- 23 Ağustos 2012
- 51.872
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.618
- 898
- Konu Sahibi Anonim12345
-
Linç edilmek istemiyorum ama Almanya vatandaşlığı alacağımı bilsem gorumcemle bile 5 yıl evli kalabilirimkesinlikle cocuk yapmam ama kesin ona benzer
Napsınn artık geçinemiyoruz delice çareler arıyoruzSeni 3 çocuklu kocayı bırakıp görümceye kaçacak kafada gördüm
Çocuğu sonradan aldircam yanıma, bütün plan onun için zaten, hep fedakarlık bunlar. Niye? çünkü analıkSeni 3 çocuklu kocayı bırakıp görümceye kaçacak kafada gördüm
Ailenize akraba evliliklerinin sakıncalarını anlatın. Ayrıca kardeş kardeşe neler yapıyor kuzen mi yapmayacakmış?Hayatımda 2 yıldır biri var ailem onu kesinlikle kabul etmediğini almanyadaki kuzenimin beni istediğini, onunla evlenmemi istediklerini söylediler. Gerekçe olarakta şunu sundular; Hayatımdaki insanın sevgisi bittiğinde bana yanlış şeyler yapabilirmiş ama kuzenim aynı kandan olduğu için yapmazmış. Çok arada kaldim siz olsaniz ne yapardınız?
Duyduğum en saçma gerekçe…Hayatımda 2 yıldır biri var ailem onu kesinlikle kabul etmediğini almanyadaki kuzenimin beni istediğini, onunla evlenmemi istediklerini söylediler. Gerekçe olarakta şunu sundular; Hayatımdaki insanın sevgisi bittiğinde bana yanlış şeyler yapabilirmiş ama kuzenim aynı kandan olduğu için yapmazmış. Çok arada kaldim siz olsaniz ne yapardınız?
Almanyada kuzeni olan bi komsumuzun kizi esiyle kus oldugu surecte kardesi vefat etti aramadilar bile kiz karninda bebegiyle gelmisti. Burda dogum yapti cocuk kocaman oldu arayan soran yok. Kiz evladi icin denemeye karar verdi almanyaya geri dondu ve tabi ki yine anlasamadilar. Baba cocugu kacirdi kayinpeder avukata goturup eger herseyden vazgeciyorum hic bir maddi talebim yoktur diye imzalamazsan cocugunu goremezsin demis zavalli ulkeye nasil dondu bilemedi. Bunu yapan oz teyzesinin ogluydu durumlarida gayet iyiydi. Insanlik kandan gelmiyor malesef. Hakkinizda hayirlisi olsun.Hayatımda 2 yıldır biri var ailem onu kesinlikle kabul etmediğini almanyadaki kuzenimin beni istediğini, onunla evlenmemi istediklerini söylediler. Gerekçe olarakta şunu sundular; Hayatımdaki insanın sevgisi bittiğinde bana yanlış şeyler yapabilirmiş ama kuzenim aynı kandan olduğu için yapmazmış. Çok arada kaldim siz olsaniz ne yapardınız?
Arada kaldım ne yav ? Marketten karpuz mu seçiyorsun da arada kalıyorsun ?
Bu ne sapkınlık ya! Kuzenle evlilik mi olurmuş? Biz kardeş diye büyüdük, nasıl zihniyetler bunlar?Hayatımda 2 yıldır biri var ailem onu kesinlikle kabul etmediğini almanyadaki kuzenimin beni istediğini, onunla evlenmemi istediklerini söylediler. Gerekçe olarakta şunu sundular; Hayatımdaki insanın sevgisi bittiğinde bana yanlış şeyler yapabilirmiş ama kuzenim aynı kandan olduğu için yapmazmış. Çok arada kaldim siz olsaniz ne yapardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?