gelinlik giymiş miydin?
nikahınızı yapmışsınız, birlikte de yaşıyorsunuz artık..
düğüne pek gerek kalmamış gibi görünüyor..
tayin için acele ettiniz sanırım..
keşke sıcağı sıcağına yapsaydınız..
Bu nasıl düğün bu nasıl evlilik ben bişey anlayamadım ,siz nerden anlayacaksınız ta eylüle kadar neden beklediniz ..
bastan hata yapmıssınız nikahı aile yanında akrabayı eş dostu cağırarak yapsaydınız sorun olmazdı
ne bileyim evleneli 1 sene olsun düğün yap bana sacma geliyor hevesleriniz varsa bastan düşünecektiniz
çok saçma bir evlilik........ bu neya heycan yaşanacak bir şey bırakmamışsınızki? sizin düğün tören işi biraz yaş............
tayin gayet geçerli bir sebep.
kimseye bir açıklama yapmak zorunda değilsiniz.
sizi anlıyorum.
maddi olarak sizi çok sarsmayacaksa küçük bir organizasyon yapılabilir..
ne gerek var demiyorum, gelinlik giymek gerçekten hoş bir duygu çünkü..
birazcık dikkatli olsak? evliliğime "saçma" demek ağır olmadı mı acaba?
7 senelik imkansız bir ilişkiden sonra evlendik. ve pişman olduğum hiç bir gün olmadı. düğün dernek olmasa da eşim onu her düşündüğümde gülümseme sebebim 7 yıldır. onu her gördüğümde ilk günkü gibi heyecanlanıyorum zaten. sadece düğünde, evlilik öncesi mi heyecanlanır insan :) her gün bana tekrar evlenme teklif eden bir adam karşımdaki. hayatta her şey kalıplara göre gitmek zorunda değil bence...
fikir danıştım sonradan yapmak olur mu diye, çoğu kişiye mantıksız geldi, demek benim akrabalara da öyle gelir diye bir sonuç çıkarıyorum buradan. o zaman ailemi de dinleyip vazgeçiyorum. boşuna masrafa girmeyiz, yazın güzel bir tatil yaparız bari. balayına çıkarız diyecektim ama tabi onun da zamanı geçmiş oluyor herhalde...!
neden saçma olsun ki bence gayet mantıklı birşey yapmışsınız ne var bunda bir çok kişi byle yapabiliyr özellikle byle tayin olayları felan olanlar bence yap küçük bir organizasyon giy gelinliğinide ne kadarda hoş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?