Ailem canımı sıkıyor

badelmevt

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2014
106
38
28
Merhaba 2 doğum Yaptım 2 sindede yalnızım ailem eşimin ailesi kimse gelmedi yardımcı tuttum aileme uzak oturuyorum ancak Yazları gidiyorum torun görmeye bile gelmediler herkesin kızkardeşi annesi geliyo Günlerce kalıyor ben resmen yalvarmama rağmen gelmiyorlar ilk doğumda yurt dışındaydım onun için gelmediler ikincisindede sağlık sorunları vardı bu Yüzden gelmediler... Gelelim asıl meseleye yazın kız kardeşim evleniyor evde hazırlık her yönden aileme yakın bir Şehirde olacak evi kıskançlık mı bilmiyorum ama şimdiden kardeşimin çocuğuna gidip bakarlarsa onunla sık görüşürlerse diye şimdiden canımı sıkıyorum ayrıca annem hep şunu dile getirir sizi okunurken yaptığımız harcamaların Hesabını tutsaydık kime ne kadar masraf yapmışız ortaya çıkardı diyor bu beni rahatsız ediyor sanki biz karşılığını ödemek zorundayız gibi,yazın gidiyoruz en fazla 20 gün kalabiliyoruz giderken maşallah kızım iyi uzun kaldınız iyi vakit geçirdiniz diyor halbuki çoğu arkadaşım 2-3 ay ailesi ile kalıyor,mesela memlekete gidiyoruz eve yeni girmişiz başka akrabalarda var kızım sana nolmuş gözlerinin altı çökmüş yaşıtların bekar geziyor diyor herkesin yanında dur Bismillah yeni gelmişiz ya bu durumlar canımı sıkıyor yanlış mı düşünüyorum

Arkadaşlar yalnızım arkadaşım yok içimi dökecek lütfen yardımcı olursanız

yok yanlış düşünmüyorsunuz aileniz ilginçmiş.
açık açık konuşun diyeceğim ama mutlaka bir cevap bulup sizi suçlu çıkarırlar.
haklısınız ama artık bu beklentileri bir kenara bırakın. siz kendi çekirdek ailenizle mutlu olmaya bakın.
durumlar müsaitken kızının, ablasının, kardeşinin doğumuna gitmeyen insanlardan hiçbir şey beklenmemeli. ne yapsa normal karşılanır yani..

Canım ilk doğumumda yurt dışında uçakla 12 saatlik mesafedeydim kardeşim sınava hazırlandığı için gelmediler ikincisinde annem ameliyat olmuştu zor bir ameliyattı ama kardeşlerimde gelmiyor şimdi 5 günlüğe ziyarete gelecekler ama içimde ki bu Düşünceleri atamıyorum ve canım sıkılıyor hep yalnızım keşke şöyle iyi bir dostum olsa da bunları düşünmesem

tuhaf bi anneniz varmış gerçekten,bence pek görüşmeyin,anneniz kızkardeşinizin çocuğuna baksa bile burnundan getirir merak etmeyin o yüzden boşuna kıskanmayın bence.

Canım evet ama bu durumu konuştum annem dedi ki mezun olunca hemen evlencem diye ısrar etmeseydin memlekette de iyi insanlar vardı onlardan bir kısmetle Evlenip Yanlarında olurmuşum

Onlar Şartları zorlayıp torunları için gelmiyorlar sağlıklıyken de en fazla 10 gün KALDILAR o kadar yol gelip hemen gitmek istiyorlar

anneniz biraz acayip evet..

ama benim asıl takıldığım kardeşinizi kıskanmanız ben yerinizde olsam bana yapmadı bari kardeşime yapsın da o benim hissettiklerimi hissetmesin diye geçriridim içimden..

anneniz de ne bileyim bi yorum dahi yapamadım :/

Canım evet ama bu durumu konuştum annem dedi ki mezun olunca hemen evlencem diye ısrar etmeseydin memlekette de iyi insanlar vardı onlardan bir kısmetle Evlenip Yanlarında olurmuşum
tavirli kizgin ve hakliymissin dedirtme çabası. ..sinav o bu degil uzaga evlenmen sorun olmuş net.bezdirme politikası kendilerinden mahrum eciyorlar resmen hic takilma sen artik bir ailesin annesin kapa kapini gelene eyvallah de gec

anneniz biraz acayip evet..

ama benim asıl takıldığım kardeşinizi kıskanmanız ben yerinizde olsam bana yapmadı bari kardeşime yapsın da o benim hissettiklerimi hissetmesin diye geçriridim içimden..

anneniz de ne bileyim bi yorum dahi yapamadım :/
Ya ne bileyim kıskançlık herhalde ama beni hep güçlü görüp bana hiç bir zaman Yardıma gelmediler üniversite de bile Yanıma çağırdım gelmediler kardeşime gittiler Ayrım yapıyor gibiler benimde iki Çocuğum var ben Ayrım yapamıyorum diyorum ki herhalde onlarda yapamaz evlat ayrımı ama olanlar ve görünen farklı

acı durum. insanın annesine mesafe koymak zorunda kalması. ama cümleleriyle seni yaralıyo çok belli. biraz uzak dur telefonla minimum konuş gittiğinde 5 gün kal dön

canım denk geldim yazına. sana şunu diyebilirim bazı aileler kendi istediği damat adayı ile cocuğunu evlendirmek isterler. sana sanki ceza veriyormuş gibi bir durum olmuş. benim cocuğum yok ama ablamdan biliyorum gercekten doğum sonrası tek kalınması çok zor. annem hep ablamın yanında oldu bebeğin 40 ı cıkana kadar.bendede yanında olacağını söylüyor. ama ben kendime güvenip cocuk yapmadım daha bakamam diye. ama 3 yıl oldu artık bende düşünüyorum. bazen düşünüyorumda ailene de olsaaraya mesafa koysan bence daha iyi. sıkı fıkı olmamamk gerkiyor. sonunda kötü sen oluyorsun. ve tavrını koy doğruyu söylemekten kaçma. ben hep böyle yapıyorum. kırılcak diye söyleyecein sözzlerini esirgeme. sonra üzülen sen oluyorsun. şimdiki zamane gençleri valla catır cutur analarına babalarına laf sokuyorlar. biz doğruyu söylyince mi kötü olcaz. ben 32 yaşındayım dobra dobra söylüyorum valla. bana da kalıcaksın cocuk yapınca 2 ay diyorum

acı durum. insanın annesine mesafe koymak zorunda kalması. ama cümleleriyle seni yaralıyo çok belli. biraz uzak dur telefonla minimum konuş gittiğinde 5 gün kal dön
biliyormusunuz aslında telefOnla hergün görüşürüz torunlarını sorar konuşur balım canım diye ama iş icraata Yardıma gelince boş zaten bazı şeyle var içimden atamadığım nolur Kardeşleri kıyaslamayın güzel çirkin diye :(

Hep sessiz akıllı olgun olan alttan alan ben oldum kendileri de söyler ama burada yazdıklarımı da söyledim atamak Konuşmak bile istemiyorum dedim lafta seviyorum diyorsunuz ama gelmiyorsunuz ben sizden iş beklemiyorum sadece çocuklar dede nene istiyorlar dedim artık içime atmak istemiyorum

biliyormusunuz aslında telefOnla hergün görüşürüz torunlarını sorar konuşur balım canım diye ama iş icraata Yardıma gelince boş zaten bazı şeyle var içimden atamadığım nolur Kardeşleri kıyaslamayın güzel çirkin diye :KK43:
aslında benim de kardeşim benden güzeldir. annem onunla arası daha iyi. tipinden mi iyi mi anlaşıyo bilmem tabi ama insan kıskanıyo. kıyaslamam sanmıyorum günah zaten öyle yapmak. darılınca uzak durmak lazım

Yakınlarına evlenmediniz diye tavır mı almışlar?
Bana öyle geldi.
Ama ne saçma bir yöntem.
Eşiniz de bunu hissettiyse fena.
Bu tarz aile ilişkileri çok tuhafıma gidiyor benim.İnsanın annesi 20 günü çok görür mü ya?
Ben bekarım ama evli olsam hele bir de y.dışından gelsem 3ay kalsam neden daha fazla kalmadınız diye alınırlar.
Biz de de abim beni kıskanır ama huzursuzluk olamsın diye hiç sesimi çıkarmam.
Sonuçta kanınız canınız.
Atsanız atılmaz satsanız satılmaz.

Hep sessiz akıllı olgun olan alttan alan ben oldum kendileri de söyler ama burada yazdıklarımı da söyledim atamak Konuşmak bile istemiyorum dedim lafta seviyorum diyorsunuz ama gelmiyorsunuz ben sizden iş beklemiyorum sadece çocuklar dede nene istiyorlar dedim artık içime atmak istemiyorum
olgun olma şımarık ol bencil ol bak nasıl olcak. sen hep alttan alırsan ooo.. bence içine atma. tamam annenn yüzüne söyleyemiyorsan bile burya yazda içini rahatllat. bende sinir oluyorum bazen kendi aileme ama sonuçta onlar senin annen baban. atsan atamazsın satsan satamazsın diye bir laf varya. he de geç sende. bırak gelmesinler görmesinler. özlesinler iyice sizi belki o aman kıymete binersin

Bence sizi uzen nokta kardeşinizle aranızda ayrım yapıldığını hissetmeniz.Ama bunun bi caresi yok ki...Bırakın ailenizi siz kendi cekirdek ailenize sarılın...Emin olun takmamaya başladıkça çok daha huzurlu olacaksınız...

Back
X