• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ailem cok sıkı

Biruni

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2016
264
150
18
arkadaşlar 22 yasındayım benim ailem sıkıdır biraz öyle arkadaşlarımla görüşmeme etmeme bişey demezler ama hep gündüz. mesela ben erkek arkadaşımla sabahlamak istiyorum ve nasıl izin alacağımı bilmiyorum bugüne kadar hiç bir arkadaşımda kalmadım kötü bişeyde yapmıcam ama sonuç olarak yalan söylicem içim rahat etmicek olsa da anlıyosunuzdur bi yandan da cok istiyorum

kötü bişey yapmıcaz zaten de. hayır bence her aile izin vermiyor diye bir şey yok gayette veriyolar

benim ailem çok serbestti üniversite boyunca eşimle yaşadım hee evlendik mi evet ne gerek vardı bilmem..
pişman da değilim ama şimdiki aklım olsa sanırım kalmazdım. evlenince bi heyecan olsun diye :KK53:
herşeyin bir heyecanı güzelliği var zaten yaşın olmuş 22 bekle biraz daha o günlerde gelecek..

anneler herşeyin en doğrusunu biliyormuş.. bende yeni anlamaya başladım.
lütfen yanlış bişey yapmayacağım diye düşünerek kendini gaza getirme zira sana göre yanlış bi başkasına göre yanlış olmayabilir..

--- bunu da yaşadığım ve düşündüğün kadar heyecan verici bişey olmadığı için yazdım yanlış anlama..
üniversite de benim gibi yaşayıp sonra pişmanlıktan ne yapacağını bilmeyen bir çok insan gördüm..

tekrar söylüyorum pişman olacaksan sonradan sakın böyle bişeye kalkışma..

burası yanlış bişey yapmayacaktık nasıl oldu anlamadım yardım edin diyen kızlarla dolu..

Bence erkek arkadaşınla sabahlama zaten.
Zaman çok çok kötü küçüğüm.
Evlenince kocanla sabahlarsın...
Ah güzel anneciğim de hep böyle derdi,iyi saatte olsun inşallah....

ahh benim annemde neler neler derdi kadına hep bağırırdım.. şimdi hamile bile değilim ama düşünüp düşünüp kuruyorum,kızımı asla şehir dışına yollamayı düşünmüyorum zira her erkek babası gibi olmaz :sinirli:

Kötü birşey yapmayacağız diyorsun da tatlım bilmiyor musun ateşle barut yanyana durmaz hele ki gece :süslü:

Ayrıca hiçbir aile de buna izin vermez. Şahsen bende ailemi mervelerde kalacağım diye kandırıp gidip erkek arkadaşımla kalmam..
Yaşın küçük sanırım işini gücünü bul, oda bulsun. Takın yüzükleri kıyın nikahınızı bütün geceler sizin olsun :KK54:

Kötü yada yanlış bir şey yapmayacağını sabahlamadan bilemezsin.
Ayrıca daha sevgiliyken sabahlamak niye?
Yani her şeyi zamanında yaşamak tüketmek daha güzel değil mi?
Sonra da adam benden kaçıyor, vay ilgi göstermiyor falan diyorsunuz.
Yaşanacak bir şey kalmazsa tabi yapacak şeyde kalmaz.

Not: Nasılda kaynana çıktı içimden :KK53::KK53::KK53:

arkadaşlar 22 yasındayım benim ailem sıkıdır biraz öyle arkadaşlarımla görüşmeme etmeme bişey demezler ama hep gündüz. mesela ben erkek arkadaşımla sabahlamak istiyorum ve nasıl izin alacağımı bilmiyorum bugüne kadar hiç bir arkadaşımda kalmadım kötü bişeyde yapmıcam ama sonuç olarak yalan söylicem içim rahat etmicek olsa da anlıyosunuzdur bi yandan da cok istiyorum
eğitimim var de okuyorsan gezi var de ille kalmak istiyorsan kal yani heyecanlı oluyor ben cok yaptım :D yaş oldu 26 elim ekmek tutuyor herşeyi kendim yapıyorum artık direkt ben bugün filancadayım diyorum olay bitiyor :D

Back
X