• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ailem de ailem diyen eş...

greengirll

yok başlık falan
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
9.068
9.560
398
merhaba kızlar, yarım yamalak bir sürü konu açtım. eşimin ailesi ile sorunlarımız vardı. bir süredir görüşmüyorduk, eşim de sesini çıkarmıyordu. malum bayram geçti eşimden ses çıkmadı. dün gece açtı ağzını yumdu gözünü. benden hiç bir adım yokmuş. tatillerden nefret ediyormuş, çünkü ailesi ile görüşmüyormuşuz. sıcak ve samimi bir aile ilişkisi istiyormuş. vs vs

sonuç şu ki; eşim açıkça ailesi ile samimi olmazsam bu evlilik böyle gitmeze getirdi. kv gerçek yüzünü evlendikten sonra gösterdiği için kendisiyle samimi olmayı hiç mi hiç istemiyorum. her lafınıza dikkat etmeniz gereken, her şeyime kusur takan bir insan. inanılmaz soğudum.

kızlar ben evine, eşine, kendine özen gösteren biriyim. eşim bunları görüyormuş ama yapmasam da olurmuş. tek önem verdiği şey ailesi ile iyi olmam. ben mesela eşimle tatile, gezmeye gitmek istiyorum, eşim ailesiyle beraber olmak istiyor bunu çok iyi anladım.

eşime açıkça sordum: beni seviyor musun yoksa alışkanlık mı? sevmese böyle sabreder miymiş? boşanmayı düşünüyorum ama aynı iş yerindeyiz asla ve asla bağ kesemeyecek bir konumdayız. hayatımdan çıkmayacak yani. tayin isteme durumum yok, ailem de burda. ne yapayım?

İlk lafında boşanmayı düşünmek yerine kv ni kendi silahıhla vurmayı dene. O sana nasıl davranıyorsa sende ona öyle davran. Eğer haklıysan gerçekten eşin ailesinin yaptıklarını er geç anlayacaktır.

Ayrıca bayramlarda kendi ailesiylede birgün geçirebilirsiniz. Birgün onunkiler birgün sizinkiler sonrada siz.

Sizi anlıyorum. Ailesine aslında o kadar düşkün olmasa bile siz böyle yaptığınız için onlar mağdur konumuna düşüyor ç daha çok ailem ailem oluyor. (Ben de yasadim) Bizim de aile sorunlarımız varken akli fikri zikri onlardaydi. Abartmiyorum. Ama zamanla bu problemlerin bir sonu olmadığını, huzursuzluk dışında bir ise yaramadığını ben anladım sizin için de öyle gibi görünüyor. Bulduğum çözüm iç ile konusa konuşa çoğu zaman tartışarak bir adım o geldi bir adım ben gittim ört gold buluştuk. Şimdi çok iyiyiz. Başlarda hiç katlanamiyordum şimdi iyi anlaşıyoruz seviyorum. Ama o ş beni el üstünde tutar ,kimseye laf soyletmez. Eger evliliginiz devam etsin istiyorsaniz mecburen ortak paydada bulusmak tek cozum yoksa daha duskun oluyorlar. Ailem ,annem,babam,kardesim bitmiyor. Simdi herkesi kendi tarafima cektim. Benden iyisi yok. Biraz taktik gerekiyor boyle konularda malesef.

Ben anlattiklarinizda esinizin haksiz oldugu bir durum goremedim. Cok dogru. Bende aynisini esimden beklerdim. Benim evliligim ailemden edicekse beni, olmasa da olur.

Adi uzerinde tatil.. Tatilde insan esiyle dinlenir gezer tozar.
Ana babasina baska zaman gitsin onlarla vakit gecirsin.

Hersey karsilikli. O zaman annesi de yerini bilecek. Esin de dengeyi kuracak.
Kimse evlendin ana babani unut demiyir ama buldumcuk havalari cok irrite edici.
Bi onun ailesi var. Sen agac kavugundan ciktin galiba.
Asla taviz verme.

Evlenmeden önce; bıktım bu evden, evlensem de kurtulsam, evlendikten sonra; ben her şeyi yapma söyleme hakkına sahibim, onlar benim ailem, saygı duyacaksın, anam o benim anam.
Kırgınlığınız aşılamayacak boyutta ise, kendi gitsin görüşsün, ona da bir şey demiyorsunuzdur zaten.

Valla artık evlendi ve kendi ailesi var ailem de ailem diyeceği aile öncelikle seninle kurduğu aile olmalı. Buna hazır değilse anasının dizinin dibinde otursun bence sen haklısın kendini ezdirme.
eşim bana evlenmeden önce aile hususuna önem verdiğini söyledi ama bu kadar olacağını inanın tahmin edemedim.

İlk lafında boşanmayı düşünmek yerine kv ni kendi silahıhla vurmayı dene. O sana nasıl davranıyorsa sende ona öyle davran. Eğer haklıysan gerçekten eşin ailesinin yaptıklarını er geç anlayacaktır.

Ayrıca bayramlarda kendi ailesiylede birgün geçirebilirsiniz. Birgün onunkiler birgün sizinkiler sonrada siz.

canım zati dipdibe oturuyoruz ve eskiden habire birlikteydik ve ben inanılmaz bunalmıştım. benim de ailemin de çok hatası var dipdibe olunca bekleniyor tabi. kendi hatamın cezasını çekiyorum şu an.

merhaba kızlar, yarım yamalak bir sürü konu açtım. eşimin ailesi ile sorunlarımız vardı. bir süredir görüşmüyorduk, eşim de sesini çıkarmıyordu. malum bayram geçti eşimden ses çıkmadı. dün gece açtı ağzını yumdu gözünü. benden hiç bir adım yokmuş. tatillerden nefret ediyormuş, çünkü ailesi ile görüşmüyormuşuz. sıcak ve samimi bir aile ilişkisi istiyormuş. vs vs

sonuç şu ki; eşim açıkça ailesi ile samimi olmazsam bu evlilik böyle gitmeze getirdi. kv gerçek yüzünü evlendikten sonra gösterdiği için kendisiyle samimi olmayı hiç mi hiç istemiyorum. her lafınıza dikkat etmeniz gereken, her şeyime kusur takan bir insan. inanılmaz soğudum.

kızlar ben evine, eşine, kendine özen gösteren biriyim. eşim bunları görüyormuş ama yapmasam da olurmuş. tek önem verdiği şey ailesi ile iyi olmam. ben mesela eşimle tatile, gezmeye gitmek istiyorum, eşim ailesiyle beraber olmak istiyor bunu çok iyi anladım.

eşime açıkça sordum: beni seviyor musun yoksa alışkanlık mı? sevmese böyle sabreder miymiş? boşanmayı düşünüyorum ama aynı iş yerindeyiz asla ve asla bağ kesemeyecek bir konumdayız. hayatımdan çıkmayacak yani. tayin isteme durumum yok, ailem de burda. ne yapayım?

Tayin isteyemem ailem burada demişsin
Gördün mü aile ne demekmiş?
Bazı gelinler en ufak olayı fırsat bilip eşinin ailesiyle tüm bağları koparmak istiyor

Bence abartmayın
Ne yaptı kaynananız? Dövdü mü? Sövdü mü?
Görüşmeyecek kadar önemli ne oldu?

Sizi anlıyorum. Ailesine aslında o kadar düşkün olmasa bile siz böyle yaptığınız için onlar mağdur konumuna düşüyor ç daha çok ailem ailem oluyor. (Ben de yasadim) Bizim de aile sorunlarımız varken akli fikri zikri onlardaydi. Abartmiyorum. Ama zamanla bu problemlerin bir sonu olmadığını, huzursuzluk dışında bir ise yaramadığını ben anladım sizin için de öyle gibi görünüyor. Bulduğum çözüm iç ile konusa konuşa çoğu zaman tartışarak bir adım o geldi bir adım ben gittim ört gold buluştuk. Şimdi çok iyiyiz. Başlarda hiç katlanamiyordum şimdi iyi anlaşıyoruz seviyorum. Ama o ş beni el üstünde tutar ,kimseye laf soyletmez. Eger evliliginiz devam etsin istiyorsaniz mecburen ortak paydada bulusmak tek cozum yoksa daha duskun oluyorlar. Ailem ,annem,babam,kardesim bitmiyor. Simdi herkesi kendi tarafima cektim. Benden iyisi yok. Biraz taktik gerekiyor boyle konularda malesef.

aynen anlattığınız gibi ağzınıza sağlık... bu olaylardan sonra ailesi iyice kıymetli oldu. bak yazık bayramda bile oğluşlarını göremiyorlar....her şeyi başlatan kv şimdi mağduru oynuyor.

siz nasıl başardınız lütfen anlatın. şu an o kadar gözümde büyüyor o kadar korkuyorum ki sürekli kv ile çatışmak istemiyorum.

Ben anlattiklarinizda esinizin haksiz oldugu bir durum goremedim. Cok dogru. Bende aynisini esimden beklerdim. Benim evliligim ailemden edicekse beni, olmasa da olur.
ben eşimi asla ve asla ailesinden koparmadım, hatta teşvik ederim git diye. inatla bensiz gitmez, illa aramız mükemmel olacak. anlatabildim sanırım.

Bayramlar ailelerle birlikte vakit geçirmek içindir.Güzel bayram sofraları birlik beraberliklik mutlu anlar demektir.Tatile de elbette gidersiniz ancak bana kalırsa eşiniz haklı.Mutlu bir evlilik istiyoırsanız bayramlara önem verin büyüklerin gönlü olsun sonra gezersiniz.

Adi uzerinde tatil.. Tatilde insan esiyle dinlenir gezer tozar.
Ana babasina baska zaman gitsin onlarla vakit gecirsin.

Hersey karsilikli. O zaman annesi de yerini bilecek. Esin de dengeyi kuracak.
Kimse evlendin ana babani unut demiyir ama buldumcuk havalari cok irrite edici.
Bi onun ailesi var. Sen agac kavugundan ciktin galiba.
Asla taviz verme.
evet eşim abartıyor artık. ailesiz mutlu olamıyor ben yetmiyorum ona.

Mesafe başka bir şey bayramda bile görüşmemek başka bir şey.
Bayramda bile görüşmeyecek ne yasadınız?
kv benle küstü, sonra bayram kutlaması için telefon açınca ağzına ne geliyorsa sayarak benle kavga etti. herkes kenara çekildi ben suçlu oldum. yeterli mi?

Back
X