Gece bir erkeğin yanında kalmana izin vermiyorlar ama kız arkadaşlarında kalabiliyorsun anladığım kadarıyla. Sen kız arkadaşımda kalıyorum deyip sevgilinde kalsan ruhları duymaz değil mi? Benim böyle arkadaşlarım vardı lise ve üniversite yıllarında. Bana kalmaya diye çıkıp sevgililerine giderlerdi. Her seferinde de ben uyarırdım ailenizden biri ararsa bende demem, sizi idare etmem, böyle bir sorumluluk almam ona göre hareket edin diye. Aileler genellikle cinsellik yaşanacak diye karşı çıkar buna. İnan bir çoğu çocuğumun başına bişey gelir mi, kötü istemediği şeyler yaşar mı diye düşünmez. Sadece ya namusuna zarar gelirse diye düşünür. Dert bu olmasa oturur tanışırsın kızının erkek arkadaşıyla, nedir ne değildir anlarsın. İyi, düzgün bir insan olduğuna karar verdikten sonra ha gece birlikte sabahlamışlar ha gün ışığında buluşmuşlar ne fark eder öyle değil mi?
Baskı yapan ailelerin çocukları her zaman çok daha kolay sapar kötü yola. Aynı şekilde çok serbest bırakanların da öyle. Ama kurallar çocukluk döneminde konulmalı erişkin olduktan sonra zaten ne yapıp yapmaması gerektiğini bilmeli gençler.