Ailem beni Almanyadaki kuzenimle evlendirmek istiyor.

Ailenize akraba evliliklerinin sakıncalarını anlatın. Ayrıca kardeş kardeşe neler yapıyor kuzen mi yapmayacakmış?

Bitiremedik hala akraba evliliğini yıl olmuş 2021 hala bitiremedik çok yazık. Sizin bunu konu yapıp fikir alma çabanızda ayrıca üzücü. Direk kesin ve net dille saçmaladıklarını ve asla bunun mümkün olmayacağınızı söylemeniz burda konu açmanızdan daha kolay. Yapmayın yeter artık akraba iyi kötü bilmem ama akraba kuzen yiğen demek kardeş demektir. Kardeş kardeşe evlenmez evlenemez evlenmemeli bir kere daha bununla ilgili yasa çıkmalı diye düşündüm şuan

Benim iki kardeşim öldü kuzenler sağlam onlarda birşey yok ama aile düşman oldu babannem ananeme kus öldü gelin kaynana olaylarına vermeseydi almasaydi kardeşiyle arası hiç bozulmiycakti.Teyzem beni istedi annem istemiyo zorla veremem abla olmaz dedi diye 15 yıldır küs anneme verseydi beni kanlı bıçaklı mi olurdu ne olurdu bilmem vermedi diye kütüğüne göre

Duyduğum en saçma gerekçe…

Eurolardan dolayı istiyoruz diyecek halleri yok ya tabi

Almanyada kuzeni olan bi komsumuzun kizi esiyle kus oldugu surecte kardesi vefat etti aramadilar bile kiz karninda bebegiyle gelmisti. Burda dogum yapti cocuk kocaman oldu arayan soran yok. Kiz evladi icin denemeye karar verdi almanyaya geri dondu ve tabi ki yine anlasamadilar. Baba cocugu kacirdi kayinpeder avukata goturup eger herseyden vazgeciyorum hic bir maddi talebim yoktur diye imzalamazsan cocugunu goremezsin demis zavalli ulkeye nasil dondu bilemedi. Bunu yapan oz teyzesinin ogluydu durumlarida gayet iyiydi. Insanlik kandan gelmiyor malesef. Hakkinizda hayirlisi olsun.

Bu ne sapkınlık ya! Kuzenle evlilik mi olurmuş? Biz kardeş diye büyüdük, nasıl zihniyetler bunlar?

Valla çürürüm, yine de kuzenle evlenmem der kestirir atarım. Ana babanın derdi almanyaya gelin göndermek, başka birşey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…