Ailem düğün töreni yapmayın diyor.

Canım niye geç olsun ki. Kime göre geç? Neye göre geç? Eğer içinden geliyorsa yap, yoksa yıllar geçtikçe içinde kalır. Hayatını elaleme göre yaşama canım. Ne derse desin herkes. Önemli olan senin mutluluğun. Mutluluğun daim olsun.

İnsanların ne dediğine bakmayın. Maddi anlamda sizi sarsmayacak şekilde dediğiniz gibi kokteyl tarzında bir davet verin ve istiyorsanız mutlaka gelinlik giyinin. Mutluluklar

çocukluktan itibaren her kızın hayalidir gelinlik giymek bence bunu yaşamalısın...kim ne derse desin yap.!çünkü yıllar sonra pişman olabilirsin.. babanı anladım da her anne kızını gelinlik içinde görmek ister ya şaşırdım doğrusu ...

Tekrar yazıyorum, ben kac kere şahit oldum bizim buralarda en son tayin için nikahı yapıp 6ay sonra ve 1yıl sonra düğünlerini yapanlar oldu yani size neden garip geldi düğünü sonradan yapmak anlamadım. Hemşire arkadaşım nikah yaptı beraber yaşamaya başladılar 1yıla yakın süre sonra da düğünleri oldu:)

Nikahı yaptınız bide aynı evde yaşıyosunuz şimdi düğün yapmak biraz tuhaf olur hem durumunuzda yokmuş

''Eşim de ben de düğünü derneği sevmeyiz.'' demişsin canım.
Bu durumda sorun yok gibi görünüyor.
İç sesinize kulak verin bakalım, ileride kot pantolonla,
fotoğrafsız bir nikah töreni sizi üzebilir mi?
Sonsuz mutluluklar dilerim.

keşke baştan yapılsaydı herşey o zaman anlamlı ve güzel olurdu bence.ama şunu söyleyim ben sizin yerinizde olsam öyle 7-8 binlik bir kredi çekeceğime bir gelinlik kiralayıp iyi bir fotoğrafçıyla anlaşır dış çekim pozları çektirir.akşamında da öyle çılgın arkadaş ve akrabalarını bara götürüp doyasıya eğlenirdim.bu olay size taş çatlasın 1500-2000'e falan malolurdu.öyle kredi çekmenize de gerek kalmazdı.

bence hiiiiç gerek yok.
anı mı istiyorsun,
o parayla eşinle güzel bir balayı yaşayın başbaşa.
bol bol da foto çekersiniz :)
kimi memnun edeceksiniz.. kimse memnun olmaz. herkes bir kulp takar.
kim bir kaç sene sonra düğün resimlerine bakıyor ki..

Neden vazgeçeyorsunuz anlamış değilim ne var yani olan olmuş ki böyle şeyler çok oluyo bence kesinlikle yapın etrafa kulak verirseniz ohoo işiniz yaş

Sadece düsüncemi söylüyorum yerinde olsam dügün fln yapmazdim Nikah yapilmis ayni evdede kaliyorsunuz eh ister istemez aileninde haberi var bu durumdan arkadaslarin dedigine katiliyorum Gelinlik kiralayin ve Resimlerinizi cektirin hic olmazsa hatira kalsin...

Neden bu kadar degisti hersey gelenek görenekler neden unutuldu acaba üzülüyor insan ister istemez

Geç oldu artık garip olur gerek yok diyenleri anlamıyorum. Eğer hayal kurmuşsa ve şuan iiçne batıyorsa şimdilik bastırsa bile 10 yıl 20 yıl sonra bile batar içine. Kadın kadındır, önem vermiyorm dese de içinde kalır bi düğün anısı.. İlla çalgılı çengili olmasın şart değil, d.günü kutlaması gibi bile olsa ufak bi kutlama, ailelerin biraraya gelmesi, mutlu bi ortam, özel bi gün olur ve hiçbişeyin yerini tutmaz.
Kimseyi dinlemeyin en az maliyetle de olsa özel bir gün organize edin derim ben.

Yaşadığınız yerde mutlaka arkadaşınız vardır:)
Canlı müzik yapan kafeler oluyor çok uygun bi fiyata kapatabilirizsiniz..
Gelinlik kiralayın pasta yaptırın sabaha kadar eğlenin:)
Fotoğrafta çektirin en güzeli bu bence:))
Düğünde çoğu kimseyi ayıp olmasın diye çağırıyorsun zaten:)

eşimle hiç anımız olamadı. çok heyecanlanmıştık hayal kurmuştuk ama yapmayın diyorlar.
ne yapayım bilmiyorum.

Benim için bu cümleniz yeterli
ikiniz hayal kurmuşsun heyecanlanmışssınız
Kesinlikle yapın
elalem ne derse desin
sizin sevincinizi paylaşmak isteyen gelir
istemeyen gelmesin
benim anneme zamanında gelinlik almamıslar
bi döpiyes ütünde siyah pardesü ile evlenmis
icinde cok kalmıs
mutlaka yap
üstüne balayına da git
ne var yani bir sürü insan nikah yapmak zorunda kalıyor tayin icin
günümüzde bir sürü insan nikahsız senelerce yasayıp sonra evleniyor
hatta önce çocuk yapıyorlar sonra evleniyorlar
herkesin hayatı kendine
çok büyük bir sey yapmana gerek yok
gelinligini kiralayadabilirsin

ayrıca babanın tavrı da ilginc geldi bana
ameliyat olduysa ertesi gün yapıcam dememissin ki eylülden bahsetmissin

Son düzenleme:
canim bir suru arkadasim tayin durumu yuzunden boyle evlendi hic biri de abes olmadi. ilerde niye milleti takip da yapmamisim diye pisman olma bosa.

bence de kesinlikle yapin, babaniz kredi cekiceksiniz diye istememistir. Bu bir kadinin hayatinin en onemli gunlerinden biri, tabi ki gelinligi giyip mutlu pozlari verceksiniz kuzum

Şimdi nikah salonları kiralanıyor birsaatliğine, eş dost çağırıp gelinliğinizle yapsaydınız keşke nikahınızı.
Hadi nikahlandınız aynı evde yaşamaya başlamamış olsaydınız düğünün bi anlamı olsaydı en azından..

bence hayallerinden vazgeçme, akrabaların dediğini çok da aklına takma ama eğer millet de artık çok laf ederse neden böyle oldu diye tahin meselesini söylersiniz, bence gayet mantıklı bir sebep. umarım güzel anıların olur

biz eşimin memleketinde düğün yapamamıştık, evlendikten tam 2 sene sonra yaptık. tabii düğün gibi değil de davet gibi oluyor, siz de düğün diye çağırmayın, evliliğimizi kutluyoruz diye çağırın. gelinliği de sade seçerseniz neden olmasın.

yıllar geri gelmiyor o yüzden içinizden geleni ertelemeyin bence.

ben de stüdyo fotosu çektirdiğim ve düğünümde fotoğrafçı tutmadığım için pişmanım. doğum yaptım eski kiloma kavuşunca oğlumla beraber gelinliğimle dış mekan fotosu çektireceğim

kendi konumu okuyunca bana da garip geldi : ) ama benim işlerim hep böyle tersten olur.
sizce tamamen vazgeçelim mi bu işten?
güzel bir anımız kalsın diye istemiştik. ama dediğiniz gibi çok geç oldu herhalde.

geç oldu die bişeymi varya millet yıllar sonra nikah tazeleme yapıyo
şu yapma diyen arkadaşlarıda anlamıyorum özellikle sert bi dille diyenleri

bence kesinlikle yap çoooooook pişman olursun .gelinliğinide giy yapma diyen herkesi es geç düğününbu senin
çok fazla maddi olarak açılma bence daha uyguna güzel bir davet verebilirsin.unutma kesinlikle yapmalısın

düğün yap diyenler doğru söylüyo nikahınız daha önceden oldu aynı evde yaşıyosunuz diye düğün yapmıcaksınız diye bişey yok düğününüde yap gelinliğinide giy senin bi de ailenin rızasıyla olmuş ben yaklaşık 7 sene önce kaçmıştım 11.12.2006da o gün nikah başvurusu yaptık o akşam imam nikahımız oldu o gece ayrı yattık ertesi gün 12.12.2006 gerekli evrakları hazırladık ve resmi nikahımız oldu yaklaşık 2buçuk ay sonra yani 25.02.2007 de de düğün yaptık kimse de niye siz düğün yaptınız yapıyosunuz demedi bir ömür mutluluklar dilerim ama kesinlikle aklınızdakinden vazgeçmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…