- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 821
- 123
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
Öncelikle ortada fol yok yumurta yok, kendinizi doldurmayın.4 yıl sevgilimle çıktıktan sonra ailemi sözlenmeye zar zor ikna ettim kendilerince haklılardı çünkü maddi durumları, eğitim seviyesi, başka şehirden olup kültür farkının olması gibi bir çok neden vardı, ama ben sevgilimle bu kadar zamandır sorun yaşamadım ve onu çok seviyorum. şimdiyse sorun ev, eşya, altın meselesine döndü ailem sana gereken değeri vermeyecekler herşeyin ucuzunu alacaklar belki de hiç yapmayacaklar diyolar gerçekten de sevgiliyken sevgilim kendi bekar evindeki koltukları ve bazı eşyaları getirmekten bahsetmişti bende çok kızınca tamam ben sadece bir fikir söyledim olacak diye bir şey yok demişti ve konu kapanmıştı böyle şeyler benim de sinirimi bozuyor durumları iyi olmasa da kendilerini zorlamalarını iyisini yapmaya çalışmalarını bekliyorum daha ortada birşey yok ama aileme ve bana böyle bir izlenim verdiler ailemde sürekli söyledikçe çok strese giriyorum bazen bu olaydan soğuyor gibi oluyorum birde bi tane oğulları var şimdiye kadar düşünüp birikim yapsalardı diyorum tamam ben bunları bilerek istedim ama ailem de beni huzursuz ediyor napıcam bilmiyorum
ailem onların bize en iyisini yapmaya ve almaya çalışmalarını verdikleri değer olarak görüyor yani o kadar ucuza gidersen değer de göremezsin gibi laflar ediyolar bende bu değer eşyayla mı olacak diyorum sen anlamazsın biz kötü birşey demiyoruz ama ne kadar emek harcarlarsa o kadat onların gözünde önemlisin diyolarÖncelikle ortada fol yok yumurta yok, kendinizi doldurmayın.
Evlenecekseniz de kendi yağınızda kavrulun, ailesi size ev eşyası almak zorunda değil. Maddi durumu iyi olmayan insanlara birikim yapsalardı diye kızmak bana acımasızlık gibi geliyor. Kendini zorlaması gereken kişiler nişanlınızın ailesi değil siz ve nişanlınızsınız.
Ayrıca bekar evinden eşya getirse ne olacak? Ben oturma odamı bekar evimden getirdim evlenirken, 9 yıldır da kullanıyorum evimde. Maddi sıkıntımız olmamasına rağmen kullandık, bir yerimiz eksilmedi.
Geçinmeye gönlünüz varsa biraz kanaatkar olmanız lazım.
+10000Öncelikle ortada fol yok yumurta yok, kendinizi doldurmayın.
Evlenecekseniz de kendi yağınızda kavrulun, ailesi size ev eşyası almak zorunda değil. Maddi durumu iyi olmayan insanlara birikim yapsalardı diye kızmak bana acımasızlık gibi geliyor. Kendini zorlaması gereken kişiler nişanlınızın ailesi değil siz ve nişanlınızsınız.
Ayrıca bekar evinden eşya getirse ne olacak? Ben oturma odamı bekar evimden getirdim evlenirken, 9 yıldır da kullanıyorum evimde. Maddi sıkıntımız olmamasına rağmen kullandık, bir yerimiz eksilmedi.
Geçinmeye gönlünüz varsa biraz kanaatkar olmanız lazım.
ailem onların bize en iyisini yapmaya ve almaya çalışmalarını verdikleri değer olarak görüyor yani o kadar ucuza gidersen değer de göremezsin gibi laflar ediyolar bende bu değer eşyayla mı olacak diyorum sen anlamazsın biz kötü birşey demiyoruz ama ne kadar eöek harcarlarsa o kadat onların gözünde önemlisin diyolar
ailemin demek istediği o değilmiş aslında emek ve sarf edilen çaba diyelimmal mısınız ucuza gidiyorsunuz?
değeriniz maddiyatla mı biçiliyor?
vay halinize...
4 yıl sevgilimle çıktıktan sonra ailemi sözlenmeye zar zor ikna ettim kendilerince haklılardı çünkü maddi durumları, eğitim seviyesi, başka şehirden olup kültür farkının olması gibi bir çok neden vardı, ama ben sevgilimle bu kadar zamandır sorun yaşamadım ve onu çok seviyorum. şimdiyse sorun ev, eşya, altın meselesine döndü ailem sana gereken değeri vermeyecekler herşeyin ucuzunu alacaklar belki de hiç yapmayacaklar diyolar gerçekten de sevgiliyken sevgilim kendi bekar evindeki koltukları ve bazı eşyaları getirmekten bahsetmişti bende çok kızınca tamam ben sadece bir fikir söyledim olacak diye bir şey yok demişti ve konu kapanmıştı böyle şeyler benim de sinirimi bozuyor durumları iyi olmasa da kendilerini zorlamalarını iyisini yapmaya çalışmalarını bekliyorum daha ortada birşey yok ama aileme ve bana böyle bir izlenim verdiler ailemde sürekli söyledikçe çok strese giriyorum bazen bu olaydan soğuyor gibi oluyorum birde bi tane oğulları var şimdiye kadar düşünüp birikim yapsalardı diyorum tamam ben bunları bilerek istedim ama ailem de beni huzursuz ediyor napıcam bilmiyorum
ailemin demek istediği o değilmiş aslında emek ve sarf edilen çaba diyelim
Ailen senı durduk yere doldurmuyordur.
Gördükleri birşeyler vardır .
He bende şundan yanayım .
Eşya benım için önemlı değil .
Biz eşimle herkes 4 yıllık evlılıkten sonra aldık . İlk eşyaalrımız hep 2. eldi . Hiçbirşeyimiz eksilmedi .
Elhamdüllillah ..
bizim durumumuz iyi zaten bu yüzden sorun ediyolar ben böyle iyi şartlarda yaşamışken bir anda bu duruma düşmemi sindiremiyorlar sanırım şuanda bende çalışmıyorum işe girdiğimde bende sorun etmeyeceğim iki maaş bize yetecektiralacak güçleri var da ucuza kaçıyorlarsa evet değer vermiyorlar denilebilir ama maddi güçleri olmadığı için eksik bırakmak yerine ucuzunu almayı seçiyorlarsa bu değer vermiyorlar dedirtemez... peki adetlere göre kız tarafına düşen çeyizi sizinkiler en kalitelisinden dört dörtlük yapabilecek mi ...
bizim d
bizim durumumuz iyi zaten bu yüzden sorun ediyolar ben böyle iyi şartlarda yaşamışken bir anda bu duruma düşmemi sindiremiyorlar sanırım şuanda bende çalışmıyorum işe girdiğimde bende sorun etmeyeceğim iki maaş bize yetecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?