işte ailem keşke biraz cesaretlendirseydi. eşim de ben de ailelerimizin en büyük ve ilk evlenen çocuklarıyız. ama evlenmemiz bir facia olarak görüldüğünden. (eşimle benim denk olmadığımızı düşünüyorlar) bu konuyu ayrıntılı olarak bir daha düşüneceğim.
eşim boş ver aileleri de biz her şeyi gidip görüşüp ayarlayalım demişti önce.
ama herkes en başta ailem gönülsüz olacaksa boşuna uğraşmayalım
kendi konumu okuyunca bana da garip geldi : ) ama benim işlerim hep böyle tersten olur.
sizce tamamen vazgeçelim mi bu işten?
güzel bir anımız kalsın diye istemiştik. ama dediğiniz gibi çok geç oldu herhalde.
birazcık dikkatli olsak? evliliğime "saçma" demek ağır olmadı mı acaba?
7 senelik imkansız bir ilişkiden sonra evlendik. ve pişman olduğum hiç bir gün olmadı. düğün dernek olmasa da eşim onu her düşündüğümde gülümseme sebebim 7 yıldır. onu her gördüğümde ilk günkü gibi heyecanlanıyorum zaten. sadece düğünde, evlilik öncesi mi heyecanlanır insan :) her gün bana tekrar evlenme teklif eden bir adam karşımdaki. hayatta her şey kalıplara göre gitmek zorunda değil bence...
fikir danıştım sonradan yapmak olur mu diye, çoğu kişiye mantıksız geldi, demek benim akrabalara da öyle gelir diye bir sonuç çıkarıyorum buradan. o zaman ailemi de dinleyip vazgeçiyorum. boşuna masrafa girmeyiz, yazın güzel bir tatil yaparız bari. balayına çıkarız diyecektim ama tabi onun da zamanı geçmiş oluyor herhalde...!
hayır kot pantolonla evlendim,
fotoğrafım da yok.
kendi konumu okuyunca bana da garip geldi : ) ama benim işlerim hep böyle tersten olur.
güzel bir anımız kalsın diye istemiştik. ama dediğiniz gibi çok geç oldu herhalde.
1000 km uzakta yaptık nikahı malesef
ya aslına bakarsanız benim çok umrumda değil, etraf soracak neden yapmadınız diye ailem bunu dert ediyordu. hani bi durum mu var da apar topar evlendiler diyenler olmuş. herhalde artık annemler de dert etmemeye başladı....
vazgeçmek üzereydik zaten, sadece heyecanlanmıştık eşim de ben de hayallere kapılmışız :)) onun da içinde varmış herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?