Ailem boşuna mı icerliyor yoksa haklılar mı ?

Sizi üzmek istemem ama bir komşu ablam oğlunun hatrına bu şekilde bir kızın herrr isteğini yerine getirdi. Kız annesinden çıkmadığı için sonunda boşandılar. Yaşadıkları yer meselesi ne kadar önemli onu bilemiyorum ama kardeşin koç ve bilezik muhabbeti için anne babasını darlıyorsa yanlış yolda demektir.

Sakaryanın kırsal kesimindeki aileniz koç ve altın adetini nasıl bilmez? Herkes geleneksel gelinse bilmem ne demiş ama kızlar net söyleyim sakaryada dahi okumuş gayet avukatı doktoru arkadaşlarıma koç geldi yani illa her şey olacak değil (gelenek görenek olarak) kurbana denk gelen nişanlılara hatta koç süsleme bile çok yaygın sakaryada. Ayrıca depremi bahane edip sakaryadan alın mı dediniz cidden, nerdeyse her yeri bataklık olan bi şehir 99da dümdüz olmuş bir şehir? Yani gerçekten saçma bi öneri.
Aileniz bariz kıskanıyo, ayrıca 1,5 saat sabah git akşam gel olan yakınlıkta bi şehir.

Bahsettikleri ilce 2 deprem gormus deprem yorgunu ilce. Resmen onlar yokken eve konmak istemek bu, yada ese dosta ucuz kira vermek. Hic samimi degiller bence

Yok ilceyi biliyorum 3 civari tutar kapidan kapiya.
Bide Koç olayı böyle çok geleneksel bi olay değil ki, bana bile koç geldi süslendi. Eşimde arkadaşları evlenirlen görmüş öğrenmiş yapmak istedi koçu süslemişler falan. Gelenekselliklede ikimizinde alakası yok yani, belki kızın arkadaşlarına vs hep geldi oda bahsetti bu kadar basit. Damat zaten kendi almış. Belki benim kvlerde böyle demiştir arkamdan yorumları görünce

Koc olayina yorum yapmiyorum ama bilmemeleri imkansiz. Ben israrla istemedim ama her geldiklerinde altin takidan adan z ye hepimize hediye ile geldiler en kotu bayram hediyesi bilmemeleri imkansiz

Koc olayina yorum yapmiyorum ama bilmemeleri imkansiz. Ben israrla istemedim ama her geldiklerinde altin takidan adan z ye hepimize hediye ile geldiler en kotu bayram hediyesi bilmemeleri imkansiz
Bide damat ailesine illa alın demiyo ki büyükler diye söylüyo onlarda paramız yok diyince kendi karşılıyor hala daha ne anlamadım. Erkek tarafı naz niyaz yapıp hayır mı diyecek, kayınvalide bildiğin eli maşalı
Bende daha uzaktalar sandım istanbulda deprem olur diye sakaryadan ev alın demek nedir ya, sakaryaya köy evi bungolov tarzı yapıyolar, korkuları depremse alır 300-400 metrekare toprak koyar üstüne konteynır bitti gitti neden ev alsın 4-4,5 milyona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…