ilk doğumda yurt dışındaydım onun için gelmediler ikincisindede sağlık sorunları vardı bu Yüzden gelmediler.
Canım ailem için sınav demek hayat memat meselesi doğumdan bile önemli dersten kaldım desen kalpleri sıkışıre geçerli bahaneleri varmış yani. biraz alınganlık yapıyo olabilir misiniz?
tavirli kizgin ve hakliymissin dedirtme çabası. ..sinav o bu degil uzaga evlenmen sorun olmuş net.bezdirme politikası kendilerinden mahrum eciyorlar resmen hic takilma sen artik bir ailesin annesin kapa kapini gelene eyvallah de gecCanım evet ama bu durumu konuştum annem dedi ki mezun olunca hemen evlencem diye ısrar etmeseydin memlekette de iyi insanlar vardı onlardan bir kısmetle Evlenip Yanlarında olurmuşum
Ya ne bileyim kıskançlık herhalde ama beni hep güçlü görüp bana hiç bir zaman Yardıma gelmediler üniversite de bile Yanıma çağırdım gelmediler kardeşime gittiler Ayrım yapıyor gibiler benimde iki Çocuğum var ben Ayrım yapamıyorum diyorum ki herhalde onlarda yapamaz evlat ayrımı ama olanlar ve görünen farklıanneniz biraz acayip evet..
ama benim asıl takıldığım kardeşinizi kıskanmanız ben yerinizde olsam bana yapmadı bari kardeşime yapsın da o benim hissettiklerimi hissetmesin diye geçriridim içimden..
anneniz de ne bileyim bi yorum dahi yapamadım :/
biliyormusunuz aslında telefOnla hergün görüşürüz torunlarını sorar konuşur balım canım diye ama iş icraata Yardıma gelince boş zaten bazı şeyle var içimden atamadığım nolur Kardeşleri kıyaslamayın güzel çirkin diyeacı durum. insanın annesine mesafe koymak zorunda kalması. ama cümleleriyle seni yaralıyo çok belli. biraz uzak dur telefonla minimum konuş gittiğinde 5 gün kal dön
aslında benim de kardeşim benden güzeldir. annem onunla arası daha iyi. tipinden mi iyi mi anlaşıyo bilmem tabi ama insan kıskanıyo. kıyaslamam sanmıyorum günah zaten öyle yapmak. darılınca uzak durmak lazımbiliyormusunuz aslında telefOnla hergün görüşürüz torunlarını sorar konuşur balım canım diye ama iş icraata Yardıma gelince boş zaten bazı şeyle var içimden atamadığım nolur Kardeşleri kıyaslamayın güzel çirkin diye
olgun olma şımarık ol bencil ol bak nasıl olcak. sen hep alttan alırsan ooo.. bence içine atma. tamam annenn yüzüne söyleyemiyorsan bile burya yazda içini rahatllat. bende sinir oluyorum bazen kendi aileme ama sonuçta onlar senin annen baban. atsan atamazsın satsan satamazsın diye bir laf varya. he de geç sende. bırak gelmesinler görmesinler. özlesinler iyice sizi belki o aman kıymete binersinHep sessiz akıllı olgun olan alttan alan ben oldum kendileri de söyler ama burada yazdıklarımı da söyledim atamak Konuşmak bile istemiyorum dedim lafta seviyorum diyorsunuz ama gelmiyorsunuz ben sizden iş beklemiyorum sadece çocuklar dede nene istiyorlar dedim artık içime atmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?