Ailem beni özgür bırakmıyor?

Samsun asla yazmam Samsuna o kadar yakınım ki oraya gitsem babam kafası esince "beni kontrol etmeye" gelebilir arabayla 1 saat bile sürmüyor arası

Sen önce nereyi kazandın bölüm olarak, sıralaman kaç onu söyle.
Ne demek abin çalışıyor da baban el koyuyor, abin istese söke söke de alır parasını. Sen abine bakma. Şu an zaten yapsam da olmayacak diye bahane bulup kendini demotive ediyorsun

Okusamda boşa okuyanın kazandığı paraya bile el konuluyorken ben niye boşuna kendimi yırtayım istediğim gibi para harcayamayacak en kötü arkadaşlarımla denize gidip bir güzel gün geçiremeyecek isem?
Birinizin bu sistemi değiştirmesi lazım. Ne yapacak vermeyince mesela? Dövecek mi? Öldürecek mi? Biraz karşı durmayı da bilin.

Yav he .q yani! İlla bankmatikten mi para çekiyorsunuz siz? Kimliği alıp bankaya gidip çekiyosun paranı. Abart biraz daha abart! Demiyosun ki biz çok pasifiz ama her şeyi babaya suç atıyosunuz! Bu zekayla adamın da bi bildiği var bence kusura bakma ama salak değiliz değil mi?

Aynen en akıllı sensin biz salağız babamın da mobil bankacılığa girip para azalmış mı azalmamış mı bakmak aklına gelmiyor zaten bana cevap verme bir daha

Aynen en akıllı sensin biz salağız babamın da mobil bankacılığa girip para azalmış mı azalmamış mı bakmak aklına gelmiyor zaten bana cevap verme bir daha
Vasvshakakamaznsjw ne yapıyo mesela babanız? Paranızı gidip başka bankaya atıp hiçbir bilgiyi kendisiyle paylaşmadığınızda öldürüyor mu?
Yav arkadaş sizlerin böyle kolayınıza gelmiş

Vasvshakakamaznsjw ne yapıyo mesela babanız? Paranızı gidip başka bankaya atıp hiçbir bilgiyi kendisiyle paylaşmadığınızda öldürüyor mu?
Yav arkadaş sizlerin böyle kolayınıza gelmiş
En baskın karakter sensin tamam mı? Ben ezilmeyi hak ediyorum sen en güçlüsüsün biz en salak kişileriz tamam mı şimdi bana cevap verme

12k normalde Özyeğin tam burslu pilotaj istiyordum gelmiyor tekrardan da hazırlanırsam muhtemelen pilotaj yerine farklı bir dal seçeceğim gibi duruyor OBP'm çok düşük olduğu için derece gelmiyor bende
Tıp geliyor ama aileniz sizi göndermiyor mu? Eşek kadar abinizin de bankada 1 milyonu var ama babanız şifresini söylemediği için 5 parasız mı dolaşıyor. Hiçbir öğrenci bu sıralamayla babam istemedi diye mezuna bırakmaz, hiçbir koca adam da babam şifremi söylemiyor diye parasını yedirmez. Dalga mı geçiyorsunuz anlamadım.
Bana kolpa gibi geldi. Hiç mantıklı değil anlattıklarınız.

Ben liseden mezun olurken eşit ağırlıktan bitirdim. Eşit ağırlıktan o zaman hukuk ve psikoloji okumak mantıklıydı bende diyordum ki psikoloji okurum bence benim kişiliğime uygun bir meslekti ama şuan eşit ağırlık öğrencilerine sorun hepsi YBS okurum diyor neden hukukun önü kapalı torpiliniz yoksa zar zor avukat oluyorsunuz psikolojide de çalışmak için klinik psikoloji bölümünü okumak yüksek lisans yapmak gerekiyor bende geçen sene karar verdim pilotaj istiyorum sayısal derslerine çalışayım en azından dedim pilotaj gelmiyor, tıp istemememin nedeni de KANA BAKAMIYORUM. Sorun sadece bu, 6 şubat depremlerinden sonra sürekli hastaneye gittiğimiz için mi bilmiyorum hastanelerden nefret ediyorum ve kana bakamıyorum niye bilmiyorum midem çok bulanıyor onun için de tıp okumam demiştim ki babam da benim kana bakamadığımı bildiği belki alışırım diyerekten eczacı bir tanıdığımızın yanına çalışmaya gönderdi oraya yüzü başı kanlı gelen bir hasta yüzünden kana bakamadığımı anlamıştım zaten. Eşek kadar abimde merak ediyorsanız dolaşmıyor arkadaşı falan yok hafta içi işe gidip geliyor haftasonu da evde yatıyor. Babamın abimin paralarını yediğini düşünmemin sebebini de söyleyim benim babam avcı, bizde uzun süredir silah, tüfek ticareti yaparız alıp satarız normalde aldığımız tüfekler çok yüksek fiyatlı olmazdı. Türkiye geneli şuana kadar 200k üstü fiyat sunmadık ama babam ilk kez hayatında 2 tane amerikan tüfeği aldı bu tüfeklerin tanesi de 4500-5000 dolara yakın para ediyor CZ600 bakabilirsiniz internetten 2 tane aldığı için tahmini ruhsatları dürbünleri mermileri bize 20k dolara yakın masraf geldiğini düşünüyorum. Benim babam fabrikada normal çalışan usta birikmiş parası olmadığını da biliyorum ve BANA göre abimden ve benden para çalarak bu tüfekleri aldığını düşünüyorum.

Ben bana gerçekçi gelmedi diyorum. Ne anlattın uzun uzun? Otobiyografini yazmaya verdiğin enerjiyi babana karşı çıkmak için ver. Bu anlattığına göre de kimse abinin zorla parasını almamış, abin peşine düşmemiş, olanlara razı. En başta abimin parasına el koyuyorlar, ben çalışsam da paramı bana bırakmazlar dedin. Demek ki ortada öyle bir mevzu yokmuş

Senin anlamak istemediğin şey şu ben sana bir şey kanıtlamak zorunda değilim farkındaysan da burada ki çoğu kişiden küçük olduğum için buraya yazmak istedim ama siz etrafınızda ki herkesin hayatını kendinizinki gibi sandığınız için bazı şeylere inanmak istemiyor kolpa atıyor deyip geçiyorsunuz kendiniz bilirsiniz yapabileceğim bir şey yok rahatsız olduysanız cevap vermezsiniz konu kapanır.

Eşit ağırlıkta 8k yapan arkadaşımın sayısalı 200k civarındaydı tıp kazanabildiğinizden emin misiniz ?

Son düzenleme:
Kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değilsin, ben de kanıtla demedim zaten, umurumda da değil ama anlattığın şey kulağa mantıklı gelmiyor. Yorumlara bakarsan çoğu kişinin de durumu mantıklı bulmadığını anlarsın.
Emin ol seninkinden çok daha mutlu bir hayatım var. Neden hemen herkes senin gibi yalancı demeye getirdiğini anlamadım.

Saatlerce tartışamam. Konunun cevabı açık ve net. Biri istemedikçe kimse onun parasına, maaşına el koyamaz. Ekonomik özgürlüğü olan, yeterli parası olan da evinden çıkar gider, kimse ne giydiğine nereye gittiğine karışamaz.

Aklıma karısını, çoluğunu çocuğunu eve kapatan ve ben peygamberim diyen amerikanvari adamlar geldi. Durmadan oara saklayan ve silah alan bir baba figürü var. Ayrıca abinizin bir sağlık sorunu yoksa bu şekilde yaşamayı kabul etmez zaten. Bu tip bir ailede olan genç kız kasıp en iyi bölümü okur ve hayatının kontrolünü eline alır. Hem anneniz ne diyor bu işe?

Ben sizi tutarlı bulmadım. İş şort giymekten başladı tıp fakültesine kadar geldi.
4 sene olmuş mezuna kalıyorum diyorsunuz, obp'niz düşük, eşit ağırlıkçısınız, hukukla psikoloji arasında kalıp sonra bilgisayar mühendisliğine yetecek puan alıyorsunuz ama pilotaj istiyorsunuz. 12k ile pilotaj gelmiyor ama tıpa puanınız yetiyor.

Okusamda boşa okuyanın kazandığı paraya bile el konuluyorken ben niye boşuna kendimi yırtayım istediğim gibi para harcayamayacak en kötü arkadaşlarımla denize gidip bir güzel gün geçiremeyecek isem?
E o zaman görücü gelene kadar oturursun dizlerinin dibinde sonra da yallah tanımadığın bir adamla evliliğe. Senin ailen biraz baskıcı anladığım kadarıyla, kolay olmaz özgürleşmen ama okumadan da hiç bir şey olmaz. Biraz dişli ol, güçlü ol, hayatını eline al, abin gibi her şeyini teslim etme.

Ben de derdimi anlatamadım bir türlü. 20 yaşına gelmiş, 4. Kere sınava girecek olan, derece yapmış bir genç kızın derdi şort giyememek olmaz. Sayısalda 12bin çok ciddi bir sıralama, hele ki kötü bir obp ile fule yakın net çıkarmış olması lazım. Fule yakın net çıkaran, bu yaşa kadar evde tıkılıp kalmış hiçbir genç aman babam beni ziyarete gelir diye yakın şehir yazmamazlık etmez. Sıralama işi de karışık zaten. Yani ya bir yalan var ya da hiç mantıklı karar vermeyen biri.
Abisini de önce zorla elinden parası alınan biri gibi anlattı, ben çalışırsam benimkini de zorla alacaklar dedi. Şimdi de abim asosyal arkadaşı yok, sesini çıkarmıyor diyor. Yani kimse kimsenin parasını zorla almamış.

Çok saçma. Bankada paran varmış. Herhangi bir bölüm okuyup aynı zamanda da dışardan pilotaj yapabilirsin bankadaki paranla. Paranı da kimlik kartınla bankaya gidip çekebilirsin. İşletme bile okusan parasını verip pilotaj yapabiliyorsun.

Antalya, Adana gibi farklı birçok şehirde var pilotluk kursları. Ha yok parasını verip kursa gidemem dersen de havayollarının pilot yetiştirme programlarına başvurabiliyorsun. Yani pilot olmak için birden fazla yol var, 20 yaşında olan senin bunları araştırdığını düşünmüyorum detaylıca.

20 yaşındayken üniversite 3. Sınıftaydım. Sen kaç senede ne yaptın? Pek anlayamadım. Son olarak pilot yakını bir kadın olarak şunu net söyleyebilirim ki bu profilden pilotluk biraz zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…