• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ailem de ailem diyen eş...

Bak arkadaşım kv ler biraz yağlanmayı ballanmayı sever.Bayramdan önce soracaksın "Anne yardım edilecek bir şey var mı tatlı yapayım mı vs.. diyeceksin",misafir geldiğinde ilgileneceksin özetle biraz ağırlığını koyup kv ni ele alacaksın.Artık annenin evindeki genç kız değilsin ona göre davran tabiki kendini ezdirme kullandırma ama elinden geleni yap.Belki de dediklerimi yapıyorsundur bilemem ama annemin bir lafı vardır "İşten korkma o senden korksun" diye.Biraz yönetmeyi bileceksin özetle.
kötü niyetli kv ye hiçbir şekilde yaranamazsın.

Mukemmellik sart degil ama kavgasiz ve sevgili saygili bi iliski olsa yeter. Gitmemek bence cok buyuk bir saygisizlik ve bir ailenin kolay kolay affedecegi bir sey degil.
zaten gayet normal bir ilişkimiz vardı hatta gayet samimi çünkü aileme bir gidebiliyorsam oraya 10 gidiyordum, eşim yokken bile tek giderdim. ama kv öyle şeylere takmış ki atıyorum kapıyı açmışım ÇOK GÜLMEMİŞİM YÜZÜNE. az gülmüşüm yani anlatabildim mi? camımı panjurumu niye açmamışım? niye apartmanımda herkesle samimi değilmişim? gibi gibi. bana bu ve bunun gibi şeyler yüzünden ağzına geleni saydı, hemde benim telefonlarımı açmadığı için bayram günü ayıp olmasın diye gittim başka numaradan aradığım halde.

Ben kimsenin kimseye durup dururken kusecegine inanmiyorum. Biriktirip kustu icindekileri demissiniz. Gorustugunuz zamanlarda da saygisizliginiz olnus ve insanlar sineye cekmis demekki. Bayram gunu ne konusuldu da patladi ollay? Bayramdan once hic arayip sormuyor muydunuz? En son ne zaman gittinuz?

Siz kendinizi "benim gitmem yetmiyor, benim gidelim demem gerekiyormus"a inandirmissiniz. Burdaki herrkes gitmek istemedginizi biliyor. Bilenlerin icine esiniz ve aileside dahil olmus.
benim de hatalarım var kimin yok ki? babam ağır hasta olduğu bir dönemdi, işim çok yoğun ben hastayım tabi ki 1-2 hafta gidemediğim olmuştur. asla ve asla surat asmamışımdır, ki hepimiz insanız her gün nasıl %100 Güleryüz modda olabilirz ki?

Bence bukadar kasmayin kendinizi.
Arada gidin. Haftada bir veya iki kere ugrayin. Hatda işden direk elinize bir poşet meyva alin ve ugrayin. Zamanla eşiniz sizin ön yargisiz bir insan oldugunuzu anlar.

Ben sizi anliyorum. Benim müstakbel kv tam bir cadi. Beni sevmez. Bende onu sevmem. Bayramin ilk günü sabahdan öğlene kadar kendi ailemle kaldim. Öğlenden sonra elime baklavayi alip kv gecdik. Orda akşam yemegi yedik ve gece yerisi evime döndüm (400 kilometrelik yol)

Not: benim kv türk ve müslüman değil. Gitmesem kimse kirilmazdi çünkü bayram zaten kutlamıyor. Ama nişanlım yinede cok sevindi. Kendi aileme verdiğim değerin benzerini onun ailesine verdigim icin
teşekkür ederim yorumunuz için. benimki tam bir KURT. her hareketimi inceliyor, her cümlenin altından olumsuzluk çıkarıyor.sırf bana karşı değil aileme de karşı böyle. ama eşimin yanında canım cicim.

Öyle lafları biriktirip sayan kadını ele alamazsın eşin için gidip resmî ol en güzeli hatta benim kaynana gibi ol Esin'in yanında gerekirse anne diye iyi davran esin yokken resmî ol benim kaynana bana böyle :) bende bu bayram gitmedim eşim gitti bazen kendini ezdirmemek için tavrı koymalısın bence Esin'de anlar zamanla kayınbabamı aradım bayramlaştım kaynanamı aramadım bile herkes kendini biliyor neden alttan alan hep biz olalım.. eşini de söyle rahatlat başka gelini varsa eltin falan onlarlada sorun yaşamıştır veyacevrendeki gelin kaynana sorunlarını anlat olur böyle dusman degılızya düzelir geri diye ona güvence ver sakinleştir

Aramanızı değil gidip el öpmenizi bekliyordur belki.
Sizinle küsme sebebi ne?
Bir eşiniz de bu duruma şahitse sizden be bekliyor da aranız açılıyor

belli bir sebebi yok, daha doğrusu tüm davranışlarım hatalı ona göre. eşim onlar büyük sen alttan al özür dile barış kafasında.

eşine de ki, benim annem de seni arayıp hakaret etsin. ondan sonra sen benim annemle, ben senin annenle barışalım.

onun annesi sonuçta eşin gitsin görsün. sen 5 yaşında çocuk musun ki her hakareti sineye çekecekmişsin.
önce annesi özür dilesin.
eşime göre bende de hata var, kendimi anlattım ya işte ben cevap vermiş oldum. e kadın bi iftira atıyor resmen alakasız ben diyorum hayır böyle böyle sonra ben kötü oluyorum. iyi valla ağzına geleni saysın yutup oturayım.

Öyle lafları biriktirip sayan kadını ele alamazsın eşin için gidip resmî ol en güzeli hatta benim kaynana gibi ol Esin'in yanında gerekirse anne diye iyi davran esin yokken resmî ol benim kaynana bana böyle :) bende bu bayram gitmedim eşim gitti bazen kendini ezdirmemek için tavrı koymalısın bence Esin'de anlar zamanla kayınbabamı aradım bayramlaştım kaynanamı aramadım bile herkes kendini biliyor neden alttan alan hep biz olalım.. eşini de söyle rahatlat başka gelini varsa eltin falan onlarlada sorun yaşamıştır veyacevrendeki gelin kaynana sorunlarını anlat olur böyle dusman degılızya düzelir geri diye ona güvence ver sakinleştir

eşim gayet iyi biliyor anasını danasını. ama yok işte asla ve asla annem böyle demez. kendi kızı da kv si ile sorunlu. e ne diyeyim bana böyle yaptıkça kendi kızı mutlu olacak mı sanıyor...

eşim gayet iyi biliyor anasını danasını. ama yok işte asla ve asla annem böyle demez. kendi kızı da kv si ile sorunlu. e ne diyeyim bana böyle yaptıkça kendi kızı mutlu olacak mı sanıyor...
Ben ailesi yüzünden iki kere boşanma aşamasına geldim ama yine yüzlerine güldüm gittim ellerini öptüm eşim için diye diye ama eşinde değmiyor bir saatten sonra seni böyle ortalara düşürdükten sonra o yuzdn kendini ezdirme kendileride aile Oldular anlayacaklar AMA biz cekiyoz iste onlar anlayana kadar

haklıysan asla geri adım atma.
unutma ki eşin eloğlu.
gün gelir yapmasaydın der.
seni bu yüzden boşayacaksa, sevgisinden şüphe et.
eninde sonunda boşar çünkü.

Sizin tüm konularınızi bilmiyorum .haklı haksız bilmiyorum ama yazdığınıza göre şunu söyleyeyim böyle salak kadınlar yüzünden yuvalar yıkılıyor sonra oğulları diplerine geliyor ...ama yarışacak gelin olmadiği için biricik oğulları okadar değerli olmuyor. Sonuç olarak birbirine düşen ana oğul . Pişman olan koca. Yıkılmış yuva.
Ve en sonunda mutlu kadın . Sizin gibi sıkıntısi olan insanlar hep böyle gördüğüme göre.

İyi de eşiniz tatile gitmeyelim, bir yere çıkmayalım hep ailemle olayım demiyor ki. Siz sırf ailesiyle kötüsünüz diye, onu da ailesiyle görüştürmüyorsunuz ama ne kadar yanlış. Tamam siz ayrı bir ailesiniz artık ama bu adamda ağaç kovuğundan çıkmadı bayramlarda tabii ki ailesini görmek isteyecek bir bayram alt tarafı 3 gün bile sabredemeyecek kadar ne yaşadınız ki demek ki ailesiyle de vakit geçirmek istiyor. Siz ailenizle hiç mi görüşmüyor musunuz bayramda ailenizle görüşmediniz mi mesela? ya da eşiniz gitmese sizi de göndermese ne hissederdiniz empati kurun tama görüşmeyin ama eşinizi alıkoyamazsınız ortada da anlattığınız bir şey yok. Mübarek bayram yani. Ayrıca eşiniz sizi sevdiğini ama böyle evliliğine zarar geleceğini söylemiş ailemi tercih ederim dememiş çarpıtıuorsunuz.

İyi de eşiniz tatile gitmeyelim, bir yere çıkmayalım hep ailemle olayım demiyor ki. Siz sırf ailesiyle kötüsünüz diye, onu da ailesiyle görüştürmüyorsunuz ama ne kadar yanlış. Tamam siz ayrı bir ailesiniz artık ama bu adamda ağaç kovuğundan çıkmadı bayramlarda tabii ki ailesini görmek isteyecek bir bayram alt tarafı 3 gün bile sabredemeyecek kadar ne yaşadınız ki demek ki ailesiyle de vakit geçirmek istiyor. Siz ailenizle hiç mi görüşmüyor musunuz bayramda ailenizle görüşmediniz mi mesela? ya da eşiniz gitmese sizi de göndermese ne hissederdiniz empati kurun tama görüşmeyin ama eşinizi alıkoyamazsınız ortada da anlattığınız bir şey yok. Mübarek bayram yani. Ayrıca eşiniz sizi sevdiğini ama böyle evliliğine zarar geleceğini söylemiş ailemi tercih ederim dememiş çarpıtıuorsunuz.
konumun herhangi bir yerinde eşimi ailesiyle görüştürmediğim gibi bir şey yazmıyor onu nerden çıkardınız? hatta gitsin görüşsün diye zorluyorum tek gitmiyor illa benle diye yazmıştım. eksik okumuşunuz. ve eşim gidelim dedi ben gitmeyelim gibi bir durum asla yok.

Sizin tüm konularınızi bilmiyorum .haklı haksız bilmiyorum ama yazdığınıza göre şunu söyleyeyim böyle salak kadınlar yüzünden yuvalar yıkılıyor sonra oğulları diplerine geliyor ...ama yarışacak gelin olmadiği için biricik oğulları okadar değerli olmuyor. Sonuç olarak birbirine düşen ana oğul . Pişman olan koca. Yıkılmış yuva.
Ve en sonunda mutlu kadın . Sizin gibi sıkıntısi olan insanlar hep böyle gördüğüme göre.
haklısınız ama benim eşimde az değil. ailem de ailem diye tutturan kendisi.

konuyu eksik okuyan arkadaşlar lütfen bilip bilmeden yorum yapmayın. ben eşimi asla kimseyle görüştürüp görüştürmeme gibi bir hakka sahip değilim. benle diyaloğu kesen kv oldu ben değil. ku bunu da defalarca yazdım.

Back
X