Ailem beni hiç tanımadığım biriyle evlendirmek istiyor üstelik o kişi için türkiyeden Almanyaya gitmemi?

Soylediginiz sey cok riskli o dedikleriniz anca 2 sezon dizilerde bu kadar pembe bir sekilde basari hikayesi olarak gosterilir.

Çok sevdiğim ailemi bırakamam diyorsun. Ok.

Aferin kız sana. Kim ne derse desin sırf adı Almanya diye sevmediğinizle evlenmenizi bile öneriyor size insanlar. İşte bozuk ekonominin insanoğlunu soktuğu durum. Avrupa olsun da nasıl olursa olsun. Yorumlara içim acıdı.
Çalışacağım de ailene karşı çık. Bu konuda sakın altta kalma. Sesin çıksın ki senden çekinsinler.

Allah babanın belasını versin. İşten neden çıktın tekrardan gir işe ve ayrı eve çıkmaya çalış. Ev arkadaşı da bulabilirsin tek çıkma imkanın yoksa. Yatılı işler de var bak turizm sektöründe. Zorlar ama Özgür olacaksın en azından, otelde konaklama imkanın olacak kötü ortam değil. Evden gitmeme bir şey demezler diyorsun ne olur yap bunu. Sana burda sevmediğin biriyle evlen diyen kimseyi de takma. Almanya'da olmalarına rağmen geri kafalılar direkt çocuk istiyorlar yazmışsın, zaten öyle olmasalar Türkiye'den hiç tanımadıkları bir kızı gelin almaya kalkmazlar. Almanya'dan da nefret ediyorum böyle cahilleri besledikleri için

Kız o nasıl görücü usulü e gelsin iki laf edin. Neden gelmiyor? Bilet mi alamıyor. Şaka mı.

Herif ya deli ya hasta ya bi arazı bişeyi var

Napiyim onlardan kurtulayım diye hiç tanımadığım bi adama kendimi kullandirayimmi bu kurtuluş mu olacak benim için

Aranmasi var herhalde baska niye gelemesin ya da kafadan kontak gormeden evlensin istediklerine gore
Böyleyse sorunu vardır.
Baştan beri kıza diyorum ki hemen reddetme şans ver. bir gelsin tanışın. Yok diyor. Adam gelmeyecek demiyor ki.
Ağzından kerpetenle laf alıyoruz.
Bence sıkıntı ya.

Resmen tehdit ediyorlar o zaman git Bu evden diyor utanıyoruz senden diyor millet hakkımda kötü düşünürmüş evlenmedigim için öyle diyorlar
nereye gideyim gidecek yer mi var diye çıkışsana boynunu büküp halıya mı bakıyorsun? Evlenmek istemiyorsan kavganınedeceksin. Sokağa fırlatacak halleri yok ya.
Bu kadar aciz misin namusunu verecek kadar karşılığında illaki almanyaya gidince mi güçlü olabilir bir kadın
Namus vermek ne demek ya, namus öyle bir şey değil.
Bu karşıdaki herif ne ayak araştırmaya çalış belki namussuzun önde gideni başını bağlamaya çalışıyorlar. Kanıt topla it uğursuz der evlenmekten kurtulursun. Belki de hoşuna gider düzgün biridir. Tanımaya çalışmadan namusumu vermem diye tutturmaya gerek yok.
Merhaba dediğimiz an namusumuzu bim poşetiyle karşıya vermiyoruz. Kaldı ki namus öyle tek sefer verilen bir meta değil.

Ya demiyim demiyim diyorum da sizin bu konuda çok mantıklı fikirler verebileceğinizi sanmıyorum. sırf beleşe dil eğitimi almak için “almanyaya gerekçesiz iltica mı etsem mülteci kampında dil eğitimi veriyolarmış, dil eğitimi alırım” diye konunuz var. Hani almanyaya gidip beleş dil eğitimi için çoluk çocuk asgari hayat şartlarında mülteci olmayı bile düşünmüşsünüz. Konu sahibini evlendirmeye çalışacakları kişi deccal bile olsa evlen diyecek potansiyeliniz var.

Son düzenleme:
Çok üzgünüm. Almanya olayi olmasa böyle demezdim.elbette ki kurtulmak için evlenmeyeceksiniz. Yağmurdan sonra doluya tutulmak gibi olur yoksa. Hersey sızde bitiyor her türlü. Evlendirmek isterikleri adam da çok mu gerici biraz arastirabildiniz mi
İki türlü de yapacağınız şey belli çalışmak.. Başka çareniz yok. Üzgünüm.

Almanyaya gitsem herkes hayatın kurtulur diyor ben dil bilmiyorum oranjn yalancısıyım belki beni evden bile çıkarmak istemiyecekler belki adam deli beni Sürekli kisitlayacak eziyet edecek belki orda daha mutsuz olucam milletin gözü dönmüş her Almanyaya gidenin hayati kurtuluyo cahilligindeler belki bir çocuğum olacak kötü bir evlilik olursa ben o çocukla napicam geri dönüşü yok

Tanımıyorum ki 3 4 aydır bana talipler ama bana talip olan kişi bana ulaşmak zahmetinde bulunmadı numaramı isteyebilirdi vs. Bu kadar pısırık salak bi erkeği ben napiyim armudun ağzına düşmesini bekliyor belkide deli aklı dengesi yerinde değildir dediğin gibi en iyisi kendi ayaklarımın üstünde durmak

Hepsi geri akıllı bunların lafına bakın evlilik yapacak değilim bir kadın olarak güçlü olmayı bilmiyorlar ben almanyaya gidip dil eğitimi alırsam hayatım mi kurtulmak burdan da alırım dil eğitimi az çok biliyorum zaten yabancı dil belki o kişi beni kisitlayacak dışarı bile cikamiycam belki hapis olcam evde en azından burda özgürüm

Evet, elbette varlar. Hepimiz hayatı kendi çevremiz olarak değerlendiriyoruz ama gerçek böyle değil. Bilmediğimiz ne yaşamlar var. Burada yurtdışına gitmesi konusunda verilen tavsiyeleri de anlamıyorum. Konu sahibi tanışıp görüştüğü birinin yanına gitmeyecek. Gideceği yerde onu ne karşılayacağını ancak oraya gittiğinde görebilir. Buradan az çok bildiğimiz şeylerle dilini bile bilmediğini bir ülkede ne yaşayacak ve dönmek isterse ailesi kabul edecek mi bilmiyoruz.

Aranmasi var herhalde baska niye gelemesin ya da kafadan kontak gormeden evlensin istediklerine gore
4 aydır peşimdeler telefon numaram dan da ulaşabilir di o kişi istese beni bulurdu ama o armudun ağzına düşmesini bekliyor yada bi sorunu var deli felan

Ailem kabul etmez geri gelsem onlarda benden kurtulmak için teşvik ediyorlar zaten ailesi direk evlilik istiyor oğlumun yaşı geldi diyorlar yani dediğiniz gibi beni ne karşılayacak bana da supriz olacak o yüzden istemiyorum 4 aydır peşimdeler o kişi bana ulaşma tenezulunde bulunmadi istese numarası ister di en azından az da olsa tanırdım belki deli felan hiç görmediğim biriyle hayat kuramam kendimi riske atamam

Evet telefonunu alıp bir şekilde iletişime geçebilirdi görüntülü görüşebilirdiniZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…