4 yıl sevgilimle çıktıktan sonra ailemi sözlenmeye zar zor ikna ettim kendilerince haklılardı çünkü maddi durumları, eğitim seviyesi, başka şehirden olup kültür farkının olması gibi bir çok neden vardı, ama ben sevgilimle bu kadar zamandır sorun yaşamadım ve onu çok seviyorum. şimdiyse sorun ev, eşya, altın meselesine döndü ailem sana gereken değeri vermeyecekler herşeyin ucuzunu alacaklar belki de hiç yapmayacaklar diyolar gerçekten de sevgiliyken sevgilim kendi bekar evindeki koltukları ve bazı eşyaları getirmekten bahsetmişti bende çok kızınca tamam ben sadece bir fikir söyledim olacak diye bir şey yok demişti ve konu kapanmıştı böyle şeyler benim de sinirimi bozuyor durumları iyi olmasa da kendilerini zorlamalarını iyisini yapmaya çalışmalarını bekliyorum daha ortada birşey yok ama aileme ve bana böyle bir izlenim verdiler ailemde sürekli söyledikçe çok strese giriyorum bazen bu olaydan soğuyor gibi oluyorum birde bi tane oğulları var şimdiye kadar düşünüp birikim yapsalardı diyorum tamam ben bunları bilerek istedim ama ailem de beni huzursuz ediyor napıcam bilmiyorum