• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ailem de ailem diyen eş...

bi sekilde giderdiniz

hayır yanlış anladınız ben bayramda tatil yapalım demiyorum eşimin genel tatil anlayışı bu diyorum. bu olaylar olmadan önce zaten her zaman dipdibeydik hayatı boyunca zaten ailesinden ayrılmamış, yılda gideceğimiz max 5 gün tatil yani onu diyorum. ailesi de böyle kalabalık yarabbim kahkaha neşeli şen şakrak bir aile desem değil yani bildiğin çekirdek aile gelenleri gidenleri de pek yok.[/QUOTE]
anladim o dert bendede var yeni evliyiz ailesi heryere pesimize takiliyo hic basbasa kalsinlar demiyolar. esimin bir abisi daha var o geldiignde onunla suraya gidelm demiyolar benmki gelecegi zaman 3 4 yer planliyolar esimle abisi yurt disinda

merhaba kızlar, yarım yamalak bir sürü konu açtım. eşimin ailesi ile sorunlarımız vardı. bir süredir görüşmüyorduk, eşim de sesini çıkarmıyordu. malum bayram geçti eşimden ses çıkmadı. dün gece açtı ağzını yumdu gözünü. benden hiç bir adım yokmuş. tatillerden nefret ediyormuş, çünkü ailesi ile görüşmüyormuşuz. sıcak ve samimi bir aile ilişkisi istiyormuş. vs vs

sonuç şu ki; eşim açıkça ailesi ile samimi olmazsam bu evlilik böyle gitmeze getirdi. kv gerçek yüzünü evlendikten sonra gösterdiği için kendisiyle samimi olmayı hiç mi hiç istemiyorum. her lafınıza dikkat etmeniz gereken, her şeyime kusur takan bir insan. inanılmaz soğudum.

kızlar ben evine, eşine, kendine özen gösteren biriyim. eşim bunları görüyormuş ama yapmasam da olurmuş. tek önem verdiği şey ailesi ile iyi olmam. ben mesela eşimle tatile, gezmeye gitmek istiyorum, eşim ailesiyle beraber olmak istiyor bunu çok iyi anladım.

eşime açıkça sordum: beni seviyor musun yoksa alışkanlık mı? sevmese böyle sabreder miymiş? boşanmayı düşünüyorum ama aynı iş yerindeyiz asla ve asla bağ kesemeyecek bir konumdayız. hayatımdan çıkmayacak yani. tayin isteme durumum yok, ailem de burda. ne yapayım?
Ne kadr kötü olursa olsun onun ailesi. Bence biraz da anlayışlı olmakta fayda var. Yani yaşadğnz sorunlar ne bilmyrm tabi. Çok çok ciddi sorunlarsa haklısınız. Ama sadece mesafe gerektiren tiplerse mesafeleri koruyun ve eşinizi de mutlu edin derim.

Anladığım kadarıyla eşiniz diyor ki gelme, gitme meselesini de geçiyorum. Anneme de babama da sen gidelim diyeceksin. Israr edeceksin. Çok hevesli görüneceksin falan. Cidden çok büyük bir beklenti bu. Onun kadar ailesini sevmeniz mümkün değil. Eğer hakikaten o kadarını istiyor ve ısrar ediyorsa sizin de bunu talep etmeniz lazım. Mesela ramazanı diyelim onun ailesinin evinde geçireceksiniz, eşinizin hadi bizim evde çok kaldık biraz da size gidelim demesi lazım. Eğer aynı şartları sağlayabiliyorsa siz de yapabilirsiniz. Aynı beklentiler içine girmek de fayda var. Bu olay başıma gelmiş olsa küçük bir şey yapar iki gün sonra sen neden annemi aramadın ya da ben yapıyorum sen neden yapmıyorsun diye bir şey soylerdim . Bu erkekler kadar empati yoksunu başka bir varlık var mı bilmiyorum. Öyle öyle sıkılması lazım.

teşekkür ederim yorumunuz için. benimki tam bir KURT. her hareketimi inceliyor, her cümlenin altından olumsuzluk çıkarıyor.sırf bana karşı değil aileme de karşı böyle. ama eşimin yanında canım cicim.

Benimkide yapıyor.
Mesela aşırı kirici laf sokuyor. Kaynimin veya başka bekar erkeklerin kiz arkadaşları hakkinda or****olarak konuşuyor. Eee... bende evli olmadigim halde laf banada geliyor yani...

Her konuda laf sokma cabasinda. Şükür nişanlım annesini bildiği icin beni hic muhattap etmiyor. Yani 3 ay gitmesem niye gitmedin demez

Back
X