Soylediginiz sey cok riskli o dedikleriniz anca 2 sezon dizilerde bu kadar pembe bir sekilde basari hikayesi olarak gosterilir.Evlen git bence dil öğren, üniversiteye başvur okumak istersen, ya da başla çalışmaya, naparsan yap korun, çocuk sahibi olma. Baktın istemiyosun boşan, orda bi hayat kurmak burda doğuda, lise mezunu olup tek başına parasız pulsuz sokağa atılmaktan daha kolay. Tabii bütün bunlar adamın ruh hastası olmaması ve senin fiziksel olarak antipatik bulmuyor olmana bağlı, yoksa eziyet olur bu plan.
Çok sevdiğim ailemi bırakamam diyorsun. Ok.Bekaret den bahsettim ben bizim tarafta o önemli mesela dul olursan değerin yok kadını önemli kılan o ben doğru insan olana kadar sadece yatıp kalkmak için kullanilmak için evlenmek istemiyorum bi erkek için uzağa gitmek bide çok saçma değecek biri olsa neyse insan sevdiği için hersey yapar mesela ama ben bunun için niye yerimi yurdumu bırakayım
Bekaret den bahsettim ben bizim tarafta o önemli mesela dul olursan değerin yok kadını önemli kılan o ben doğru insan olana kadar sadece yatıp kalkmak için kullanilmak için evlenmek istemiyorum bi erkek için uzağa gitmek bide çok saçma değecek biri olsa neyse insan sevdiği için hersey yapar mesela ama ben bunun için niye yerimi yurdumu bırakayım
Tanıma şansım yok hemen evlilik istiyorlar nesini taniycam muhafazakar aile değil ayrıca beni kisitlayamiyorlar istediğim gibi dışarı çıkıyorum ise girip çalışabiliyorum mesela karışamıyorsun bana ama bi değerlendir diyorlar ama ben tanımadığım için ve almanyada olduğu için bu evliliğe olumlu bakamam benim hayatimi etkileyecek karar o kişi kötüde çıkabilir ben kendimi evliliğe zorunlu hissetmek istemiyorum doğru insan çıkana kadar benim sorunum babamla aram yok kanlı bıçaklı onla anlaşamıyoruz beni sevmiyor o yüzden istiyorlar evlenme mi
Benim o kişiyle karşılıklı yemek yeme yüz yüz görüşme şansım yok almanyada o kişi buraya gelmiyor ben kabul edersem direk oraya gideceğim tanıma şansım yok evlenmek için evlen mi diyorsun bide almanyaya git ailem beni evlilikle zorlamiyor illa o zaman bu evden git diyorlar onuda annem deil babam diyor kisitlamam yok benim yani evlenmek zorunda değilim o kişiyle illa babam beni sevmediği için ve anlaşamadığımız için o evden gitsem daha doğru olur ama
Herif ya deli ya hasta ya bi arazı bişeyi varBenim o kişiyle karşılıklı yemek yeme yüz yüz görüşme şansım yok almanyada o kişi buraya gelmiyor ben kabul edersem direk oraya gideceğim tanıma şansım yok evlenmek için evlen mi diyorsun bide almanyaya git ailem beni evlilikle zorlamiyor illa o zaman bu evden git diyorlar onuda annem deil babam diyor kisitlamam yok benim yani evlenmek zorunda değilim o kişiyle illa babam beni sevmediği için ve anlaşamadığımız için o evden gitsem daha doğru olur ama
Soylediginiz sey cok riskli o dedikleriniz anca 2 sezon dizilerde bu kadar pembe bir sekilde basari hikayesi olarak gosterilir
Soylediginiz sey cok riskli o dedikleriniz anca 2 sezon dizilerde bu kadar pembe bir sekilde basari hikayesi olarak gosterilir.
Napiyim onlardan kurtulayım diye hiç tanımadığım bi adama kendimi kullandirayimmi bu kurtuluş mu olacak benim içinÇok sevdiğim ailemi bırakamam diyorsun. Ok.
Aranmasi var herhalde baska niye gelemesin ya da kafadan kontak gormeden evlensin istediklerine goreKız o nasıl görücü usulü e gelsin iki laf edin. Neden gelmiyor? Bilet mi alamıyor. Şaka mı.
Böyleyse sorunu vardır.Aranmasi var herhalde baska niye gelemesin ya da kafadan kontak gormeden evlensin istediklerine gore
nereye gideyim gidecek yer mi var diye çıkışsana boynunu büküp halıya mı bakıyorsun? Evlenmek istemiyorsan kavganınedeceksin. Sokağa fırlatacak halleri yok ya.Resmen tehdit ediyorlar o zaman git Bu evden diyor utanıyoruz senden diyor millet hakkımda kötü düşünürmüş evlenmedigim için öyle diyorlar
Namus vermek ne demek ya, namus öyle bir şey değil.Bu kadar aciz misin namusunu verecek kadar karşılığında illaki almanyaya gidince mi güçlü olabilir bir kadın
ee çalışıp kazansaydın o zamanÇalışıp kendi paramı kazanmak gücüm var en azından
Ya demiyim demiyim diyorum da sizin bu konuda çok mantıklı fikirler verebileceğinizi sanmıyorum. sırf beleşe dil eğitimi almak için “almanyaya gerekçesiz iltica mı etsem mülteci kampında dil eğitimi veriyolarmış, dil eğitimi alırım” diye konunuz var. Hani almanyaya gidip beleş dil eğitimi için çoluk çocuk asgari hayat şartlarında mülteci olmayı bile düşünmüşsünüz. Konu sahibini evlendirmeye çalışacakları kişi deccal bile olsa evlen diyecek potansiyeliniz var.Çok sevdiğim ailemi bırakamam diyorsun. Ok.
Çok üzgünüm. Almanya olayi olmasa böyle demezdim.elbette ki kurtulmak için evlenmeyeceksiniz. Yağmurdan sonra doluya tutulmak gibi olur yoksa. Hersey sızde bitiyor her türlü. Evlendirmek isterikleri adam da çok mu gerici biraz arastirabildiniz miDil bilmiyorum ben nasıl orda hayata tutulacağım evlenirsem benden hemen çocuk istiycekler bu arada annesi torun istiyormuş o yüzden evlendiriyor muş oğlunu çocuğum olmasa kısır diycek kadar cahil insanlar evliliği ilişkiden ibaret gören cahil insanlar bi yandan kurtulayım derken daha kötü hayatım olcak ona eminim
Almanyaya gitsem herkes hayatın kurtulur diyor ben dil bilmiyorum oranjn yalancısıyım belki beni evden bile çıkarmak istemiyecekler belki adam deli beni Sürekli kisitlayacak eziyet edecek belki orda daha mutsuz olucam milletin gözü dönmüş her Almanyaya gidenin hayati kurtuluyo cahilligindeler belki bir çocuğum olacak kötü bir evlilik olursa ben o çocukla napicam geri dönüşü yokAferin kız sana. Kim ne derse desin sırf adı Almanya diye sevmediğinizle evlenmenizi bile öneriyor size insanlar. İşte bozuk ekonominin insanoğlunu soktuğu durum. Avrupa olsun da nasıl olursa olsun. Yorumlara içim acıdı.
Çalışacağım de ailene karşı çık. Bu konuda sakın altta kalma. Sesin çıksın ki senden çekinsinler.
Tanımıyorum ki 3 4 aydır bana talipler ama bana talip olan kişi bana ulaşmak zahmetinde bulunmadı numaramı isteyebilirdi vs. Bu kadar pısırık salak bi erkeği ben napiyim armudun ağzına düşmesini bekliyor belkide deli aklı dengesi yerinde değildir dediğin gibi en iyisi kendi ayaklarımın üstünde durmakÇok üzgünüm. Almanya olayi olmasa böyle demezdim.elbette ki kurtulmak için evlenmeyeceksiniz. Yağmurdan sonra doluya tutulmak gibi olur yoksa. Hersey sızde bitiyor her türlü. Evlendirmek isterikleri adam da çok mu gerici biraz arastirabildiniz mi
İki türlü de yapacağınız şey belli çalışmak.. Başka çareniz yok. Üzgünüm.
Hepsi geri akıllı bunların lafına bakın evlilik yapacak değilim bir kadın olarak güçlü olmayı bilmiyorlar ben almanyaya gidip dil eğitimi alırsam hayatım mi kurtulmak burdan da alırım dil eğitimi az çok biliyorum zaten yabancı dil belki o kişi beni kisitlayacak dışarı bile cikamiycam belki hapis olcam evde en azından burda özgürümYa demiyim demiyim diyorum da sizin bu konuda çok mantıklı fikirler verebileceğinizi sanmıyorum. sırf beleşe dil eğitimi almak için “almanyaya gerekçesiz iltica mı etsem mülteci kampında dil eğitimi veriyolarmış, dil eğitimi alırım” diye konunuz var. Hani almanyaya gidip beleş dil eğitimi için çoluk çocuk asgari hayat şartlarında mülteci olmayı bile düşünmüşsünüz. Konu sahibini evlendirmeye çalışacakları kişi deccal bile olsa evlen diyecek potansiyeliniz var.
Evet, elbette varlar. Hepimiz hayatı kendi çevremiz olarak değerlendiriyoruz ama gerçek böyle değil. Bilmediğimiz ne yaşamlar var. Burada yurtdışına gitmesi konusunda verilen tavsiyeleri de anlamıyorum. Konu sahibi tanışıp görüştüğü birinin yanına gitmeyecek. Gideceği yerde onu ne karşılayacağını ancak oraya gittiğinde görebilir. Buradan az çok bildiğimiz şeylerle dilini bile bilmediğini bir ülkede ne yaşayacak ve dönmek isterse ailesi kabul edecek mi bilmiyoruz.Bence hala böyle yaşayan bölgeler var, Kk da buna benzer çok konu var, ailesinin eşinin, okutmadığı, çalıştırmadığı, sokağa bile kendi başına çıkamayan, markete bile gidemeyen bi kadın vardı geçen. Kaynanasından izin alıp bakkala gitmiş, üç çocukla evde hapis, parka bile götüremeden yaşayan bi kadın.
4 aydır peşimdeler telefon numaram dan da ulaşabilir di o kişi istese beni bulurdu ama o armudun ağzına düşmesini bekliyor yada bi sorunu var deli felanAranmasi var herhalde baska niye gelemesin ya da kafadan kontak gormeden evlensin istediklerine gore
Ailem kabul etmez geri gelsem onlarda benden kurtulmak için teşvik ediyorlar zaten ailesi direk evlilik istiyor oğlumun yaşı geldi diyorlar yani dediğiniz gibi beni ne karşılayacak bana da supriz olacak o yüzden istemiyorum 4 aydır peşimdeler o kişi bana ulaşma tenezulunde bulunmadi istese numarası ister di en azından az da olsa tanırdım belki deli felan hiç görmediğim biriyle hayat kuramam kendimi riske atamamEvet, elbette varlar. Hepimiz hayatı kendi çevremiz olarak değerlendiriyoruz ama gerçek böyle değil. Bilmediğimiz ne yaşamlar var. Burada yurtdışına gitmesi konusunda verilen tavsiyeleri de anlamıyorum. Konu sahibi tanışıp görüştüğü birinin yanına gitmeyecek. Gideceği yerde onu ne karşılayacağını ancak oraya gittiğinde görebilir. Buradan az çok bildiğimiz şeylerle dilini bile bilmediğini bir ülkede ne yaşayacak ve dönmek isterse ailesi kabul edecek mi bilmiyoruz.
Tanımıyorum ki 3 4 aydır bana talipler ama bana talip olan kişi bana ulaşmak zahmetinde bulunmadı numaramı isteyebilirdi vs. Bu kadar pısırık salak bi erkeği ben napiyim armudun ağzına düşmesini bekliyor belkide deli aklı dengesi yerinde değildir dediğin gibi en iyisi kendi ayaklarımın üstünde durmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?