Ailem beni hiç tanımadığım biriyle evlendirmek istiyor üstelik o kişi için türkiyeden Almanyaya gitmemi?

Neresi orası? Doğulu musunuz? Cidden anormal bir durum çünkü
Ne alaka doğuda böyle şeyler mi var bende Doğulu kürdüm benim ailem okumamı istiyor ve sonuna kadar destekliyor. Şu cahil düşüncelerinizden kurtulun artık ayrıca illa bir bölgenin insanına laf aticaksaniz boyle şeyler genelde Ic anadolu ve Karadenizde oluyor

Ben iç Anadolu kokenliyiz kurtlar dağa iyi ya bence bu konuda
O zaman karar verirken 1 değil 2 de değil 5-6 kere düşünün derim.
Ailem o kadar geri kafalı ki bana fırsat tanımıyorlar düşüneyim diye erkeğin kilolusu olmazmış çocuğun yaşı gelmiş benim de yaşım gelmiş direkt evlenmem lazımmış tanımadan etmeden onunla görüşmeden tanışmadan 2-3 ay içinde evlenmem lazımmış Yani o kadar cahiller bana fırsat bile vermiyorlar yani ben 58 kiloyum 200 kilo insan da beni uygun görüyorlar beni ona uygun görüyor Hani ben olsam 80 90 100 kilo tamam diyeceğim de ben yani Kilolu da değilim Sanki Hani başka erkek çıkmayacak karşıma gibi davranıyorlar Biz evlenirken tanımadık diyorlar Hani sen neyi tanıyacaksın ne tanımak istiyorsun Neyi araştırmak istiyorsun diyorlar ki ailemin'e annemin Evliliği de görucu usulu ama çok kötü bir evliliği var hani benim babam annemin önünde kaynanasını kayınbabasını küfür ediyor Yani o kadar kötü bir evlilik yani Anneme sürekli küfür bağıriyor

Evet doğulu değilim eminim ki siz doğulular bu kadar baskıcı değilsinizdir evlenme konusunda İç Anadolu Bölgesi Aynen dediğiniz gibi akraba evliligi yaygın bir toplum mesela Teyze çocukları evlenebilir hala çocukları birbiriyle evlenebilir amca çocukları birbiriyle evlenebilir öyle bir geri kafalı toplum

Evet değiliz tabiki de eskiden kadınlar magslef çok çektiği için simidi özellikle kız çocuklarının okumasını kendi ayakları üstünde durmasını istiyorlar. Hatta benim annem bana okumazsan hakkımı helal etmem diyor o derece. Benimde iç anadolulu birçok arkadaşım var onların ailesi de sizin aileniz gibi baskıcı ve cahil ordan biliyorum.

Almanya'dan 200 kg biriyle evlendirmek istiyorlar diye konu açan siz değil misiniz

50 kilo insan zaten 200 kiloyla evlenemez ölürsün

Allahını ya ben zor durumdayım millet dalga geçiyor komik bisey mi dedim
Canım benim senin derdini İnan ki anliyorum ama yinede istersen bi tanı eğer düzgün birisi ise evlen derim yapacak bişey yok ailen de seni evden kovuyormus madem haaa eğer dersinki ben çalışıp kendi ayağımin üstünde duracağım evlenmek istiyorum o zaman ailemi de karşına alacaksın çalışıp bi meslek sahibi olursun

Madem bu evde kalma diyorlar sizde kalmayın bir markette girip çalışın guvendiginiz arkadaşınız varsa birlikte ayrı eve çıkın kira yarı olsun asgari ucretle zorlanmayin diye diyorum

is bulunca ve sinirsiz oturumunu alir ailem beni öldürür bosandim diye de bir avukat tutar kimsede bir halt edemez

Türkiye ile karistirmayin

Bu kadar aciz misin namusunu verecek kadar karşılığında illaki almanyaya gidince mi güçlü olabilir bir kadın
Insan evlendigi insanla bir hayat paylasir buna bedinimizde dahil sevisirken sadece erkek zevk almaz kadinda alir

Sizi cok cahil birakmislar ne planiniz var ne fikriniz

Sacma sapan geri kafali cevaplar veriyorsunuz

Yok namusumu vericem yok her gece beni kullanacak ne cirkin sözler bunlar böyle

Insanlara saldiricagina otur düsün ben ne yapicam ayaklarimin üzerinde nasil durucam diye

Aileniz sizi istemiyor tek basiniza bir kira ve arti kendi giderlerinizi karsilar mi isiniz hic zannetmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…