- Konu Sahibi Anonim12345
-
Hiç düşünmüyolar ki o ana odaklanıp sonra ah vah tüh yavrum yavrum cahillikleri batsinO kısmı biliyordur diye yazmadım açıkçası.
Arada kaldığına göre kafası karışmış belli ki.
Ne diyim, evlenesi varsa da evlensin görsün.
Yazık günah değil mi yaBizim sülalemizde hep böyle akraba evlilikleri yapmışlar kızımız ele gitmesin diye evet şuan iyi anlaşıyorlar ama çoğunun çocuğu engelli malesef.
Eğitimi donanımı Almanya' da tek başına ayakta kalmak için yeterli değilse ezilmesi garanti, o aile Türkiye 'ye geri döndürmez de.O kısmı biliyordur diye yazmadım açıkçası.
Arada kaldığına göre kafası karışmış belli ki.
Ne diyim, evlenesi varsa da evlensin görsün.
Valla ben ne hikayeler duydum bununla alakalı.Eğitimi Almanya' da ayakta kalmak için yeterli değilse ezilmesi garanti, o aile Türkiye 'ye geri döndürmez de.
Arada nasıl kalabiliyorsun gerçekten tuhaf.. Çok cahil düşünceye sahip ailen varmış 40 kat yabancı akrabadan daha iyi derler. Neler izliyoruz televizyonlarda tacizcilerimi dersin katiller mi ve çoğunun akraba çıkmasını dersin.. İyi düşün derim..Hayatımda 2 yıldır biri var ailem onu kesinlikle kabul etmediğini almanyadaki kuzenimin beni istediğini, onunla evlenmemi istediklerini söylediler. Gerekçe olarakta şunu sundular; Hayatımdaki insanın sevgisi bittiğinde bana yanlış şeyler yapabilirmiş ama kuzenim aynı kandan olduğu için yapmazmış. Çok arada kaldim siz olsaniz ne yapardınız?
Asla akrabandan evlenme hem genetik hastaliklar açısından hemde akrabalar açısındanHayatımda 2 yıldır biri var ailem onu kesinlikle kabul etmediğini almanyadaki kuzenimin beni istediğini, onunla evlenmemi istediklerini söylediler. Gerekçe olarakta şunu sundular; Hayatımdaki insanın sevgisi bittiğinde bana yanlış şeyler yapabilirmiş ama kuzenim aynı kandan olduğu için yapmazmış. Çok arada kaldim siz olsaniz ne yapardınız?
Alt komşumuz var, ilk evliliği böyle olmuş, diyor ki '' Ettikleri eziyeti gavur etmez. '' Canını zor atmış kadın memlekete. Yurtdışında yaşayan insan evlatlarını tenzih ederek konuşuyorum.Valla ben ne hikayeler duydum bununla alakalı.
Açıkçası kuzeninin ailesi de dar kafalı belli ki.
Çocuklarına akrabadan kız alıp istedikleri gibi idare edecekler.
Bunun başka açıklaması yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?