri var ailem onu kesinlikle kabul etmediğini almanyadaki kuzenimin beni istediğini, onunla evlenmemi istediklerini söylediler. Gerekçe olarakta şunu sundular; Hayatımdaki insanın sevgisi bittiğinde bana yanlış şeyler yapabilirmiş ama kuzenim aynı kandan olduğu için yapmazmış. Çok arada kaldim siz olsaniz ne yapardınız?
Tabiki evlenmezdim.Hayatımda 2 yıldır biri var ailem onu kesinlikle kabul etmediğini almanyadaki kuzenimin beni istediğini, onunla evlenmemi istediklerini söylediler. Gerekçe olarakta şunu sundular; Hayatımdaki insanın sevgisi bittiğinde bana yanlış şeyler yapabilirmiş ama kuzenim aynı kandan olduğu için yapmazmış. Çok arada kaldim siz olsaniz ne yapardınız?
Aaa haklisin aynen böyle %90lik pay böyle. Kesin çocukta birşeyler var ki kendi sulalesinden alıyorlar kızı tanınmamış görmemiş.Valla ben ne hikayeler duydum bununla alakalı.
Açıkçası kuzeninin ailesi de dar kafalı belli ki.
Çocuklarına akrabadan kız alıp istedikleri gibi idare edecekler.
Bunun başka açıklaması yok.
Niye isteyecekler? Teyze kızı daha idare edilebilir diye düşünüyorlar muhtemelen.Bir de hiç mi Almanya'da Türk aile yokta sizi istiyorlar ailece ?
Bunu da düşündün mü ?
Çünkü Almanya' daki bir Türk kızı orda tek başına da yaşayabilecek donanımdadır, ailesi hep ordadır, haklarını bilir, yamuk görünce resti çekecek güçtedir, onu diledikleri gibi ezemezler.Bir de hiç mi Almanya'da Türk aile yokta sizi istiyorlar ailece ?
Bunu da düşündün mü ?
Orda gözü açılan bunları istemez o yüzden en iyisi buralardan avlanmak.Bir de hiç mi Almanya'da Türk aile yokta sizi istiyorlar ailece ?
Bunu da düşündün mü ?
Çok yanlış bir düşünce sırf kuzenin diye güveneceğin anlamına gelmiyor.Ama annenede hak veriyorum oda napsin çevreye bakınca kötü olaylar görüyor korkuyor.Ama zorla evlilik olmazHayatımda 2 yıldır biri var ailem onu kesinlikle kabul etmediğini almanyadaki kuzenimin beni istediğini, onunla evlenmemi istediklerini söylediler. Gerekçe olarakta şunu sundular; Hayatımdaki insanın sevgisi bittiğinde bana yanlış şeyler yapabilirmiş ama kuzenim aynı kandan olduğu için yapmazmış. Çok arada kaldim siz olsaniz ne yapardınız?
Kuzen Almanya’da değil Ardahan’da olsaydı arada kalmazdı diye düşünüyorum.Şuraya gelene kadar tavsiye verecektim ama şunu okuyunca vazgeçtim.
Keşke daha mantıklı bir bahane bulsalarmışHayatımda 2 yıldır biri var ailem onu kesinlikle kabul etmediğini almanyadaki kuzenimin beni istediğini, onunla evlenmemi istediklerini söylediler. Gerekçe olarakta şunu sundular; Hayatımdaki insanın sevgisi bittiğinde bana yanlış şeyler yapabilirmiş ama kuzenim aynı kandan olduğu için yapmazmış. Çok arada kaldim siz olsaniz ne yapardınız?
Şaşırma beğenmeme butonunu geçtim şurada mide bulantısı butonu olsa da bassam keşkeHayatımda 2 yıldır biri var ailem onu kesinlikle kabul etmediğini almanyadaki kuzenimin beni istediğini, onunla evlenmemi istediklerini söylediler. Gerekçe olarakta şunu sundular; Hayatımdaki insanın sevgisi bittiğinde bana yanlış şeyler yapabilirmiş ama kuzenim aynı kandan olduğu için yapmazmış. Çok arada kaldim siz olsaniz ne yapardınız?
yanlış şeyler ?? açıkçası aileniz maddiyat için, bu kız bizi de kurtarır diye düşünüyor olabilir. kapağı avrupaya da atalım hem kız yabancıya gitmesin . istemiyorsanız açıkça konuşun , sizi ciddiye almazlarsa kuzenle de konuşun. zorla evlenecek değilsiniz sonuçta.Hayatımda 2 yıldır biri var ailem onu kesinlikle kabul etmediğini almanyadaki kuzenimin beni istediğini, onunla evlenmemi istediklerini söylediler. Gerekçe olarakta şunu sundular; Hayatımdaki insanın sevgisi bittiğinde bana yanlış şeyler yapabilirmiş ama kuzenim aynı kandan olduğu için yapmazmış. Çok arada kaldim siz olsaniz ne yapardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?