- 20 Temmuz 2014
- 2.031
- 2.473
- 133
- Konu Sahibi Papatya129
-
Bilemiyorum,ben de olsam boşveremezdim herhalde.
Siz öğrencisiniz ama,yetişkin bir kadına yardım edebilecek durumda olsanız da yapmasanız kınardım. Şu an kınanacak durumda değilsiniz.
Öğrencilik ne zaman bitecek? Siz el atana kadar annenizin ve kardeşinizin gidecek yeri var mı?
Siddet yoksa ben annenizi düşüncesiz ve bencil buldum benim oğlum 2 ay sonra sınava girecekse ben o evde yokla bir olur gerekirse çit çıkarmam boşanacaksa 1 ay daha sabredememis mi acıdım çocuğafazla etkilenmez umarım az etkilenir ama illa ki etkilenir
Ben uyguluyor anlamıştım, ozman anne sabretmesi gerekirdi . Sizin için ve kardeşiniz sınava hazirlaniyomus. Annenizle konuşunHayır fiziksel şiddet yok hiçbir zaman olmadı
Babam kendi elini kırdı kavga sırasında vurup
Değilsiniz evetKınanacak bir şey olduğunu sanmıyorum
Ben annemin annesi değilim ki
Anneniz mutlaka bir plan yapmış olmalı.Kardeşim zaten okumayacağım diyor
Sırf ilerde kızım sizin gibi düşünmesin diye evlendikten sonra çalışıp atanıp ayrıldım. Çünkü ben ona örnek bi anne olmalıydım.Annem ile baba kişisi boşanıyor. Bana da en çok sorulan soru "Annen nasıl geçinecek?" Sanki annemi ben doğurmuşum ve sonra sokağa atmışım gibi iğrenç tavırdan midem bulandı artık. Ben sizin gibi yurt dışında değilim maalesef ki o yüzden sürekli birileri ve annem ile muhatap olmak zorunda kalıyorum. Elimde olsa böyle kayıplara karışmak falan istiyorum. İkisinden de nasıl kurtulacağım diye plan yapmaktan ve sürekli o planların ayaklarıma dolanmasından mahvoldum artık. Her neyse, annelerimizin bu yaşlara gelip ekonomik özgürlüklere sahip olmaması bizim suçumuz değil. İnsanlar yetmişli yaşlarda bile çalışıyor kazandığını çocuklara torunlara harcıyor. Okuldan bir histoloji hocam vardı kadının artık suratında buruşacak yer kalmamıştı. O haliyle ders anlatıyordu bir ara doktor oğluna hediye ettiği arabadan falan bahsediyordu. Yani böyle kadınlar da var. Sorunuza çözüm tavsiyesi veremedim ama en nefret ettiğim şey bu anne babaya ebeveynlik yapmak zorundaymışız gibi bir tablonun doğması.
KatılıyorumAnnem ile baba kişisi boşanıyor. Bana da en çok sorulan soru "Annen nasıl geçinecek?" Sanki annemi ben doğurmuşum ve sonra sokağa atmışım gibi iğrenç tavırdan midem bulandı artık. Ben sizin gibi yurt dışında değilim maalesef ki o yüzden sürekli birileri ve annem ile muhatap olmak zorunda kalıyorum. Elimde olsa böyle kayıplara karışmak falan istiyorum. İkisinden de nasıl kurtulacağım diye plan yapmaktan ve sürekli o planların ayaklarıma dolanmasından mahvoldum artık. Her neyse, annelerimizin bu yaşlara gelip ekonomik özgürlüklere sahip olmaması bizim suçumuz değil. İnsanlar yetmişli yaşlarda bile çalışıyor kazandığını çocuklara torunlara harcıyor. Okuldan bir histoloji hocam vardı kadının artık suratında buruşacak yer kalmamıştı. O haliyle ders anlatıyordu bir ara doktor oğluna hediye ettiği arabadan falan bahsediyordu. Yani böyle kadınlar da var. Sorunuza çözüm tavsiyesi veremedim ama en nefret ettiğim şey bu anne babaya ebeveynlik yapmak zorundaymışız gibi bir tablonun doğması.
Ne alaka ya babası var başındaSiz yine iyisiniz ben bi de kardesime de anne babalik yapmak zorundaymisim gibi bir baski altindayim
Annem bi ara “kardesini okutursun artik” gibi bir sey demisti yurtdisina gidiyorum diye
Ya da kardesimi yanima yollamaya falan calisir
Ben yillardir her kavgada arada olmakran o kadar yoruldum ki artik
Sana güvenerek mi dunyaya getirmis ikinci cocugu? Aile bireyleri birbirine elbette destek olabilir ama bunu gorevin gibi dayatmasina, yapmadığında suclamasina asla izin verme. Bayiliyor millet kendi yükünü başkasına yığmaya, manipüle etmeye.Siz yine iyisiniz ben bi de kardesime de anne babalik yapmak zorundaymisim gibi bir baski altindayim
Annem bi ara “kardesini okutursun artik” gibi bir sey demisti yurtdisina gidiyorum diye
Ya da kardesimi yanima yollamaya falan calisir
Ben yillardir her kavgada arada olmakran o kadar yoruldum ki artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?